Atenție! Musulmanii religioși sunt domestici.

Tashfeen_Malik_syed_farook-300x189

Cine este Syed Rizwan Farook ? Sau, mai întâi, cine a fost? Pentru că în momentul asta, dupa ce împreună cu soția sa, pakistaneza Tashfeen Malik, a omorât 14 oameni și a a rănit alți 17, se știe ce este: un “terorist domestic”. Corectitudinea politica a mai emanat un eufemism. Da, au fost “teoriști teroriști”, “teroriști palestinieni”, “teroriști Al-Qaeda”, “teroriști islamiști” acum, în Statele Unite sub Obama, s-au inventat “teroriștii domestici”! Ca Syed și Malik din San Bernardino. Așadar, exclus Islam, exclus Statul Islamic, exclus jihad, exclus musulmani. Numai “domestic”, adică ceva pașnic, intim, familial, casnic.

Și asta pentru că, Syed Rizwan Farook a fost, după cum spun vecinii, un băiat drăgut, calm și politicos. Chiar nu putea fi altfel, pentru că așa au fost și toți “teroriștii domestici” – să le spunem acum așa – din Franța, de la Mohammed Merah până la frații Kouachi și Amedy Coulibaly. Așa au spus toți vecinii și prietenii lor. Syed Rizwan Farook a fost absolvent al Sierra High School și a fost și student la universitatea Fullerton. A fost totodată inspector în ministerul Sănătății și câștiga 75000 $ /an! Un marginalizat!

Pentru că Barack Obama zice acum că societatea americană este de vină că Syed a ajuns “terorist domestic”, înseamnă că Syed Rizwan Farook a fost și o victimă a societății americane…care l-a marginalizat… l-a respins… și nu l-a apreciat la adevărata lui valoare. Din cauza asta, poate, Syed Rizwan Farook a fost și un musulman “foarte religios” – asta o spune chiar tatăl lui. Și, după cum viața ne-a învățat, musulmanii ajunsi “foarte religioși” din vina societăților în care trăiesc, devin foarte “domestici”.

Acum, Syed Rizwan Farook și sotia sa, Tashfeen, sunt morți. El s-a dus la cele 72 de virgine, ea …?! Profetul nu s-a gândit la un paradis populat cu striperi bine dotați pentru cele aflate în situația lui Malik. Oricum, au onoarea de a fi primii “teroriști domestici” din istoria terorismului mondial! Și asta nu numai pentru că Barack Obama a dat ordin, demult, CIA și FBI să nu mai pună cuvântul “islam” lângă cuvântul “terorism”, nu! Ci pentru că Farook și Tashleen au plecat din mijlocul colegilor adunați la o petrecere de pregătire a Crăciunului, s-au dus acasă, și-au pus niște “sorțuri de bucătărie” stil uniforme leopard și pe cap niște bonete de chef stil cagule, s-au înarmat cu arme automate, lasând în bucătărie, la cuptor, vreo paișpe’ bombe, și sugaru’ în grija soacrei, și întorcându-se la petrecere i-au “gătit” pe toți! Vedeți de ce, normal, în Statele Unite sub Obama, chestia asta care în alte părți este numită greșit “terorism islamic”, se numește acum terorism domestic.

Deci, CIA și FBI trebuie în primul rând să scrie acum “domestic”, unde au șters “islam”. Apoi, în cele 460 de zile cât le-a mai rămas de îndurat sub Obama, trebuie să descopere neapărat de ce islamul pașnic produce atât de mulți teroriști domestici.

 

Reclame

8 comentarii

 1. Se intampla si la altii!
  Cauta cu google dupa „Rotherham case” si ai sa aflii cum bande de pachistanezi tuciurii si evident, MUSULMANI, sunt numiti „asian gangs”. Cestia asta este super tare, ca majoritatea oamenilor cand aud de „asiatici” se duc cu gandul la chinezi, fiind cei mai numerosi. Nimeni nu se gandeste ca de fapt „Asia” incepe din Dardanele si Bosfor, din Caucaz (peste „lac” de noi) si tine cam pana in Indonezia, Filipine, Timor si Papua Noua Guinee. Cam toti sunt asiatici si cam toti sunt musulmani, cu exceptia Chinei, Indiei, Vietnamului, Tailandei si inca cateva tari.

  Uite cea mai tare chestie, ca sa vezi cum merg lucrurile cu „multiculturalismul” si „diversitatea”:
  – Rotherham sex abuse victim: I told police names of 250 men who raped me but they did NOTHING
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-child-abuse-scandal-victim-4120446

  – Rotherham abuse victims tell their stories
  http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28971058

  Apropo, razboiul „cecen” spune cuiva ceva?
  https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98amil_Basaev
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_Doilea_R%C4%83zboi_Cecen

 2. Ciudat ca nu-i incrimineaza nimeni pe imamii sauditi wahabiti care spala creiere la greu. Au spalat creiere intre refugiatii afgani in anii ’80 si au rezultat talibanii si Al-Qaeda; au spalat creiere in Orientul Apropiat si au rezultat Fratia Musulmana & co; au spalat creiere in moscheile din Europa si au rezultat atacurile din Paris si Madrid; au spalat si creierul lui Farook americanul si a neveste-sii, care au jurat credinta isis. Societatile europene si americane sunt de vina, asadar, nu imamii sauditi. Mai sa fie! Ce nu face guvernu’ american pentru a-si sustine petrodolarul!

 3. Reblogged this on UMAN.

 4. bunica sabela · · Răspunde

  O-banana mai are un pic si ii eticheteaza de „terorism domestic” si pe copiii care sparg, din greseala, farfuria pe care o scapa pe jos dupa luarea mesei!
  Mai frate, O-banana asta e chiar ATAT de oligofren doar de „dragul” petrolului ala blestemat saudit?!
  Mai are putin si e in stare sa decreteze ca toata planeta sa plateasca taxe musulmanimii ca sa poata trai in continuare!!! Taxe „de protectie”, evident!

  1. @bunica sabela – cabnd toti vor plati intr-un fel sau altul pentru petrolul saudit (ma tem ca deja platim) atunci vor putea spune linistiti ca Jihadul a invins si toti infidelii platesc djizia ori sunt morti. Allahu akbar!

 5. Comportamentul si sfidarea salbaticilor:
  – „Deschideti sau MURITI”. Iata cum ameninta „REFUGIATII” pentru a trece granitele spre UE
  http://bit.ly/1XPro4c

  Solutia: cum actioneaza oamenii inteligenti si rationali!
  – Asa se actioneaza in RUSIA. Imam banuit de legaturi cu ISIS, CIURUIT cu 47 de gloante
  http://bit.ly/1XW8lzX

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: