Norocul agresează sexual Germania

refugee-germany-welcome-740x490

“Mila nu este pentru cei slabi. Pentru a fi milos trebuie mai întâi să fii puternic. La ce-i folosește leului mila căprioarei? La ce-i folosește căprioarei? Ca să îți permiți să cultivi empatia, generozitatea și umanismul, trebuie să fii puternic, inteligent și sigur pe valorile tale. Idioții ăștia progresiști, multiculturaliști și „umaniști” sunt ca niște antilope care intrate în apă plâng de mila crocodililor!” – comentariu pe Facebook, făcut de Jules Verne.

Ce s-ar fi întamplat în Germania, dacă în noaptea Anul Nou, zeci, sute de bieți “refugiați” – ieșiți în piețele marilor orașe să se bucure împreună cu gazdele germane de aerul libertății și de sosirea unui an mai bun, fără razboi, crime și violențele din țările de origine – ar fi fost atacați, agresați verbal sau chiar linșați de către bande compuse din nemți islamofobi, rasiști și xenofobi? Cum ar fi reacționat societatea germană, dacă cei pe care cancelarul Angela Merkel i-a stigmatizat numindu-i “haite brune”, ar fi folosit tradiționala festivitate pentru a le da o lecție de neuitat celor considerați de cancelar o “șansă” pentru țară?

Cu siguranța că o devastatoare furtună politico-mediatică s-ar fi abătut, chiar din ziua următoare, asupra vinovaților, iar aceștia ar fi ajuns, în regim de urgență, acolo unde le-a spus, încă din vară, ministrul de justiție că le este locul: în spatele gratiilor. Dacă în urmă cu câteva luni, când au manifestat împotriva imigrației clandestine, aceasta a fost doar o idee, acum gândul ar fi devenit realitate. Iar presa germană ar fi spumegat  locvace și convingătoare, despre repetarea “Nopții de Cristal”.

Numai că, nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Apa nu a curs, roata progresistă nu s-a urnit, pietrele umanismului halal au rămas nemișcate, iar sita anti – rasistă n-a cernut cenușă de islamofob.

Nemții, toleranți sau “rasiști”, umaniști sau “extremiști”, bărbați și femei, s-au adunat în piețe – la Hamburg, Stuttgart sau Koln – “înarmați” cu sticle de șampanie și artificii. Adică, au făcut ce au făcut mereu în astfel de ocazii. Mai bine n-o făceau! Mai bine sărbatoreau închiși în case! Numai că, Angela Merkel, care le-a acordat anul trecut, drept cadou, peste un milion de “șanse”, n-a crezut că acestea ar trebui amabalate frumos într-o alertă de gradul 3…ca la Bruxelles.

Și pentru că Merkel nu mai este, demult, o ființă rațională, ci doar o entitate ideologizată, “șansa” a năvălit în stradă, ca un Predator. Să sărbătorească în felul ei: atacând și vânând…în haite! Dar nu brune, pentru că alea au dispărut, demult, în negura vremurilor – deși oligarhia politică le scoate acum din diorama istorică și, injectându-le mediatic, îngrozește cu ele prezentul –, ci haite corecte politic.

Da, nu “refugiații” au fost cei atacați. Ei au fost atacatorii! La Stuttgart, la Hamburg, la Koln, bandele lor au transformat noaptea Anului Nou într-una a Jihadului sexual. La Stuttgart, femeile tinere au fost atacate, dezbrăcate și agresate sexual de o haită de predatori “de origine nord mediteraneană, cu înfățișare de arabi și vârste între 30 și 40 de ani” – conform declarațiilor poliției. La Hamburg, bandele de “nord africani” au agresat – mai întai verbal (“cățea”, “curvă”), apoi sexual (apucându-le de sânii și atingându-le părțile intime) – și au jefuit mai multe femei! Poliția face cercetări.

La Koln, jihadul a atins paroxismul. Peste 1000 de “refugiați”, organizați în bande de 15-20 de indivizi, fără să le pese de prezența poliției – știau că au imunitatea asigurată la cel mai înalt nivel – s-au dedat la acte inimaginabile. Zeci și zeci de femei au fost bătute, jefuite și violate. Chiar în centrul orașului! Wolfgang Albers – primarul Koln-ului – vorbea luni despre “un număr masiv de delicte sexuale” și “crime de o dimensiune complet nouă”! Șeful poliței a declarat că “actele au fost comise de indivizi de tip arab sau nord african, cu vârste între 15 și 35 de ani.” Poliția din Koln a înregistrat până luni seara, plângerile a 80 de victime!

“N-am întâlnit niciodată așa ceva” – a declarat președintele Sindicatului politiștilor din landul Rhenania de Nord – Westphalia. “Sunt violențe de o dimensiune nemaîntâlnita” – a recunoscut și el. O polițistă în civil, aflată în misiune, a fost atacată și agresată sexual, “refugiatul” băgându-și mâinile în pantaloni ei și silind-o să-i accepte “mângâierile”! S-a constat că “o profunda consternare domnește în rândurile polițistilor martori la evenimente”!

Haitele arabe au făcut și și-au impus legea! Cea din țările lor. Acolo unde femeile nu ies noaptea să se distreze. Acolo unde nu se distrează nici ziua. Și au impus legea, pentru că bărbații germani (femeile agresate nu au fost singure) au fost la fel de consternați și emasculați ca și polițiștii. Consternați, la rândul lor, “ziariștii” canalului public de televiziune ZDF se întrebau imediat după evenimente cum să abordeze îngrozitoarele știri. Se știe: nu rasismului, xenofobiei și islamofobiei! Politicienii au tăcut mâlc.

Milă, toleranță, umanism…fără granițe. În Germania, tot fără granițe, multe femei, ca și la noi, au empatizat de la început cu soarta “bieților refugiați”. Și în timp ce Angela Merkel își făcea selfie-uri cu crocodilii și îi apăra pe aceștia de fantoma “haitelor brune”, femeile germane au vărsat, emoționate, câteva lacrimi în fața televizoarelor . Acum, unele dintre ele plâng iar…dar, de data asta, de mila lor. Urmează Germania.

http://www.focus.de/regional/stuttgart/vorfall-in-stuttgart-junge-maedchen-sexuell-belaestigt-und-ausgeraubt_id_5188052.html

http://www.bild.de/regional/hamburg/sexuelle-belaestigung/auf-der-reeperbahn-44017940.bild.html

http://www.bild.de/regional/hamburg/sexuelle-belaestigung/auf-der-reeperbahn-44017940.bild.html

http://www.focus.de/regional/koeln/silvesternacht-am-koelner-hauptbahnhof-gruppe-von-1000-maennern-fuer-sexuelle-uebergriffe-verantwortlich_id_5188685.html

http://www.deutschlandfunk.de/serie-sexueller-uebergriffe-koelner-polizei-und-politik.447.de.html?drn%3Anews_id=565707

 

 

Anunțuri

15 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Pentru asemenea GUNOAIE UMANE exista o singura solutie: GLONTZUL repartizat fiecaruia!!!
  Si asta fara nici un fel de mila… crestina!
  Sau mai bine executati cu aruncatoarele de flacari, sa moara in chinuri, Doamne iarta-ma!
  Iar merkeloaia oligofrena merita pur si simplu sa fie jupuita de vie in piata centrala din Berlin si lasata acolo pe post de sperietoare de ciori… arabesti!

 2. Aveti dreptate dimtr-un punct de vedere. Autoritatea de stat ar fi trebuit sa evolueze altfel in lumea libera. Indiferent de prezenta imigrantilor. Iar uimirea noastra fata de agresivitatea imigrantilor, arata diferenta dintre civilizatii.

  Numai ca dumneavoastra inca nu pareti sigur care civilizatie e mai puternica. Eu n-am nici un dubiu. Civilizatia care invata din erori, devenind si mai puternica, este a noastra. Iar imigrantii nu au ce sa ne invete. Depind de noi din toate punctele de vedere. Ei vor fi asimilati de civilizatia puternica, acasa la noi sau acass la ei. Nu au nici o sansa sa impuna inapoierea sii violenta. Nici nu e necesar sa-i cucerim militar. Forta de o mie de ori mai puternica este cea soft, culturala. Asta apartine societatii civile, nu statului. Nu agreseaza fizic pe nimeni. In schimb rupe tot din punct de vedere cultural. Imigrantii din Europa au sanse nule sa impuna in Europa altceva decat o autoritate a statului mai performanta. Adica exact ceea ce trebuia sa se intample mai de mult. Si se va petrece fara nici o revolutie.

  1. Dupa un asemenea comentariu… nu stiu daca sa rad sau sa plang.
   Esti cumva gay?

  2. Sigur, si romanii i-au civilizat si asimilat cultural, „soft”, pe huni, nu? Pentru ca romanii erau civilizati iar huniii niste barbari.

 3. @DanielS. Cand spuneti ceea ce-ati spus, contraziceti niste „piese grele” : Cioran, Djuvara, Huntington si altii ca ei. Nu-i bai, important este ca pana acum nu i-a contrazis realitatea de azi, pe care au profetit-o cu zeci de ani inainte ca ea sa existe. :)) De raspuns, am sa-l rog pe Traian Ungureanu sa va raspunda mai mult: „Pericolul e bagajul. Valorile cu care sosesc aceşti oameni. Purtător de credinţe ostile şi tradiţii nenegociabile, acest val va impune lent, prin multiplicare şi cu ajutorul somnambulilor care conduc Europa, o nouă realitate demografică, morală şi politică. Curînd, alegerile vor genera forţe politice musulmane şi promusulmane. Legile se vor curba pentru a face loc normelor muslmane. Şcolile şi morala publică vor trebui să înglobeze contribuţiile vii ale comunităţi musulmane (cum se mai numeşte oficial refuzul deschis de integrare). 2015 ar trebui uitat sau radiat. 2015 e punctul din care începe să se vadă cum va arăta sfîrşitul Europei. ”

  Cineva spunea ca „O civilizatie nu este cucerita, ea se sinucide”, iar altcineva a completat „Demografia va invinge democratia” :))

  1. „Demografia invinge democratia” si de-aia s-a inventat mitraliera, sa echilibreze balanta. Dar nu-i nimic, domnule Calehari, vorba ceea, nimic nu se intampla fara voia Domnului. Poate ca rasfatatii si emasculatii vestici aveau nevoie de sutul asta in c… pentru a face pasul inainte, spre intelegerea „incorect politica” a lucrurilor de pe lumea asta. Poate-i va trezi, caci iar e o vorba, cand Dumnezeu te bate, inseamna ca se uita totusi la tine, nu te-a parasit! Iti da semne; depinde de tine sa le urmezi sau nu.
   Va ofer un articol care-mi place teribil: cum le-a dat Sf. Kiril peste nas musulmanilor cand acestia ii acuzau pe crestini ca nu intorc si celalalt obraz, ci se pregatesc de razboi cu „saracinii”:
   http://manastirea.petru-voda.ro/2015/09/12/sfintul-kyrill-constantin-filosoful-apostolul-slavilor-in-disputa-cu-musulmanii/
   Lectura placuta si utila!

 4. @ bogdancalehari

  Refugiatii sunt cea mai mica problema a Europei. Nu numai ca nu ne incurca, dar agresivitatea lor ne ajunge din urma providential, chiar ne ajuta sa eliminam carentele de autoritate statala. Pentru ca va fi nevoie de maximum de autoritate. Caci de cealalta parte a baricadei sunt crizele adevarate si europenii nostri prosti. Prosti dar multi. Ei, acolo sa va vad domnule Bogdan. Cum alegeti taberele? E retorica intrebarea. Mie nu-mi trebuie raspunsuri. Multa bafta domnule Bogdan!

  1. „Pentru ca va fi nevoie de maximum de autoritate”

   Ca pe vremea bolsevicilor prin anii 50. Exact asta ne mai trebuie. Avem carduri de sanatate cu dosar de sanatate atasat, pasapoarte biometrice, lege BigBrother, Antonescu, Antidefaimare(Dragnea), etc. Hai sa nu mai mergem la Canal, Geherla, Aiud, transformam toata tara in „Poarta Alba” si facem experimente ca la Pitesti, ca un gay tzivilizat ca tine, in loc sa puna mana pe mitraliera sa-si apere familia de salbaticii musulmani. isi lasa pantalonii in vine si recita poezii cerand in acelasi timp MAXIMUM de AUTORITATE.

   Apropo, la categoria „maxim de autoritate” introdusa cu forta de catre „statul” ala pe care il ridici in slavi si il vrei mai „eficient” intra si contolul prin „internet of things” implementat in reteaua de energie electrica
   – Contorizarea inteligentă – o nouă provocare
   http://www.capital.ro/contorizarea-inteligenta-o-noua-provocare.html

   – LUATI-VA ENERGIA INAPOI

   Si sa nu uit un lucru… Pleci de la premisa ca noi toti suntem prosti, iar tu, pe langa faptul ca detii adevarul absolut, te crezi si foarte destept. Cu un rationament demn de Gâgă, fortezi oamenii sa aleaga dintre „taberele” pe care le-ai stabilit tu, neluand in seama faptul ca alti oameni pot avea alte idei si optiuni. Acest lucru este o tehnica de manipulare de doi bani si se numeste LIMITAREA ORIZONTULUI. Adica daca nu e verde, e musai rosie. Ca asa vrei TU si pentru ca TU ai stabilit ca singurele opțiuni valabile sunt DOAR verde si rosu. Ce conteaza ca mai exista albastru sau portocaliu sau altceva? Trebuie sa fii prost sa vrei altceva si sa te gandesti la alternative, din moment ce un geniu ca tine a stabilit fara sa ne intrebe nimic, care sunt optiunile noastre?
   Hai sictir postac gay si securist!

  2. bunica sabela · · Răspunde

   @DanielS
   „… Refugiatii sunt cea mai mica problema a Europei…nu ne incurca…”
   Poate ca nu te „incurca” pe matale, pentru ca ai oaresce nevoie (sic!) de ei…
   Fratzicaaaa, iarta-ma ca-ti scriu asa, de la obraz, mataluta ai inceput sa iei ceva pe nas?!
   Sau ti-o tragi direct in vena?!
   Chiar nu va e rusine, mai leftistilor „politically correct” ?!?!

  3. bunica sabela · · Răspunde

   „crize adevarate”??
   Pai imigratia musulman(iac)a (si avand scopul foarte clar de ISLAMIZARE totala, fortata si pe orice cale) in Europa zilelor noastre e cea mai mare criza (politica, economica, demografica, culturala) europeana de la al doilea razboi mondial incoace!
   Am o curiozitate: matale in care galaxie traiesti?

 5. @gabi. Iarta-l, nestiind nici un pic de istorie, se raporteaza numai la „experienta” prezentului. Intre uluitoare civilizatie romana si „civilizatia” barbarilor exista atunci exact acelasi decalaj care exista acum intre civilizatia occ. si cea musulmana. Si, ce s-a intamplat? Pai, se stie: au invins romanii, si timp de 1000 de ani dupa aceea, casele n-au mai fost invelite cu tigla, ci cu lemne si paie. :)) Asta , printre multe altele. Am vrut si eu sa intervin, dar baiatu’ n-are nevoie de raspunsuri, pt. ca stie tot. Asa ca, lasa-l sa se bucure de asta :))

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Cu voia Dvs., as avea un mic amendament.
   Cred (de fapt am convingerea) ca „barbarii” care au distrus Imperiul Roman erau muuult mai civilizati decat ingalatii astia de musulmaniaci!

 6. Bogdancalebari: E adevărat romanii si-au impus cultura și autoritatea dar prin forta nu prin corectitudinea politică.

 7. Spio – Ai spus ce-ai spus ca sa ma convingi?!! Sau e doar o constatare? CO PO nu poate cladi o civilizatie, ci poate doar s-o distruga. Daca pe vremea romanilor acestia ar fi fost afectati de virusul CO PO, n-ar mai fi putut edifica niciodata un imperiu si o civilizatie atat de marete, ci ar fi fost doar o secta de bufoni pasnici, folositi la mesele cuceritorilor pt. distrarea mesenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: