De la Bruxelles la Bethleem, sărbătoare cu Islamul

DSC_0521-e1448460981776

În Franța, 100000 de politiști, jandarmi și militari au făcut parte din dispozitivul menit să asigure securitatea festivităților de sfârșit de an. La Paris, în casbah-urile de la periferii, au fost îndepărtate pubelele de plastic, pentru a nu fi transformate în baricade ce iau foc la apropierea jandarmilor, iar la Strasbourg, geamurile stațiilor de autobuz au fost demontate. După “sărbători” vor fi montate la loc. Conducatorii ei cred că pot face așa și cu Franța! Iar Francois Hollande le-a dat, la televizor, o veste bună francezilor: “Amenințarea este încă aici și rămâne la cel mai înalt nivel.” La fel și starea de urgență declarată în luna noiembrie. Terorismul este de altfel și singurul domeniu în care Franța se află la cel mai înalt nivel.

Francezii rămân însă cu satisfacția că și-au petrecut liniștiți Crăciunul; după atentate, musulmanii au transmis un mesaj bine primit de Statul francez, milițiile lor asigurând, simbolic, paza câtorva biserici. Când un musulman va fi ales președintele Franței, “amenințarea” va dispărea, până atunci…

În Spania, la Madrid, poliția a golit, la ora 21.00, celebra Puerta del Sol, pentru a o transforma în “aeroport”. Apoi a permis intrarea a numai 25000 de oameni, care au fost controlați din cap până în picioare, la cele patru “porți de intrare”.

În Belgia, la Bruxelles, n-a mai fost nevoie de măsuri speciale – s-a anulat totul! Pentru prima dată în istoria orașului, festivitățile de sfârșit de an nu s-au mai ținut. A fost menținută însă “alerta teroristă de gradul 3”! Au fost arestate două persoane, care nu aveau nicio legătură cu islamul, ce pregăteau declanșarea unor atentate teroriste chiar în noaptea Anului Nou.

Moscova a urmat exemplul Bruxelles-ului și a închis Piața Roșie – locul tradițional de întâlnire pentru sărbătorirea Anului Nou. Și aici este pentru prima oară, dar orice are un început, chiar și tradiția.

În țara unde totul este deschis, mai ales frontierele, Angela Merkel – această Benazir Buttho a  Germaniei – a susținut joi seara un speech televizat, subtitrat în arabă. Este tot pentru prima oară – spuneam că și tradiția începe de undeva -, urmând ca într-un viitor nu prea îndepărtat, în Germania, cancelarul să se adreseze poporului numai în arabă. Bineînțeles, atunci, nu va mai fi nevoie de nicio subtitrare. Angelazir a spus “afluxul record de refugiați este o șansă pentru Germania”, după care a avut grijă să-i pună la punct pe puținii germani care nu țin deloc ca araba să devină limba maternă a urmașilor lor.

După ea, nemții l-au auzit și văzut vorbind pe șeful poliției din Munchen, Hubertus Andra, care a anunțat că 7 suspecți intenționează să comită atentate sinucigașe în principalele gări ale orașului. Potrivit presei germane, supecții sunt 7 irakieni care, normal, nu au legătură cu imigrația, musulmanii sau Islamul, ci numai cu Statul Islamic. Așa că, poliția bavareză a cerut munchenezilor să nu mai folosească, în seara de 31 decembrie, gările și să evite locurile aglomerate! Cum ar veni, să se ferească de “șansă”! Cum de “șansă” nu vor scăpa, ea va veni și în anii viitori peste ei, bavarezii nu vor mai sărbători, la un moment dat, nici Oktoberfest-ul, ci, conform tradiției, doar Ramadanul!

În Bangladesh, în Bahrein și în Fâșia Gaza, a fost interzisă nu numai sărbătorirea Crăciunului, dar și a Anului Nou – asta doar pentru a încuraja “traiul în comun” și a respecta Coranul, care nu le pomenește. Oricum, nimeni dintre puținii nemusulmani de acolo nu este asa de nebun, încât să se sinucidă încercând să o facă. Dupa cum vedem, și europenilor le vine, treptat, mintea la cap. Iar la Bethleem, după ce în ziua de Crăciun mașina patriarhului Fouad Twal – capul Bisericii catolice din Israel – a fost atacată cu pietre de tinerii musulmani palestinieni, n-a mai venit Anul Nou! Pentru asta, în ianuarie,  ONU va condamna printr-o rezoluție, Israelul!

Iată cum, cu toate că unii îl vorbesc încă de rău, de la Paris, Bruxelles, Munchen, Moscova și până la Bethleem, Islamul le-a urat tuturor “La mulți ani!”

 

 

 

Anunțuri

Un comentariu

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Si uite-asa pooliticienii de kko „oiropeni” le dau nas criminalilor spalati pe creier de islam.
  Astept cu maxim interes ca Europa, cu tupeu grobian si in suprema sa dementa neo-marxista, sa indrazneasca sa interzica romanilor sarba(u)torirea Craciunului si a Anului Nou!
  Daca n-or taia, in ciuda, romanasii, porcii in public in piata „endependentii”, sa te tii pozna!
  Dup-aia vor face, tot acolo, pomana porcului (traiasca soriciuuuul!) stropita din belsug cu palinca/tuica/rachiu, ete-asa, de-al dreak, sa le dea peste nasurile borcanate de aroganta nesimtita tuturor celor care gandesc „corect politic”!
  In rest, din ce in ce mai des am momente in care imi vine sa strig in disperare „opriti planeta, vreau sa cobooooor”!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: