Franța moare, dar stânga nu se predă!

CTx-rXmWIAA-6KS

Sâmbată, la Nantes, Stânga anti fascistă și pro islamistă și-a mobilizat adepții. Au trecut doar câteva ore de la masacrul comis de islamiști la Paris, dar cei 129 de morți se pot odihni liniștiți, iar cei câteva sute de raniți grav pot avea încă speranță: în Franța, stânga este mai hotărâtă ca niciodată să combată rasismul, islamofobia, xenofobia și fascismul. Nu și terorismul islamic, pentru că nu el este, nu-i așa?, pericolul mortal. Nu el reprezintă cea mai gravă amenințare la adresa democrației franceze, ci rasismul! Nu Islamul, ci islamofobia sapă la fundamentul Republicii!

Pe pancarta purtată de manifestanți se putea citi “Nantes contra rasismului” , “Nici fasciști, nici frontiere” sau “ACAB” (All Cops Are Bastards).

La Metz, sâmbătă, manifestația adepților multiculturalismului, a toleranței și a diversității fără limite și frontiere a fost perturbată de câțiva “fasciști”, care au îndrăznit să afișeze o pancartă pe care scria “Afară cu islamiștii!” Adică, “fasciștii” cereau ceea ce în Franta nu e deloc recomandabil să ceri – expulzarea celor care cred că a-i ucide în numele lui Allah și al Islamului pe “câinii necredincioși”, este o datorie sfântă. Pe cât de majoritari pe atât de mânioși, toleranții cetățeni francezi s-au repezit asupra lor, strigând: “ Rasiști, fasciști, fii de curve”!

Multiculturalismul a făcut în Franța cel puțin un miracol: acum nu numai musulmanii îi numesc pe francezi “fii de curve”, dar sunt și mulți francezi care, fiind de acord cu ei, își identifică astfel compatrioții!

http://www.fdesouche.com/668921-fachos-dehors-la-manifestation-degenere-metz

Tot sâmbătă, la Lille, stângiștii de la Liga Drepturilor Omului au organizat în centrul orașului o adunare de susținere și solidaritate cu victimele atentatelor. “Suntem solidari cu morții și familiile lor” au declarat cei prezenți. La marginea manifestației, câțiva “identitari francezi” au expus ostentativ, ca la Metz, pancarta cu “Expulsons les Islamistes”. “Suntem solidari cu morții și familiile lor” s-au repezit asupra “fasciștilor”! În Franța, cei care mai apară încă identitatea franceză sunt considerați fasciști și trebuiesc alungați. Apărați de poliție, “fasciștii” au fost nevoiți să se retragă.

Victorie! Stânga obligă Franța să-i împărtășească tristul destin – de a susține azi niște cauze al căror faliment nu-l va percepe decât atunci când va fi prea târziu. Numai că stânga s-ar dezice de gena ei dacă ar face altfel.

http://www.lavoixdunord.fr/region/un-millier-de-manifestants-place-de-la-republique-a-ia19b0n3160799

Așa că, Franța moare, dar stânga franceză nu se predă încă. O va face, totuși, în cele din urmă, dar numai după ce, sub privirea răbdătoare a Islamului, va termina de îngropat Franța. Apoi …. se va supune.

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

6 comentarii

 1. – E doar începutul…
  http://bit.ly/1WTOk1F

  – Libera imigrație, aproape o asimilare forțată?
  http://bit.ly/1kWQ4pF

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Am mai scris: stanga marxista e mai CRIMINALA decat nazismul, desi ambele sunt doar fatetele aceleiasi ideologii CRIMINALE !
  Ieri am vizionat pe F24 imagini „no comment” de la unul din locurile unde au murit cetateni francezi in atentatele de la Paris.
  Nenumarate lumanari, nenumarate flori, multe coli de hartie cu mesaje emotionante si cutremuratoare…
  Ce credeti ca a scris pe o simpla bucata de hartie cineva care s-a trezit la dura realitate si care incearca sa-i trezeasca si pe ceilalti cu mesajul sau ?
  TOLERANCE EST INTOLERABLE
  De meditat…
  In rest, Bunul Dumnezu sa-i odihneasca pe cei care au murit absolut nevinovati si sa le dea putere si sanatate celor care se lupta acum pentru viata prin spitalele pariziene ! Amin !

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Erata: Bunul Dumnezeu

 3. […] Articol preluat de pe bogdancalehari.com […]

 4. […] 15 noiembrie 2015 · de bogdancalehari · in Fără categorie · 4 comentarii […]

 5. Când rusii „radeau”tot in Siria toti sareau de cur in sus ca rusii sunt interesati de acapararea regiunii , iar americanii trimiteau arme si munitii insurgentilor.
  Acum se întâlnesc cu Putin si incearca sa faca front comun.
  Pacat de cei morti !
  Când te arde te trezesti la realitate !
  Vive la France ! Alons enfants de la patrie…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: