Djellabale și uniforme – cum se acomodează armata franceză cu Islamul

L'aumonier imam Karim L, avec les soldats français musulmans, conduit la grande prière du vendredi. Mosquée "al salam" (ndr : "la paix"), camp de la Finul de Dair Kifa, sud Liban.

Franta este o republică laică, scrie și în constituția ei, așa că atunci când premierul Manuel Valls și-a încheiat discursul ținut, după atentatele islamiste din ianuarie, în fața Marii Adunări Naționale, strigând “Laicitate, Laicitate, Laicitate!” deputații prezenți în uriașa sala s-au ridicat în picioare ovaționându-l.

În  loc de comentarii la gestul său, am tradus, acum după atentatele islamiste de vineri, începutul unui articol apărut pe site-ul tempsreel.nouvelobs.com.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Capelanul imam Karim L. conduce în fața soldaților francezi musulmani marea rugăciune de vineri în moscheia  Al- Salam din tabăra militară de la Finur de Dair Kifa, în sudul Libanului.

Sub drapele, musulmanii se roagă, mănâncă halal, sărbătoresc Ramadanul și pleacă chiar în pelerinaj la Mecca

În numele lui Allah, cel milostiv și plin de compasiune, pacea să fie asupra Profetului Mahomed.

Este vineri, ora 12.45, rugăciunea abia a început. Pe pereți, atârnate, versete din Coran. Într-un colț, o ușa care se deschide spre sala de spălare rituală. Și, pe covoare, 20 de credincioși, așezați, cu capetele plecate și mâinile împreunate.

“Dragi frați și surori, împărtășiți împreună cu mine evlavia și teama de Allah … Și temeți-vă de Allah, pentru că Allah vă cunoaște perfect faptele voastre.”

Imamul continuă să predice desculț, suit pe o platformă de lemn. Scena este clasică. Cu excepția faptului că sub djellabale se pot observa uniformele verde – kaki. Și că în jur stau aliniate rânduri de blindate.

Suntem la Deir Kifa, în sudul Libanului, în tabara militară a FCR (Force Commander Reserve), contingentul francez al trupelor ONU însărcinate cu menținerea păcii în regiune – fieful Hezbollah-ului. 700 de oameni, 40 de femei, așezați într-o tabără de 1000 metri lungime și 500 lățime.

http://tempsreel.nouvelobs.com/societe/20151026.OBS8344/djellabas-et-treillis-comment-l-armee-francaise-s-accommode-de-l-islam.html

 

 

 

Anunțuri

3 comentarii

 1. Un articol in care sunt doua fotografii foarte interesante.
  Mariti imaginea sa vedeti mai bine „victima”

  Aceeasi „victima” este mare „ghinionista”. Se pare ca nu exista atentat sa nu o „prinda” la mijloc! De data asta a mai fost si Vineri 13, ziua in care templierii au fost arestati de jihadistii de la Vatican. Si jurnalistii calare cu camera pe ea:

  „False Flag” si manipulari emotionale de doi bani. Victimele reale nu sunt „staruri” sunt doar numere, pentru statistica.

  Articolul cu fotografiile:
  – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
  http://stateofthenation2012.com/?p=25430

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Ce manipulari emotionale, nenicule ??
  Asta e TERORISM EMOTIONAL in toata regula si cu tot tupeul cretin de rigoare !
  Ma mir ca n-a avut si o papusa infasata…aaa, pardon, un bebelus in brate…

 3. bunica sabela · · Răspunde

  „… temeți-vă de allah…”
  Ce fel de dumnezeu e cel care nu doar ca inspira, ci si IMPUNE TEAMA ca „principiu” religios de viata si de comportament pentru cei care-l „preamaresc”, hmmm ?!
  Pentru ca bunul simt innascut ne reveleaza faptul ca cel care IMPUNE teama se teme de CINEVA mult mai puternic decat el…
  Aviz si crestinismului… „cu frica de Dumnezeu sa va apropiati” (sic!)…
  De fapt vizez prin asta TOATE religiile monoteiste, care promoveaza pana la isterie FRICA de dumnezeire.
  DE CE ?!
  Ca sa tina „prostimea” ignoranta si inculta sub un permanent CONTROL total.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: