Când Mohammed o va învinge pe Marion

P150107-15

După primul tur al regionalelor din Franța, Frontul Național era pe primul loc în 6 regiuni. Spuneam, atunci, în seara primului tur, când exit – poll-urile îi dădeau FN 30% din voturi, 27 % “dreptei” , 23% socialiștilor, ecologiștilor 6,5% și comuniștilor 4%: “Unii comentatori susțin că FN a devenit astfel cea mai importantă forță politică din Franța. Se înșeală! Principala forță politică franceză rămâne în continuare alianța neoficială dintre “dreapta” , socialiști, ecologiști și comuniști. Această alianța deține 61% dintre voturile francezilor și va continua să conducă destinele Franței ca și până acum. Asta pentru că stânga si “dreapta” franceză consideră că marele dușman al Franței nu este Islamul, ci Frontul Național. Nu de alta, dar dacă ar gândi altfel, viziunea profetică a lui Michel Houellebecq nu s-ar mai împlini.” Asta am postat pe 6 decembrie la ora 22.31.

Acum, după turul al doilea, Frontul Național nu mai e nicăieri! “Dreapta” franceză a câștigat în 7 regiuni, iar stânga, care părea sa nu mai conteze, în cinci! Pentru că socialistul Manuel Valls și-a îndemnat electoratul, lunea trecută, să dea dovadă de responsabilitate,  să lase de o parte divergențele ideologice și, cu gândul la soarta Franței, să voteze în turul doi, acolo unde este nevoie, cu “dreapta”! Pentru că Christian Estrosi – primarul republican din Nisa – a spus ieri seara, dupa ce a aflat că a învins-o pe Marion Marechal Le Pen: “Mulțumesc celor de stânga care au făcut sacrificiul de a se retrage pentru a asigura această victorie.” Pentru că Frontul Național este singur, iar “dreapta” și stânga franceze se au una pe alta.

Va fi mereu așa și în viitor, asta nu înțeleg mulți dintre comentatori, cum a fost acum și cum a fost în 2002, când Jacques Chirac a câștigat prezidențialele cu 82,5%, după ce avusese în primul tur 20%! Pentru că adversar i-a fost, în turul doi, Marie Le Pen și aliat i-a fost votul stângii.

Da, Frontul Național va continua să crească și în 2017, apoi în 2022, apoi în… Va avea 30%, 33%, 38%… și tot așa. Pentru că imigrația musulmană va continua, la fel și atentatele islamiste. Și asta se va întâmpla până când Marion Marechal Le Pen va fi înfrântă în turul doi al prezidențialelor nu de Jacques sau Christian, ci de Mohammed Ben Abbes. Pentru că acesta nu va fi singur. Și asta pentru ca “extrema dreaptă” e caca și Islamul e rahat de-ala bun.

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii

 1. Traiasca Socialismul!
  – Stațiunea Tășnad devine centru pentru imigranții musulmani. Localnicii sunt speriați și revoltați împotriva lui Cioloș
  http://bit.ly/1Os7j9G

  – Lovitură DURĂ dată românilor plecați la muncă în străinătate. Incredibil ce le-a pregătit guvernul de sărbători!
  http://bit.ly/1m1UWu9

 2. bunica sabela · · Răspunde

  …d’ala bun, garnisit cu frisca si mai are si cireasa pe mot!
  Au facut si francezii cum au facut romanii cand, dintre doua rele (Iliescu si Vadim), au ales pe cel mai putin rau, pe Iliescu.
  Oricum, frantujii si-o cer, dupa cum mai scriam, cu urlete.
  Cu urlete de „allah in hambar”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: