Franța a decolat de la Orly și a aterizat la Bataclan.

marie-1456x648

Nicolas Sarkozy: „Islamul este știința, progresul, finețea, modernitatea.”

Bernard Cazeneuve: “Cea mai bună apărare contra terorismului sunt musulmanii francezi.”

“Revenirea terorismului în Franța vi se datorează” – Manuel Valls, în urmă cu câțiva ani, către parlamentarii de dreapta din Adunarea Națională.

 

Mai întai au fost atentatele teroriștilor palestinieni contra “obiectivelor” evreiești, apoi cauza Islamului a monopolizat totul. O trecere în revistă a atentatelor comise de musulmani în Franța, sau cum s-a ajuns de la 3 răniți la 130 de morți. Sau, altfel, de la “explozii misterioase” la “evenimente” izolate fără nicio legătură cu Islamul.

13 ianuarie 1975. Teroriștii din Frontul de Eliberare al Palestinei, dirijați de teroristul Carlos, trag cu un lansator de rachete aupra unui avion al companiei El-Al, ce decola de pe aeroportul Orly. Este atins un avion iugoslav, 3 răniți.

19 ianuarie 1975. Carlos revine la Orly însoțit de 2 teroriști palestinieni. Atacă aeroportul și ia ostatici. Teroriștii cer un avion care să-i transporte la Bagdad; 21 de persoane sunt rănite.

20 mai 1978. Teroriștii palestinieni atacă la Orly birourile companiei El-AL – 4 persoane ucise, trei dintre ele fiind teroriști.

3 octombrie 1980. O bombă de mare putere explodează lângă sinagoga de pe strada Copernic din Paris – 4 persoane sunt ucise și 22 rănite. Serviciile secrete germane înformează Parisul că grupul de teroriști era format din 5 indivizi veniți din Liban. Autoritățile și presa franceză preferă să acuze extrema – dreaptă.

9 august 1982. Restaurantul Jo Goldenberg de pe strada Rosiers din Paris este atacat de un grup de teroriști. Aceștia mitraliază clienții și aruncă grenade în restaurant. Își continuă apoi cursa prin cartierul evreiesc, la bordul unei mașini, mitraliind trecătorii. Bilanțul atentatului: 6 morți și 22 de răniți. În 2011, justiția franceză a identificat drept responsabilă a atentatului, organizația Fatah – Consiliul Revoluționar Abou Nidal.

25 iulie 1995, data primului atentat islamist din Franța. Grupul Islamic Armat (GIA) algerian atacă gara Saint- Michel – Notre – Dame. O bombă explodează într-un tren oprit în gară. În “misterioasa explozie”, cum califică atentatul televiziunea France 2, mor 8 oameni și 117 sunt răniți. Președintele Jacques Chirac și premierul Allain Juppe se deplasează la locul atentatului. GIA a mai organizat în cursul anului 1995 înca 7 atentate în Franta, soldate numai cu răniți nu și cu morți.

3 decembrie 1996. O butelie de gaz umplută cu explozibil este detonată într-un tren aflat în gara Port Royal din arondismentul 5: patru morți și 91 de răniți. Emirul Antar Zouari – șeful GIA – revendică atacul.

Martie 2012. La Toulouse și Montauban, “lupul singuratic” Mohammed Merah împușcă 3 soldați și 4 civili (3 copii mici). Islamistul Mohammed Merah este ucis de trupele RAID pe 22 mai 2012.

Decembrie 2014. Vineri, 19 decembrie, într-un video de propagandă al Statului Islamic, un jihadist cagulat se adresa în franceză musulmanilor din Hexagon: „Faceți să explodeze Franța! Faceți-o bucăți! Zburați-le capetele acestor necredincioși. În același mod în care ei le împiedică pe surorile noastre să poarte niqab-ul, zburați-le capetele! Fie cu o piatră, fie cu un cuțit. Urmați exemplul fratelui nostru Mohamed Merah. Omorâți-i acolo unde îi întâlniți, nu-i lăsați să trăiască în pace!”

Sâmbătă, 20 decembrie, Bertrand „Bilal” Nzohabonayo – născut și crescut în cartierul musulman La Rabière din Tours – intră în comisariatul din Joué-les-Tours înarmat cu un cuțit. Strigând “Allah Akbar” apucă să taie cu un cuțit trei politiști. Este doborât de colegii acestora.

Duminică, 21 decembrie, la Dijon, Nasser – mamă algeriană, tată marocan – se suie la volanul mașinii și mergând prin centrul orașului intră pe trotuar și calcă, conform fatwa Statului Islamic, cât de mulți necredincioși poate. Strigă în timpul acesta “Allah Akbar”.

Tot duminică, la Toulouse, doi cagulați aflați la bordul unui Mini-Cooper furat, intră deliberat într-o mașină a poliției; mașina era parcată. Patru polițiști sunt răniți.

Procurorul Dijonului declară că “evenimentul” de duminică seara nu este un act terorist, iar premierul Manuel Valls se grăbește să afirme că între “evenimente” nu există nicio legătură!

Ianuarie 2015. La Paris, pe 7 ianuarie, un comando jihadist atacă redacția Charlie Hebdo (15 morți și mai multe persoane grav rănite). Procurorul Republicii, Brigitte Lamy, asigură că este vorba de “un act izolat”. Pe 8 și 9 ianuarie, intră în acțiune Amedy Coulibaly – soldatul Califatului. Un alt “caz izolat”. Normal, fără nici o legătură cu celelalte atentate. Ucide mai întâi o polițistă aflată în misiune, rănește grav un agent rutier și un practicant de jogging și execută cu sânge rece 4 evrei francezi într-un magazin evreiesc. Toți teroriștii trebuiau să se afle în inchisoare la data comiterii atentatelor, dar fuseseră eliberați înainte de termen de justiția franceză! Toți teroriștii se aflau în evidența serviciilor secrete franceze!

23 Iunie 2015. Teroristul musulman Sid Ahmed Ghlam o ucide în Villejuif (Val-del Marne) pe profesoara de fitness Aurélie Châtelain. Aceasta se luptă cu teroristul care vroia să-i ia mașina, iar Sid Ahmed Ghlam se împușcă accidental în picior. Este nevoit să apeleze serviciul de urgență și este arestat, nemaiputând să-și atingă obiectivul: atacarea catedralei Sacre Coeur și a TGV-ului. La înmormântarea eroinei Aurélie Châtelain, nu participă nici președintele, nici primul ministru, nici ministrul de interne!

26 iunie 2015. Islamistul Yassin Salhi pătrunde cu mașina într-o uzină de gaz industrial, încercând s-o arunce în aer. Pompierii sosiți la fața locului găsesc agățat de grilajul de protecție un cap de om! Îl încadrau, fluturând, două drapele negre ale Statului Islamic! La câteva zeci de metri depărtare, o mașină distrusă și lângă ea corpul decapitat al unui bărbat: patronul lui Yassin Salhi. Teroristul este imobilizat de pompieri. Are 35 de ani, căsătorit, tatăl a 3 copii. Capul unei familii “normale, discrete”. Membru al mișcării salafiste era și el, ca și ceilalți teroriști, în evidențele serviciilor de informații franceze!

Noiembrie 2015. 8 teroriști islamiști provoacă la Paris o adevărată hecatomba umană într-un lanț de atentate perfect coordonate și pregătite. 130 de morți și câteva sute de răniți reprezintă bilanțul celui mai mare atentat din istoria Europei. Franța a decolat de la Orly și a aterizat la Bataclan.

 

 

 

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Normal ca aceste atentate nu au nici o legatura unele cu altele, ca doar au loc in timpi diferiti, nu-i asa?
  Normal ca nu au absolut nici o legatura cu islamul, au legatura cu extraterestrii care invadeaza Europa (si planeta !) fara sa-i vedem noi!
  Moamaaa, ce bors bahlit s-ar face din taratele aflate in creierul celor de stanga…
  Servicii secrete? As! AGENTURI care promoveaza, protejeaza si apara anumite interese murdare ale anumitor politicieni si care NU protejeaza in vreun fel populatia care le finanteaza!!! Mai cunoastem un alt caz identic, al Romaniei…
  Iar justitia franceza… convingerea mea este ca JUSTITIA in Franta a ajuns deja la metastaza, exact ca in Romania!

 2. – Corespondență din Bruxelles. Jihad pe banii statului belgian
  http://bit.ly/1lCBFPQ

  – Fotografia celui de-al treilea kamikaze de la Stade de France. Noi detalii despre atentatele de la Paris
  http://bit.ly/1LvbDms

  – “Bolnavi” de multiculturalism! Radicalii de stânga manifestă pentru imigranţii musulmani şi împotriva stării de urgenţă la Paris!
  http://bit.ly/1I64fDj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: