Complicii de azi, victimele de mâine

silenzio-mafia-bambina

Într-un club, transformat în cuptorul unui crematoriu, au murit zeci de tineri; alți zeci și zeci se zbat între viață și moarte. Murind, sau chinuindu-se îngrozitor pe paturile spitalelor, n-au mai apucat să afle, sau n-au aflat încă, cine i-a ucis și cine este vinovat de îngrozitoarele suferințe prin care trec. Satanist…bigot…spitale nu catedrale…Halloween interzis…BOR interzisă… rocker nenorocit…fundamentalist creștin… droguri…666… hipsteri… pupători de moaște…Judecata Domnului… protest în tăcere. Cuvinte folosite pentru a indica vinovații și felul în care ei vor fi pedepsiți.

Pe Facebook întâlnești, din ce în ce mai des, comentarii și postări numai cu așa ceva și despre așa ceva. Guvern, Ponta, corupție, primar, primărie, autorități criminale, mafioți asasini, Popescu –Piedone, Oprea, Arafat, sistem corupt, demisie… Asta n-ai să vezi scris! Ciocu’ mic, liniste! Pentru că unii, mulți, sunt prea ocupați să-și dea în cap, să se repeadă la beregățile celor de lânga ei, să se interzică unii pe alții și să se desființeze reciproc. Niste gladiatori retorici și-o trag într-un amfiteatru on-line spre bucuria celor ce le hotărăsc soarta. Oricum, sunt mulțumiți! Au descoperit, fiecare dintre ei, pe cel vinovat pentru cele întâmplate. Și-l pedepsesc la greu!

Dar, în timp ce imbecilii țintuiesc la stâlpul infamiei, la grămadă, BOR si „pupători de moaste”, Halloween și rockeri, Sistemul mafiot își freacă mulțumit mâinile – a ucis din nou și va scăpa iar. Pentru că are complici chiar dintre ăia pe care îi călărește și cărora le ia pentru asta taxă de protecție! Îi are pe ăia care înjură un afacerist îmbrăcat în odăjdii aurite, în timp ce numără bisericile, dar și pe ăia care spumegă la sunetul rock-ului și imaginea “sataniștilor”. Ar trebui să știe însă ăștia care nu îi acuză pe adevărații criminali, nu le rostesc numele și nu protestează contra lor decât prin tăcere, că sunt complicii asasinilor și ai sistemului mafiot. Dar, să fie mulțumiți, n-o fac degeaba, unii dintre ei își vor primi răsplata: vor fi, sub o formă sau alta, următoarele victime.

 

 

 

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Spaga este cea mai perversa taxa de protectie „inventata” vreodata de fiinta umana.
    S-a dovedit de data asta: CORUPTIA UCIDE.
    Nu doar suflete, ci ucide la propriu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: