Numai Trump îl poate învinge pe Trump

Screen-Shot-2015-11-08-at-19.08.45-PM

 

“Prostia este incapacitatea de a te lua singur peste picior.” – Paul Valery

Prezintă o emisiune de televiziune în care de multe ori se ia peste picior. Este foarte bogat și pentru asta a trebuit să se ridice, să cadă și să se ridice din nou – totul cu încredere nețărmurită în forțele proprii. Este un self – made man! Și se mândrește cu asta! Are carismă, dar mai ales are curajul de a înfrunta presa de stânga americană – adică 80% din media de peste ocean – căreia îi închide gura ori de câte ori i se ivește ocazia. Și chestia asta îi încântă pe mai toți americanii sătui de aroganța presei, de corectitudinea politică și propaganda ei, mai ales că aceștia n-au fost încă condiționați că răul unic și absolut este reprezentat de cei bogați.  Nu vorbește limba de lemn, ba chiar are tupeul obraznic să spună ceea ce gândește! Și face asta pe probleme importante, fierbinți, cum ar fi imigrația ilegală, terorismul islamic sau abandonarea veteranilor de război. Merge chiar până acolo încât le atrage atenția americanilor, și asta o face ori de câte ori are prilejul, că trebuie să fie mândri că trăiesc într-o țară ca America. Ba chiar îi numește pe dușmanii Americii, dușmanii Americii! Cu excepția lui Ted Cruz, vorbește și se comportă cu totul altfel decât marea majoritate a reprezentanților republicani care, din ce în ce mai timizi și consensuali odată cu trecerea timpului, au evitat ani  de zile să denunțe dezastruoasa administrație Obama. Pentru asta i s-a pus eticheta de clown sau, mai rău, de cretin. Nu-i pasă! O ține pe-a lui! Identifică răul, îl arată cu degetul și propune măsuri pentru eradicarea lui! Se numește Donald Trump și recent a mai “comis” una: a cerut “oprirea totală și completă a intrării musulmanilor în Statele Unite, până când aleșii țării vor înțelege ce se întamplă.” Adică, după ce 14 americani au fost omorâti și 21 răniți de către Farook și Tashfeen Malik, a ieșit din rânduri, iar, și s-a arătat preocupat de soarta si siguranța concetățenilor săi. Așadar n-a plâns că drobul de sare se va prăbuși în capul musulmanilor, ce vor suferi de pe urma islamofobiei, și nu s-a repezit să apere și să garanteze drepturile și libertățile Islamului de a ucide oriunde și oricând. Pentru el, atentatele islamiste seamană ură și discordie în societate și nu reacțiile îndreptățite ale celor vizați de ele. Poziție inadmisibilă din punctul de vedere al corecților politic. Dar, din cauza asta a crescut iar în sondaje, două treimi dintre americani fiind de acord cu cererea lui. Ce părere au ceilalți politicieni despre el, ce reacții a provocat pe plan intern și internațional recenta declarație a “clownului cretin” care vrea să-i ia locul “marelui Obama”, ne spune Jean Patrick Grumberg într-un articol publicat pe site-ul dreuz.info

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Candidatul la președinția Statelor Unite trebuie să viziteze Israelul în luna decembrie. Dar, ca urmare a declarației sale prin care cere ca accesul musulmanilor străini să fie interzis temporar (media a suprimat voluntar această parte esențială a declarației lui Trump) în Statele Unite – dând posibilitatea autorităților americane să înțeleagă mai bine ce se întâmplă -, ziariștii au recurs la metoda lor obișnuita: isteria mediatică contra a tot ceea ce nu este de stânga.

În Israel, 37 de deputați din Knesset au semnat o scrisoare prin care îi cer lui Netanyahou să anuleze vizita lui Trump.

Am primit cereri de clarificare și l-am întrebat pe purtătorul de cuvânt al primului  ministru, care a confirmat că “vizita lui Trump este așteptată să înceapă în Israel pe 28 decembrie și că întâlnirea a fost stabilită înaintea ultimelor declarații (despre musulmani). O persoană apropiată anturajului lui Benjamin Netanyahou mi-a declarat: “există o șansă la un milion ca Bibi s-o anuleze.”

Observăm, dar asta nu mai surprinde pe nimeni, că deputații care au cerut anularea vizitei lui Donald Trump aparțin in marea lor majoritate stângii si extremei stângi israeliene.

Primarul orașului Toronto a cerut ca numele lui Trump să fie dat jos de pe fațada lui Trump Internațional Hotel and Tower, iar 200000 de persoane au semnat o petiție prin care cer ca vizita lui Trump în Marea Britanie să fie anulată.

Purtătorul de cuvânt al primului ministru David Cameron a declarat că remarcile lui Trump “seamănă discordie, nu ajută cu nimic și sunt complet false.”

În Franta, primul ministru Manuel Valls a declarat: “Domnul Trump, ca și alții, întreține ura și confuzia. Singurul nostru inamic este islamismul radical.”

Geert Wilders, președintele Partidului Olandez al Libertății, a spus că susține declarația lui Trump, iar în Canada, premierul Justin Trudeau a declarat cu tact, trebuie s-o spun, că “oricine aflat în poziția mea nu trebuie să comenteze politica internă a unei alte țări, mai ales în timpul unei campanii electorale, dar toți știu ce gândesc asupra acestui subiect.”

În timpul unei conferințe de presă, noul lider republican al camerei Reprezentanților, Paul Ryan, l-a criticat deasemenea pe Trump: “Nu sunt propuneri conservatoare. Ceea ce a fost propus ieri ( deTrump) nu corespunde cu valorile partidului republican.”

Mărturisesc că nu știu încă cum vor reacționa electorii americani la această ultimă declarație a lui Trump. Până în prezent, fără excepție, din luna iulie, toți comentatorii au greșit în ceea ce-l privește pe Donald Trump, prezicând cu toții că se va prăbuși în sondaje încă din septembrie, apoi în octombrie, apoi în februarie 2016, cu ocazia alegerilor primare. Toți, cu exceptia poate a lui Guy Milliere care a spus în mai multe rânduri că singurul care îl poate face pe Trump să cadă este chiar Trump.

Un lucru este sigur, lui Trump îi pasă de corectitudinea politică și de ziariști la fel de mult cât îi pasă de o camașa murdară. El spune ce gândește chiar atunci când gândește, râde de media, care stă la coadă să-l invite, pentru că el face să îi explodeze ratele de audiență și, prin urmare, veniturile. El insultă toată clasa politică și acuză Washington-ul de corupție și incompetență și de fiecare dată cota sa în sondaje este la cel mai înalt nivel – el este primul în toate sondajele, locale și naționale, din iulie trecut, cu mult înaintea celorlalți candidați.

Pașii săi greșiți, nu prea deși, sfidează toate legile politicii și ale specialiștilor, menținându-l însă în frunte, dovedind astfel cât de mult s-a săturat publicul american de corectitudinea politică și de establishment.

Gândiți-vă că, în 2012, atunci când candidatul prezidențial Mitt Romney a fost silit de către media să se scuze pentru că a devenit bogat, acesta s-a văzut obligat să-și prezinte declarațiile de impozit și să dea socoteală de cum și-a condus societatea Bain Capital, în timp ce Donald Trump declară triumfător: “Sunt foarte bogat”!

 

http://www.dreuz.info/2015/12/09/benjamin-netanyahou-nannule-pas-la-visite-de-donald-trump/

 

 

 

Reclame

6 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Trump pare la prima vedere un clown, dar NU este.
  Deocamdata este singurul candidat prezidential american care spune lucrurilor pe nume, indiferent cat sunt de rele.
  Altfel nu s-ar explica disperarea democratilor americani si chiar a majoritatii candidatilor republicani care l-ar calca oricand in picioare DACA ar putea!
  DACA as putea sa votez in SUA, l-as vota, fara rezerve, pe Trump, macar pentru declaratiile la subiect despre islam!

 2. Eu l-as vota pe Ted Cruz, dar pt. ca Ted Cruz nu este tinta stangii, scriu despre Trump :))

 3. Si mai uite. http://www.americanthinker.com/articles/2015/12/examining_trumps_policies.html
  \scuze, st liviu badea, am postat din greseala de pe alt user 🙂

 4. Daca-i pe-asa, scrie mai despre Ted Cruz, 🙂 chiar sunt curios sa stiu ce idei mai are si el, ca despre ceilalti m-am lamurit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: