Jihadul sexual și cadavrul logicii progresiste

18

Femeia a murit în timp ce era violată. Poliția, ajunsă într-un târziu în parcarea subterană a hotelului Sheraton din Stockholm, l-a surprins pe ucigaș, un somalez de 34 de ani, în timp ce acesta continua să violeze cadavrul. S-a întâmplat în urmă cu doi ani. Somalezul intrase clandestin în Suedia în 2007, iar în 2008 a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Atunci, fiind prima infracțiune, a primit doar o amendă! Descurajat de pedeapsa, cum era și logic, a mai comis apoi alte 39 de infracțiuni: furt, trafic de droguri, atacuri și violuri.

În Suedia, ca și în alte țări progresiste, logica este la mare preț. Așadar, logic, cu o lună înainte de a-și ucide victima la Sheraton, somalezul a violat, anal, o altă suedeză! Procurorul Daniel Jonsson a refuzat să ceară deportarea asasinului. Și asta pentru că în Suedia, procurorul este, neoficial, al doilea avocat al apărării, iar judecătorul… cel de al treilea. În cazul acesta, refuzul procurorului este de înțeles: odată ajuns înapoi în Somalia, violatorul ar fi reprezentat un veritabil pericol pentru femeile de acolo. De altfel, Daniel Jonsson a pledat impecabil: “Nu înțeleg de ce o femeie somaleză în acest caz, ar fi mai valoroasă decât o femeie suedeză. Dacă el ar fi deportat, ar putea comite acolo infracțiuni.” Logic! V-am spus!

http://www.frontpagemag.com/point/212251/somali-muslim-who-raped-dead-swedish-woman-wont-be-daniel-greenfield

Da, numai un rasist și-ar putea închipui în Suedia, că o suedeză este mai valoroasă decat o somaleză. Mai mult, acolo, oamenii normalii sunt convinși că este invers. Și, din fericire, ei reprezintă marea majoritate. Din cauza aceasta, Suedia s-a clasat în 2014 – într-un clasament mondial al violurilor raportate – pe locul doi după Lesotho. Aproape 7000 de suedeze au raportat că au fost violate anul trecut, față de numai vreo 400 în 1975; peste 90% dintre violuri au fost comise de imigranți!

În urmă cu două luni, o suedeză de 23 de ani a fost victima unui viol in grup. Autorii, patru adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, de-abia sosiți din Africa, au violat victima în repetate rânduri. Săptămâna trecută, justiția socialistă suedeză a făcut însă dreptate: violatorii au primit pedepse privative de libertate, cuprinse între 6 și 9 luni! Pedepsele vor fi executate într-un centru de reeducare pentru minori. În Suedia, deasupra intrării unor hoteluri de 3 sau 4 stele, stă scris – Centru de reeducare! La intrarea altor hoteluri, scrie – Închisoare! După ce vor fi consiliate psihologic și aduse pe “calea cea bună” – pentru că un sistem penitenciar progresist nu pedepsește, el reeducă și îndrumă – animalele sălbatice vor fi puse în libertate… pentru a vâna iar.

http://www.thelocal.se/20151106/teens-sentenced-for-gang-rape-on-hipster-island

Nu, nici ei nu vor fi deportați. Justiția suedeză – o instituție fundamentală a statului progresist – nu-și poate permite, tocmai ea, să facă Suedia sa piardă un loc atât de onorant, ca locul doi. Mai mult, încearcă chiar să o împingă pe cea mai inalta treapta a podiumului. Și nu-i va fi greu, pentru că anul acesta au intrat în țară aproape 190 000 de noi imigranți clandestini. Și aceștia, după cum vedem, odată ajunși se și pun pe treabă. “Însămânțează”, forțat, “târfele creștine”!

Bandele de violatori pakistanezo-afgani au facut asta în Rotherham, Marea Britanie, aproape 20 de ani! Între 1997 și 2013, au violat și exploatat sexual peste 1400 de fetițe și fete. Cu știința poliției și a serviciilor sociale, care n-au intervenit pentru a nu încălca precepetele “raționale” ale ideologiei anti-rasiste!

https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/04/intangibilii/

În conditiile acestea, nu cred că Lesotho mai are vreo șansă să-și apere titlul. Bătălia pentru primul loc se va da între țările europene. La anul, în Europa vor mai veni cel puțin un milion sau două milioane de ștromeleaguri pornite pe jihad sexual. Și anul următor la fel… și tot așa. Hotărâtă să-și întreacă vecina, Norvegia vine tare din urmă. Imigranții musulmani reprezintă aici 1,5 – 2% din populație, dar au comis 50% din numărul violurilor raportate în 2011, în Oslo. Unele surse susțin, documentat, că 90%! Așa că, Norvegia continuă să-i primească cu brațele deschise pe noii sosiți. Logic!

Ajunși aici în iulie, doi mohamezi și un ali au violat o norvegiană de 14 ani. În Norvegia, pedeapsa maximă pentru viol în grup este de 21 de ani. Un mohamed a primit 344 ore de muncă în folosul comunității, celălalt 17 luni, iar ali-ul 10 luni! Doar sunt refugiați care au fugit de ororile războiului…și musulmani pe deasupra. Ar fi fost o dovadă de rasism dacă li s-ar fi aplicat ad-litteram legea norvegiană. Și “avocatul apărării” – procurorul Cecilie Schloss Møller – a insistat că nu au fost suficiente probe!

Iar în Finlanda, conducerea poliției naționale a ordonat polițiștilor să nu faca publice numele jihadiștilor sexuali – mari amatori de “carne” albă, bine batută înainte și în timpul “festinului”  – pentru a nu provoca reacții rasiste. La fel de anti-rasistă, presa germană a hotărât să-i boteze pe cei care nu iartă nimic, de la fetite și până la octogenare, cu eufemismul “bărbații din sud”.  Am spus doar că lupta pentru primul loc se va da numai între europene. Congo, Lesotho, Senegal sau Africa de Sud vor părăsi scena umilite, iar locul lor va fi luat de Suedia, Norvegia, Finlanda și Marea Britanie. Iar în finală va câștiga, ca de obicei, Germania. Ca la fotbal!

http://shoebat.com/2015/11/04/three-muslims-in-norway-brutally-rape-14-year-old-girl-one-of-the-muslims-in-sentenced-to-only-344-hours-of-community-service-the-other-is-only-sentenced-to-17-months-in-prison-and-the-other-muslim/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+shoebat+%28Walid+Shoebat%29

Câmpulung Muscel se pregătește să-i primească pe primii 200 de imigranți clandestini, repartizați de Comisia Europeană în cadrul “cotelor” impuse României. Vor urma și alții, mai întâi mii, apoi zeci de mii, apoi sute de mii și în final…. Un lucru trebuie să știe românii și, mai ales, româncele, indiferent cât de mult rău se va întâmpla. L-a spus atât de bine domnul Laurent Fabius: “Primele victime fizice si psiho –politice a ceea ce se întâmplă sunt musulmanii.” Logic!

 

Reclame

26 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Daca prindem la inghesuiala niste obsedati sexual din astia si ii castram pe viu cu unghiera, patim ceva ?!
  Promitem sa nu lasam urme, ca sa nu existe „probe” care sa dea batai de cap procurorilor si judecatorilor !

  1. se vor numi doar jocuri sexuale! nici o problema, ai grija sa ai o unghiera permanent la tine… nici sado-maso nu e in afara legii…mai bine le legi bilele de gard, pe cealalta parte si aduci niste caini nehaliti….

 2. Niggerii nazisti, „painea lui Dumnezeu”, dupa ce au inceput sa chitaie de foame vor „reconciliere” cu albii:
  – Black Politician calls for Whites to come back to South Africa
  http://bit.ly/1Mntw8u

  Sa radem cu sand-niggerii si niggerii? Ar fi de ras daca nu ar fi de plans!
  https://themuslimissue.wordpress.com/
  http://www.gatestoneinstitute.org/
  http://swedishsurveyor.com/
  http://www.jihadwatch.org/
  https://muslimstatistics.wordpress.com/
  https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/category/europe/
  http://www.barenakedislam.com/
  http://diversitymachtfrei.blogspot.ro/
  http://vladtepesblog.com/
  http://gatesofvienna.net/
  http://www.dailystormer.com/

 3. Jizzslam today!
  – UK: Bradford Imam gives sexual advice to horny Muslim faithfuls by applying Koran and Hadith
  http://bit.ly/1L86uk9

 4. Nu-i primiti pe islamisti. Protestati până nu ajungem ca Franţa sau alte ţări vestice. Iata ce ii invata islamul:

  http://www.ciudateniidincoran.blogspot.com

  MERITĂ CITIT !

  1. 1.
   – Islam 4 Infidels
   http://islam4infidels.com/

   – Islam: The Politically Incorrect Truth
   http://www.thereligionofpeace.com/

   2. The Hijra:
   – Modern Day Trojan Horse: The Islamic Doctrine of Immigration
   http://bit.ly/1hOAH1b

   – Terrorism Hijrah: Gulf countries offer zero resettlement places to ‘refugees’
   http://bit.ly/1Og6qTe

   – The Hijrah Into Europe
   http://bit.ly/1L9zgl2

   The flow towards Europe
   http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

   3.
   – The Barcelona Declaration. Euro Mediterranean EU’s dirty secret
   (Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries)
   http://balder.org/euromed-en

   – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
   http://bit.ly/1hiuHNK

 5. ciudateniidincoran.blogspot.com

  MERITĂ CITIT !

 6. anti-spurcaty · · Răspunde

  hahahaha, hai ca vin vremuri bune !

 7. ne așteaptă un viitor terifiant dacă nu reacționăm împotriva migrației

 8. multiculturalism

 9. Si noi si arabetii ne uitam la vest cu jind.
  Atata doar ca in privirile noastre se citeste admiratia si pe alocuri respectul, pe cand intr’ale musulmanilor se citeste ura si dispretul.

  Pentru noi, aspirantii, vestul sunt mama si tata. Asist acum, pasiv, cum mama si tata sunt ingenuncheati, batuti, sodomizati.

  Daca nici in astfel de momente nu ne bagam mintile in cap, probabil ne meritam soarta.

 10. Kelogs – Excelent spus!

 11. Sa fie nordicii atat de imbecili?

 12. Oameni buni, au astia vreo sansa la Campulung ? Pregatiti furci topoare tot ce trebuie si daca misca vreunul, zbang !
  Cand or auzi fetele lucratoare cati bani primesc astia, se duc ele peste ei :))
  Sau tiganii nostri. Saracii imigranti, daca au impresia ca Romania e ca Germania, vor fi masiv dezamagiti. Raman fara portofele imediat :)))

 13. […] victime fizice si psiho –politice a ceea ce se întâmplă sunt musulmanii.” Logic! ( sursa: bogdancalehari […]

 14. Mircea alin · · Răspunde

  TREBUIE SA FIM UNIȚI SA NU PRIMIM ÎN TARA,,,,,,

  SA FIM UNIȚI SA NU PRIMIM PE ACEȘTI DIAVOLI,,,,,,UNIUNEA EUROPEANA SATANA ÎN CHIP DE OM VOR DISTRUGEREA EUROPEI,

 15. Așa este uniunea Europeana la scos pe Dumnezeu din context,dar nu vor putea sa-l scoată din sufletele oamenilor care cred în El.

 16. Așa este uniunea Europeana la scos pe Dumnezeu din context,dar nu vor putea sa-l scoată din sufletele oamenilor care cred în El.Degeaba tarile din Europa au legi ca am ajuns în tarile lor,sa nu mai fie apărați împotriva unor criminali.

 17. O sa se ajunga sa trebuiasca sa ne facem singuri dreptate.Daca as avea o fata si ar pati asa ceva,as fi in stare de orice.In Anglia s—au infiintat patrule crestine care se plimba prin orase si intervin atunci cand politia nu face nimic.Parerea mea este ca toti violatorii trebuie sterilizati.In Romania acum 40 de ani, daca intr—un sat era un violator,barbatii il prindeau si il castrau deoarece erau siguri ca va viola din nou…

 18. Istoria se repeta, chiar daca la sute de ani distanta si nu in acelasi mod din pacate consecintele sunt aceleasi. La inceput au fost popoarele migratoare dintre care hunii lui Attila au fost cei mai cruzi apoi au fost tatarii, apoi turcii si toate aceste popoare au avut alte valori morale si alta civilizatie dar consecintele au fost aceleasi pentru europeni necazuri si suferinta. Atunci nu puteau da vina pe nimeni din afara dar acum o mare parte din vina o poarta americanii care au destabilizat niste regimuri intradevar dictatoriale (Libia, Irak, …, ) dar care erau totusi functionale si le asigurau celor de acolo un mod de subzistenta si cel mai important îi tineau acolo si le asigurau celor de acolo un mod de viata dar acum toti vor sa vina in Europa ca aici se traieste mai bine si noi europeni trebuie sa îi primim, de ce, nu pot sa inteleg???
  Americanii au ridicat garduri la frontiera cu Mexic si o pazesc ca pe Poarta Raiului dar in schimb ne dau noua europenilor sfaturi cum sa îi primim pe sirieni, libieni, …, si mexicani sunt totusi mai evoluati.

 19. Marius – Cine va citeste ultimul comentariu si nu stie cum sta treaba, va ramane cu convingerea ca americanii au constituit un pod naval si aerian pt. a ne trimite noua, europenilor, pe cap migratorii musulmani. Sunteti ruda cumva cu frau Merkel si Uniunea Europeana? :)) Ca vad ca ei au scapat, de vina sunt americanii. Acum serios, ceva dreptate aveti: admin. Obama a facut mult rau dpdv al stabilitatii globale, dar , surprinzator, a facut mult rau si propriei tari prin incurajarea imigratiei clandestine atat din sudul SUA, cat si musulmana. Frontiera din sud, de care vorbiti, este poroasa, asa incat cartelurile de droguri care se ocupa si cu traficul de persoane si armamment au preluat controlul asupra unor zone ale teritoriului american in zona frontierei. Au aparut „militiile de vigilantes” americane care pazesc frontiera si lupta cu invadatorii. Pt. asta sunt criticate atat de mass-media cat si de administratie. Vedeti cum sta treaba. asa , in mare, cu americanii?

 20. Dragi Romani, sa fie castrati toti asa zisii refugiati si dupa trimisi inapoi de unde au venit.

 21. Imi aduc aminte cum intr-un roman al lui Rebreanu, fiul arendasului grec, care nu si-a putut potoli poftele nesimtite, la care fata din sat nu a vrut sa raspunda, a violat-o, starnind astfel mania intregului sat ,care s-a revoltat si nu s-a potolit pana nu „i-au pus stromoleagul pe piept…”. Stati linistit ca aici nu-i Suedia si dupa cateva cazuri de acest fel vor sfarsi prin acest mod traditional multi dintre imigranti, la pachet cu cei care vor incerca sa ii apere. Asa sa ne ajute Dumnezeu, apoi vom vedea ce politicieni sau jandarmi isi vor pune pielea, reslectiv functia in bat pentru astfel de lichele.

 22. da mi-a placut asta
  pare-se ca noi romanii mai avem seva in vine
  nu sint de acord cu acesti invadatori
  si mai ales cu politrucii astia care ne baga violu obligatoriu in meniu,talharia si sharia
  adica o sa fie un pacat sa tin post ,sa am sfantul pasti ca trebuie sa inghit sharia si coranu?
  eu cred ca iesim cu furcile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: