Purtați-vă bine, doamna Merkel m-a invitat!

Cologne-1_3543211b

S-au comportat precum cuceritorii care, după ce au cucerit cetatea și au trecut prin porțile și peste zidurile ei, s-au îmbătat, au jefuit orbește și-au violat sălbatic! Femeile creștine sau yazzidi au văzut și au trăit asta, în “cetățile” căzute în mâinile unora care nu sunt numiți, acolo, “refugiați”, ci altfel . În inima Europei, femeile din Koln, Stuttgart și Hamburg au ajuns s-o îndure acum, când “cuceritorii” le-au numit, în timp ce le agresau, “cățele” și “curve”. După ce Koln-ul a trecut pragul noului an – arătând ca Mossul-ul când a fost cucerit de jihadiști -, s-a așternut liniștea. Peste îngrozitoarele scene ale atrocitătilor a căzut, corectă politic, cortina cenzurii mediatice.

În dimineața de 1 ianuarie, poliția din Koln a emis un comunicat: “Noaptea de Revelion a fost în majoritate relaxată.” Da, acesta  a fost mesajul transmis presei! Care nici n-ar fi publicat altul. Dar craterul vulcanului on-line a început să erupă și să reverse, ca o lavă, informația. Capacul greu al celor 4 zile de tăcere a fost aruncat în aer precum dopul unei sticle de șampanie. Patru zile i-au trebuit lui Merkel să-și exprime “revolta” și ministrului de interne să spună înduioșat: “Ei vin la noi să caute protecția.” Despre jefuitori și violatori vorbea! Atunci a recunoscut și Wolfgang Albers – șeful poliției din Koln – că evaluarea prezentată de poliție în dimineața de 1 ianuarie a fost greșită, și și-a cerut scuze. Dar a continuat să mintă ca un porc, declarând că “poliția nu dispune de nici o informație privind identitatea agresorilor”. Recunoștea, silit, agresiunile, dar refuza, în continuare, să-i demaște pe agresori! Din corul mitomanilor, l-a secondat vocea primarului Henriette Reker: “Nimic nu ne permitem să spunem că este vorba despre refugiați.”

Declara asta, atunci când toată lumea aflase  că peste 1000 de “arabi și nord-africani”, organizați în haite, provocaseră cele mai mari atrocități din istoria Germaniei postbelice! După care, Reker a acuzat victimele! Acestea au încălcat un cod comportamental, nescris, în relația cu agresorii!

Însă, în Germania, adevărul iese acum la iveală în toata monstruozitatea lui. Îl dezvăluie majoritatea presei și-l mărturisesc polițiștii și șefii sindicatelor lor, revoltați de învinuirile aduse de ministrul de interne, Thomas de Maiziere. Acum se află că, încă din seara și noaptea sfârșitului de an, poliția din Koln dispunea de informații precise asupra autorilor agresiunilor sexuale în masă, forțele de ordine controlând identitatea a peste 100 dintre aceștia. Acum se află, că doar o mică minoritate au fost “nord-africani”, cea mai mare parte fiind “refugiați” sirieni! Și acum se află ca n-au fost “doar” 1000, ci peste 2000! Da, conform mărturiei politiștilor, peste “2000 de persoane de origine arabă au ocupat un teritoriu de 2 km pătrați în jurul gării centrale”. Spațiu în care au făcut ce au vrut! Cât spațiu vor ocupa și ce vor face în el cand vor reprezenta 40% din populație și nu 8-9% ca în prezent? Unii au răspuns la întrebarea asta, dar “cassandrele” sunt blestemate a nu fi crezute.

Arnold Plickert, șeful Sindicatului polițiștilor din landul Renania de Nord – Westphalia a declarat că informația potrivit căreia “nu există nici un temei să se creadă că ar fi vorba de refugiați”, este falsă! Iar Ernst G. Walter, președintele Sindicatului Poliției federale, a declarat canalului public ARD: “Avem informații potrivit cărora refugiații au făcut parte dintre suspecți.”

Der Spiegel a publicat ieri un raport intern al poliției, care descria amploarea haosului:

Grupuri de oameni au format bariere pentru a-i împiedica pe polițiști să acorde ajutor victimelor. Martorii agresiunilor au fost atacați, intimidați și împiedicați să depună mărturie.

Ordinul de evacuare al pieței nu a fost respectat.

Polițiștii au fost atacați cu petarde, fuzee reactive și sticle.

Din cauza lipsei de personal, forțele de ordine au fost repede depășite.

Refugiații au arătat polițiștilor permisele de sejur, după care le-au rupt în fața acestora, spunând: “N-aveți ce să ne faceți. Mâine ne veți da altele noi.”

Un individ le-a spus, în față, polițiștilor: “Sunt sirian. Trebuie să vă purtați bine cu mine. Doamna Merkel m-a invitat.”

Raportul se încheie, descriind situația din Koln, din noaptea Anului Nou, drept “haotică” și “umilitoare”.

Așa a arătat, în Germania, o noapte de Revelion “în majoritate relaxată”! Relaxată, dar parțial, a fost și la Stuttgart, Hamburg, la Salzburg ( Austria) sau Kalmar (Suedia); asta începe să se afle tot acum. Și așa va fi, deși mulți nici acum nu vor crede, și în alte nopti și zile, multe, în “cetățile” continentului declarat “teritoriu de primire”. N-are cum să fie altfel. Pentru că invadatorii sunt concomitenți cu noi, dar contemporani cu Evul Mediu.

 

http://www.welt.de/politik/deutschland/article150735341/Die-meisten-waren-frisch-eingereiste-Asylbewerber.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12086473/Suspects-in-Cologne-sex-attacks-claimed-to-be-Syrian-refugees.html

https://www.bluewin.ch/content/bluewin/fr/infos/international/2016/1/7/allemagne–le-rapport-interne-de-la-police-fait-froid-dans-le-do.html

 

 

 

 

 

 

Reclame

7 comentarii

 1. – Nemtii nu mai asteapta politia, incep sa ACTIONEZE. I-au fiinta GRUPURI DE PROTECTIE a femeilor
  http://www.aktual24.ro/nemtii-nu-mai-asteapta-politia-incep-sa-actioneze-i-au-fiinta-grupuri-de-protectie-a-femeilor/

  – Dementa CORECTITUDINII politice. Cuvinte ca „negresa” si „mahomedan” sunt INLOCUITE in marile muzee
  http://www.aktual24.ro/dementa-corectitudinii-politice-cuvinte-ca-negresa-si-mahomedan-sunt-inlocuite-in-marile-muzee/

  Se pare ca in curand, va fi nevoie sa punem mana pe arme:
  – ISIS deschide un nou FRONT, langa Romania: „Otraviti infidelii, UCIDETI-I, aruncati-le in aer casele si masinile”
  http://www.aktual24.ro/isis-deschide-un-nou-front-langa-romania-otraviti-infidelii-ucideti-i-aruncati-le-in-aer-casele-si-masinile/

 2. Agresiunile de anul nou, din cate se pare, au fost organizate, presupun ca de organizatiile musulmane extremiste deja existente pe teritoriul german:

  „Agentii au gasit un biletel in buzunarul unuia dintre barbatii arestati in piata Breslau, un tanar de 16 ani din Maroc si un tunisian in varsta de 23 de ani. Biletul contine propozitii in germana si araba, fiind practic un ghid de conversatie pentru agresori, cu expresii precum “o sa ma culc cu tine”, “o sa te ucid”, “sani mari” dar si “doar glumeam”. De asemenea, in telefoanele celor doi suspecti s-au descoperit inregistrari cu incidentele din noaptea de Anul Nou.

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/uite-ai-dracu-ce-biletele-aveau-asupra-lo_668641.html

  Ma intreb ce impact real au actiunile imigrantilor asupra mentalitatii nemtilor (lasand la o parte militiile civile), in special cei din fosta RFG, si daca presa mai indrazneste sa mai publice vreun sondaj in care Merkel apare ca fiind pe panta ascendenta.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   “o sa ma culc cu tine”
   Eronat.
   Scria foarte clar „am sa te f*t”, ca sa fim corecti. Nepolitic, de data asta.

 3. Așa le trebuie nemtilor ,s-o pupe-n…bot pe babă aia sclerozată pe care au pus-o sa-i conduca și sa-i păstreze la ei invitații care au dat năvală.

 4. […] În dimineața de 1 ianuarie, poliția din Koln a emis un comunicat: “Noaptea de Revelion a fost în majoritate relaxată.” Da, acesta  a fost mesajul transmis presei! Care nici n-ar fi publicat altul. Dar craterul vulcanului on-line a început să erupă și să reverse, ca o lavă, informația. Capacul greu al celor 4 zile de tăcere a fost aruncat în aer precum dopul unei sticle de șampanie. Patru zile i-au trebuit lui Merkel să-și exprime “revolta” și ministrului de interne să spună înduioșat: “Ei vin la noi să caute protecția.” Despre jefuitori și violatori vorbea! Atunci a recunoscut și Wolfgang Albers – șeful poliției din Koln – că evaluarea prezentată de poliție în dimineața de 1 ianuarie a fost greșită, și și-a cerut scuze. Dar a continuat să mintă ca un porc, declarând că “poliția nu dispune de nici o informație privind identitatea agresorilor”. Recunoștea, silit, agresiunile, dar refuza, în continuare, să-i demaște pe agresori! Din corul mitomanilor, l-a secondat vocea primarului Henriette Reker: “Nimic nu ne permitem să spunem că este vorba despre refugiați.” // // Citeste articolul complet aici. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: