Corsica rasistă aruncată în capcana islamului

corse-ml

Pentru ca o “guet – apens” să reușească, este nevoie mai întâi de un incendiu provocat – mic sau de proporții mai mari – care să mistuie câteva mașini parcate sau niște “mobilier urban”, câteva pubele sau o stație de autobuz. În momentul în care sosesc pompierii (ei ajung mai mereu primii), aceștia sunt atacați cu pietre și sticle incendiare de piromanii, sau “tinerii” (cum îi numește, corect politic, presa franceză), periferiilor majoritar musulmane. Urmează intervenția obligatorie a poliției și, timp de câteva ore, jandarmii sunt atacați cu pietre și petarde, iar ei răspund cu grenade lacrimogene. Uneori, când ambuscada e bine pregătită și “tinerii” numeroși, câțiva pompieri și jandarmi sunt răniți. În cazul acesta, forțele de ordine iau câțiva “prizonieri”, pe care justiția franceză îi eliberează a doua zi la prânz – pentru ca aceștia să nu piardă următoare noapte și noua “guet apens”. Simplu! De mai bine de zece ani, așa arată nopțile multor localități din Franța. Și, în anii care vor veni, așa vor arăta și nopțile altor locuri din Europa.

Conform unui protocol nescris, dar cu toate acestea respectat cu sfințenie, jandarmii nu exagerează cu arestările, iar justiția nu acordă decât, rareori, pedepse cu suspendare. Asta pentru a nu provoca o escaladare a conflictului, care ar duce automat la implicarea unei părți importante a comunității musulmane și la apariția unor intifade de proporții – ca în 2005. Se respectă, astfel, procedura: musulmanii dau foc și atacă, jandarmii contraatacă, pompierii sunt prinși la mijloc, în cursul zilei alții fac curățenie, iar noaptea următoare ne revedem din nou și o luăm de la capăt! Nici măcar atentatele islamiste din noiembrie, soldate cu 132 de morți, și declararea stării de urgența, n-au reușit să pună capăt vestitei “guet – apens”!

În noaptea de joi spre vineri, tinerii musulmani corsicani (sic), care controlează cartierul Jardins de l’ Empereur din Ajaccio, s-au gândit că n-ar fi rău ca, cu ocazia “sărbătorii satanice” a Crăciunului, să le facă un botez surpriză pompierilor din oraș. Adică, să organizeze și la Ajaccio, ceea ce în Franța continentală a intrat demult în tradiția urbană: pe cât de cunoscuta, pe atât de nocturna “guet apens”. Asta a fost cauza.

Pompierii trimiși la locul incendiului au realizat că nu este în regulă ceva și au încercat să întoarcă mașina. Prea târziu, erau déjà înconjurați de câțiva zeci de “tineri” cagulați care, după ce au spart cu pietre geamurile mașinii, au atacat vehiculul de intervenție cu bare de fier și sticle cu acid clorhidric. Conform mărturiei unuia dintre pompieri, nu s-a strigat “Allah Akbar”, ci doar “Cărați-vă corsicani murdari” și “Aici nu sunteți la voi”! Normal, cartierul al cărui nume amintește de cel care i-a înfrânt pe musulmani la Abukir a devenit azi o parte din Dar Al – Islam. Doi pompieri și un polițist au fost răniți. Nu s-au efectuat arestări. Până aici “procedura” a fost respectată ad-litteram.

Dar Corsica nu este Franța. În noaptea aceea, pompierii răniți au fost vizitați la spital de rudele lor, iar a doua zi circa 600 de corsicani au luat cu asalt Jardins de l’Empereur, strigând “Arabi Fora” (Arabii afară) și “Aici suntem la noi”! Un “lacaș de rugăciune” musulman (neautorizat) a fost atacat, geamurile sparte, iar interiorul lui vandalizat. Numai intervenția salutară a forțelor de ordine a împiedicat ca situația să scape total de sub control. Acesta a fost efectul cauzei.

Și pentru că Franța nu este Corsica, dar Corsica este în Franța, politicienii și presa franceză au acuzat efectul! Pentru că nu este corect politic să aducă pe banca acuzării cauza!

Jean Patrick Grumberg a trecut în revistă atacurile presei franceze. Tonul la cântec l-a dat, într-un articol nesemnat, Le Point: “Corsicanii sunt rasiști” ! Și tot în Le Point, Jean – Guy Talamoni i-a numit pe corsicani “fasciști”!

Courrier International a ajuns la concluzia că “ nebunii, rasiștii și islamofobii corsicani” au recurs la o adevărată “vendetă populară”. Iar France Infotv a remarcat: “Corsicanii sunt mai rasiști decât alții”!

Le Parisen a constatat că locuitorii Corsicei sunt nedemni, iar L’Humanite a concluzionat: “Corsica este oglinda unei Franțe cangrenată de rasism”!

Bomboana pe colivă a pus-o, însă, catolicul La Croix care, în incercarea de a mai converti la Islam măcar câțiva francezi, a pus la îndoială rădăcinele creștine ale Corsicei, autorul subliniind că discursul identitar al corsicanilor “nu este decât replica palidă a unei ideologii sinistre, promovată de Statul Islamic, care vizează distrugerea tuturor celor care nu au aceeași credință.”! Așadar, Corsica – care a devenit creștină în secolul III după Cristos și a dat 7 sfinți Bisericii Catolice, insula ai cărei locuitori au luptat contra sarazinilor și a turcilor – are mai multe puncte comune cu ISIS decât cu creștinismul ! Iar ISIS, se știe, n-are nicio legatură cu Islamul! Dar Corsica și ISIS au legătură cu rasismul! Pentru că așa scriu unii istoria!

http://www.dreuz.info/2015/12/29/comment-la-presse-sacharne-contre-les-corses/

Ca de obicei, musulmanii și liderii lor au tăcut. Are cine vorbi în numele lor…și o face atât de bine!

Așa se explică cum Corsica a ajuns peste noapte un al doilea Stat Islamic, populat de rasiști, fasciști, nebuni și islamofobi! Și totul a început cu musulmanii atacând cu pietre, bare de fier și sticle cu acid, în timp ce strigau “ Cărați-vă corsicani murdari, aici nu sunteți la voi”!

Corsica, pompierii și toți corsicanii, ar trebui să-și ceară iertare. Ca Franța și francezii ei! Pentru că, istoria a dovedit-o, Allah e blând și îndurător.

 

Reclame

6 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Acidu’ clorhidric se vinde la supermarket cumva?!

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Domnule Calehari, va urez ca noul an sa va aduca TOT ceea ce anii trecuti, precum si anul care trece acum, in goana lor nebuna prin timp, au uitat sa va daruiasca!
  Inainte de toate, SANATATE!
  LA MULTI ANI!!!

 3. @bunica sabela – Multumesc mult pt. urare! Va doresc , si eu, un an nou cu bucurii si impliniri multe! La multi ani!

 4. Domnule Bogdan sper ca si anul viitor sa ne bucuram cat mat mult de articolele postate de dumneavoastra pe acest acest blog.
  An Nou Fericit.La Multi Ani.

 5. @ Florin – Sa dea Dumnezeu! 🙂 Va urez un An Nou fericit! La multi ani!

 6. Blackhat · · Răspunde

  Joi (adică 31.12), partidul de opoziție NPD (Noul Partid Democratic, stânga)(din Canada) și-a exprimat regretul că guvernul „nu a reușit să respecte promisiunea făcută canadienilor” de a primi 25.000 de refugiați sirieni înainte de sfârșitul anului 2015.

  sursa: http://www.agerpres.ro/externe/2015/12/31/canada-rateaza-obiectivul-propus-de-a-primi-10-000-de-refugiati-sirieni-in-2015-22-14-44

  concluzia: Doamne, vino Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni (parcă așa erau versurile …)

  Să vă urez un An Nou fericit? Meritați, dar nu sunt sigur că vă vor lăsa alții.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: