Oprea de la Patriarhie

68

Se spune că preafericitul Ciobotea, acest Gabriel Oprea în odăjdii, ar putea să descopere că e grav bolnav si, din cauza asta, ar face un pas înapoi – ca tovarășul său de la guvern. Ce să spun? Eu am aflat de „creștinul” ăsta în ‘96, când l-a invitat și primit cu mare pompă pe bolșevicul ion iliescu la Iași, unde el era mitropolit, deși patriarhul de atunci sfătuia lumea să nu voteze cu Anticristul. Așa că nu m-am mirat prea tare când înalții prelați ai BOR l-au sprijinit în campania electorală din 2014 pe „nepotul” lui iliescu. Și asta pentru că Ciobotea ajunsese Prea Fericit. De atunci am început să-i urmăresc cu atenție modul în care a gestionat reacțiile BOR în fața unor evenimente și felul în care structurează și transmite mesajele în astfel de situații – de la atacurile progresiștilor asupra Bisericii, la construcția marii moschei din București și de la migrația islamică și cotele impuse României, la plângerea lui Vadim dar nu și a morților de la Colectiv. La un moment dat mi-am spus, de data asta uimit: nici o „cârtița” a Anticristului, ajunsă patriarh, nu s-ar fi descurcat mai bine!

 

Anunțuri

6 comentarii

 1. Cu toată agitația aceasta se uită, sau se trec voit în plan secund – inclusiv în mai liberul mediu online – problemele reale ale României (ca parte integrală a Europei): imigrația islamică! distrugerea conștiințelor naționale! constituirea UERSS (ca parte componentă a lumii noi – dar sigur nu mai bune)! decesul democrației! Iar decredibilizarea Bisericii – din interior – tare mi-e că face parte din plan, alături de actuala stare de fapt. Să dea Dumnezeu să vorbesc prostii, dar mă tem că acești tineri au împărtășit soarta celor de acum 25 de ani: uciși pentru o cauză care nu era a lor!

 2. Cu riscul de a părea insistent:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20562848-comisia-europeana-considera-valul-imigranti-duce-crestere-economica.htm

  Iar din cei 3 milioane minimum prognozati în articol, cateva bune zeci de mii vor reveni României, nicidecum 1758, că atâtea locuri avem, cum zicea un clasic mut în viață.

 3. Balckhat – Ai vazut asta? Este o harta interactiva ce acopera peroada ian. 2012 – sept. 2015. Ai sa observi ca, la inceput, fuuxurile migratoare sunt lente, apoi, odata cu trecerea timpului ai sa observi cum cresc. Daca pui , de ex. cursorul pe Siria si te uiti la harta RO. vezi cati au plecat din Siria si au venit in RO. In timp, observam cum in RO. sunt 500, apoi 1500 ca sa ajunga la 3000 samd. Chestia este valabila pt. oricare alta tara europeana.

  http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Te cam apuca groaza cand vezi cum se revarsa asupra Europei toate dejectiile planetare, Doamne iarta-ma !

 4. bunica sabela – da, eu care stiu cate ceva despre invazia musulmana, am simtit frisoane uitandu-ma la harta asta.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Si daca punem cursorul pe o tara europeana vedem cati imigranti a primit acea tara, in total.
   Dar cred ca e o eroare de soft pe undeva.
   Ungaria figureaza, pe aceasta harta, cu un total de 203747 persoane primite in total, mai mult decat Franta sau Italia !
   Romania a „primit” DOAR 5470 de imigranti, din care peste o mie din Maroc si Algeria !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: