Papa recită Shahada și cântă Internaționala

People kneel down in prayer in front of Milan's gothic cathedral as they protest Israeli airstrikes in Gaza, during a demonstration in Milan, Italy, Saturday, Jan. 3, 2009. Several hundred people, many of them draped in the Palestinian flag, walked through downtown streets, and at least one Israeli flag was burned, during a protest late Saturday afternoon. (AP Photo/Luca Bruno)

Tovarășul Francisc, islamo-marxistul de la Vatican, n-a scăpat nici de data asta prilejul să spele cu limba botforii Islamului, stropiți de sângele ultimelor atentate islamiste. În avionul care-l aducea din turneul african, imamul marxist a dat de înțeles ziariștilor care-l însoțeau, că islamul mai e cum mai e, dar catolicismul… haram este. “Fundamentalismul este o boală a tuturor religiilor începând cu catolicismul, care nu a avut numai sfinți.” – a predicat el.

Începând cu catolicismul ! Așadar, când vine vorba de masacrele provocate azi de fundamentalismul islamic poți crede, dacă-l asculți pe Papă, că ele se fac cu kalașnikovul într-o mână și cu Crucea în cealaltă! Și asta o insinuează subliminal chiar ăla de-o face acum pe Papa! Că, de când la Vatican e mai cool să intri nu cu Biblia în mână, ci cu Coranul sub braț, ecologistul Bergoglio joacă rolul Papei, apărând climatul și Islamul, în loc să-i apere pe credincioși și credința creștină.

Vazându-l încurcat în vălurile străvezii ale fecioarelor din paradisul Profetului, un ziarist a încercat să-l coboare cu picioarele pe pământ și i-a cerut părerea despre atentatele din 13 noiembrie de la Paris. Venerabilul mullah nu s-a lăsat dus cu preșu’, nici atras în capcana deviaționismului xenofob, și a insistat că nu Islamul, ci catolicismul ar trebui luat în vizor, pentru că: “Noi, catolicii, am avut și mai avem încă mulți fundamentaliști. Ei cred că se află în posesia adevărului absolut și fac mult rău murdărindu-i pe ceilalți cu defăimările lor. Spun asta pentru că este Biserica mea”!

Era Biserica lui Dumnezeu, până sa o naționalizeze marxistul, care n-ar spune niciodată așa ceva despre Islam chiar dacă, din voia lui Allah, s-ar topi calotele glaciare și s-ar dubla gaura din stratul de ozon.

Vorbind despre închipuitul fundamentalism catolic, ullema de la Vatican îi urechiază astfel pe „islamofobii” creștini, care în loc să întoarcă și obrazul celălalt, atunci când primesc câte o directa wahhabită sau salafistă în falcă, se apucă să cârtească împotriva islamului, pe la căpătâiele celor uciși de acesta. Și nu este corect politic să tulburi priveghiul, că te afurisește ideologul de la Vatican.

Privind prin hublou către Mecca, mullahul marxist a mai adăugat: “Și dacă acești fundamentaliști catolici încă se exprimă, deasemenea se știe că ei au lăsat urme însângerate în istorie…Catherine de Medicis n-a fost o Sfântă” a mai spus el referindu-se la acea regină a Franței care a ordonat masacrul din noaptea Sfântului Bartolomeu, din urmă cu 4 secole și jumătate. Nici Al – Qaradawi -liderul religios al Frăției Musulmane – n-ar fi spus-o mai bine, în celebra sa emisiune de la televiziunea Al -Jazeera!

A ajuns Vaticanul moschee! Numai așa poate fi explicat acest pasaj din fatwa imamului în sutană, care îndeamnă istoria să judece Statul Islamic mâine, pentru ce face azi, el fiind prea ocupat să-i dea, acum, vot de blam în Biroul Politic  lui Catherine de Medicis, pentru ce a făcut regina în urmă cu o juma’ de mileniu! De parcă în ianuarie sau pe 13 noiembrie 2015, la Paris, nu jihadiștii Islamului i-au împușcat pe francezi, ci catolicii i-au masacrat pe hughenoți! De parcă nu ăia îmbrăcați în djellabale negre îi răstignesc pe kuffarii din Orient, de Ramadan, ci islamofobii în odăjdii și cu cruci la gât le ard pe rug, de Crăciun, la Paris, pe “oițele” Profetului!

Se spunea cu ani în urmă, că progresiștii nu vor fi mulțumiți până ce pe tronul Papei nu se va așeza o negresă atee, lesbiană și cocainomană. Utopie? Deocamdată avem un papa marxist, ecologist și pro-islam. Nu mai e mult și, la Vatican, messa va începe cu Shahada și se va termina cu toți cântând cu pumnul strâns și ridicat în sus, Internaționala, dirijați de un papă îmbrăcat în djellaba.

 

http://www.lepoint.fr/monde/pape-francois-le-fondamentalisme-est-une-maladie-de-toutes-les-religions-30-11-2015-1986099_24.php

 

Anunțuri

5 comentarii

 1. Nu va mai mirati atat de ce face/spune cacatu asta cultural marxist. E ARGENTINIAN!
  Argentina este o groapa de gunoi SOCIALIST-COMUNISTA si PUTERD DE CORUPTA care o tine din colaps in colaps. MAI RAU CA GRECIA!

  Totul de leaga: Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio la Buenos Aires intr-o familie de emigranti italieni. Pe cine credeti ca admira el foarte mult? Cacatu asta in rochita alba probabil ii are tatuati pe el pe Karl Marx, Antonio Gramsci, Lev Davidovici Troțki (Leib Bronștéin) si Ernesto „Che” Guevara alias „El Capitan”.

  – Medic român, discurs dur în faţa Papei. Cine a avut curajul să-l contrazică pe Suveranul Pontif
  http://www.stiripesurse.ro/medic-roman-discurs-dur-in-fata-papei-cine-a-avut-curajul-sa-l-contrazica-pe-suveranul-pontif_970403.html

  – Cultural Marxism: The Corruption of America
  http://thedailybell.com/editorials/1240/Nelson-Hultberg-Cultural-Marxism-The-Corruption-of-America/

 2. Daca nu ar fi fost de plans, as fi ras cu gura pana la urechi.

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Papa spune “Fundamentalismul este o boală a tuturor religiilor…”
  Eu as adauga ce lipseste, de fapt, din fraza.
  Cuvantul „monoteiste”.
  De vreo 3500 de ani, de cand „religiile” monoteiste au acaparat PRIN FORTA spiritualitatea oamenilor si au avut nemaipomenitul TUPEU de a avea pretentia sa-i „coordoneze”, au avut loc, la nivel planetar, ZECI, poate SUTE de genocide, ca sa nu scriu holocausturi.

 4. tanti aia cu religiile monoteiste – serios, sa-ti sughita tie pudelul? inteleg ca 3 secole de atrocitati anticrestine la roma s-au produs in numele… monoteismului? dar 50 de milioane de morti ai lui stalin? tot monoteism?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: