Noi vești din al Patrulea Reich

Angela Merkel Hitler's daughter

Din Germania, țara unde pentru un simplu comentariu pe Facebook împotriva imigrației clandestine iei o amendă de 5000 de euro; din Germania, țara în care mass-media înregimentată falsifică știrile și îi linșează mediatic pe opozanții regimului; din Germania, țara în care cărțile scriitorului Akif Pirincci au fost interzise, iar el este silit să plece după ce mașina i-a fost incendiată și editura care îl publica i-a reziliat contractul; din Germania, țara unde fascistii de la Antifas sunt lasati să acționeze în voie, iar o comunistă, fostă agentă STASI, este vicepreședintele Bundestagului; din Germania, țara unde cancelar este fata „pastorului rosu”, care a preferat să plece de tânăr din Hamburgul capitalist pentru a trăi în Dresda comunistă; din Germania, tara în care Merkel pare că a interzis Oktoberfestul si a ordonat declansarea Apocalipsei, prietenul meu îmi trimite din nou vești. Am spus în primul episod al relatărilor lui, că am promis să-i asigur anonimatul și am explicat de ce. În Germania, cei care au opinii neconforme cu „Willkommenkultur”, festivismul cu care trebuie întâmpinată invazia islamică, risca mult.

 

Bogdan, citesc în ziarul meu de dreapta, conservator – Junge Freiheit – un articol extrem de lung și bine documentat (cu surse din serviciul secret) despre Drehkreuz-ul (scena rulantă) a migrației din cartierul Atakoy, din Istanbul. O adevărată industrie: oficii de aranjat migrarea, tipografii de prospecte și fluturași, birouri de „Treuhand” (mâna credincioasă), habar n-am dacă e corect pe românește, o firmă terță care îți ia banii și îi dă mai departe traficantului doar după reușita operației, magazine de celulare, simcarduri germane, austriece, haine de iarnă, veste de salvare, pașapoarte false, translatori. Cel mai ieftin este cu autobuzul în Egipt (sau zboruri ieftine), apoi mai departe spre coasta libiană și pe urmă la bordul barcazelor ce traversează Mediterana… spre Italia; sau din Turcia spre Grecia.

Traficanții au aparate de ascultare și comunicare prin satelit, știu exact când vreun vas al marinei italiene, grecești, franceze sau Frontex se afla în apropiere și atunci se dă comanda de pornire. După o oră de mers pe mare sunt „salvați” de vasele astea, care însă au ordin să nu-i întoarcă  pe coasta libiană sau turcă, ci să-i aducă în Europa. Cel mai scump: 10.000 euro cu avionul și pașaport fals, cu SMS la ce oră exactă să se prezinte la aeroport (atunci se află acolo la controlul pașapoartelor omul potrivit și mituit să închidă ochii). Și mai scump: cu TIR-ul direct Istanbul-Germania. Cei 70 de morți asfixiați într-un TIR, în Austria, făceau parte din această categorie. Există birouri unde cetățenii bulgari și români își pot vinde pașapoartele contra 3000-5000 euro. Respectivii se duc după aia la ambasadele lor și declară „am fost prădat”. Probabil ambasada româna din Ankara sau consulatul din Istanbul pot confirma că rata românilor cu pașapoarte „pierdute” a crescut de 12 ori fața de anul 2013.

Mai nou, de când Volodea Putin, folosește sistemul de Katiusha – „Soarele arzător” – contra ISIS, ceea ce le-a provocat islamiștilor pierderi grele (atât prin lichidare armată, dar și prin dezertare), s-a deschis tot în Istanbul, un birou al Statului Islamic care oferă sprijin foștilor combatanți pentru o migrare decentă și discretă în Germania sau Suedia. Toate astea sunt arhicunoscute Serviciului turc de informații MIT, dar Turcia se face că plouă (probabil este inițiatoarea întregii industrii). Aici sunt știri că Rusia ar intenționa să trimită în Siria divizii blindate pentru desăvârșirea la sol a bombardamentelor aeriene de până acum. Rezultatele se văd déjà, după declarațiile unor reporteri americani: seara te poți plimba nestingherit în Damasc, restaurantele sunt deschise, oamenii discută despre reconstrucție. O umilire indirectă adusă Statelor Unite, datorită jigodiei de Obama care nu a făcut absolut nimic în ultimele 18 luni pentru înfrângerea ISIS. Serviciul secret german a înaintat lui Merkel un plan de necesitate maximă în zece puncte, și cere exasperat închiderea granițelor, specificând că „de acum înainte vor intra doar luptători ISIS (se salvează cine poate). Merkel nici nu a luat planul în considerare. Ăsta-i caz de înăltă trădare! În schimb, autoritățile organizează numeroase spectacole în care se proslăvește o atitudine de bunăvoință, chiar fericire personală, legată de venirea sutelor de mii de migranți. Trebuie să mă obișnuiesc să spun “venire”, pentru că dacă scriu undeva “năvală” sau “invazie” s-ar putea să fiu amendat.

Pentru a treia oară, prim ministrul Bavariei, Horst Seehofer îi dă lui Merkel un ultimatum: până duminică să-și revizuiască poziția față de migranți. Și dacă nu o face… ce ? Ar putea rupe coaliția, dar ar provoca noi alegeri cu rezultat nedefinit. În Bavaria avem Uniunea Social-Creștină (CSU), care este substanțial mai de dreapta decât actualul CDU (Uniunea creștin-democrată) al lui Merkel, care însă s-a social-democratizat atât de tare încât a depășit pe stânga, cum se spune aici, SPD-ul (social – democrații). Astfel, caracterul de partide surori dintre CSU și CDU devine tot mai subțire. Între timp constat că însăși SPD-ul este mai de dreapta decât CDU, deși seful acestuia, Sigmar Gabriel, e un tip care „o scaldă” și nu are personalitate. AfD-ul (dreapta germană) este în creștere masivă, dar nimeni nu știe exact cât. Aici sondajele sunt falsificate la maxim. Faptul că AfD -ul ar fi pro-rus, pe mine nu mă mai deranjează deloc. Și asta pentru că între a ne islamiza sau a trece în spațiul Euro-asiatic al lui Putin, prefer soluția a doua.

Nu este o întâmplare că cele mai decadente și degenerate partide germane (verzii și comuniștii) sunt cei mai vehemenți inamici ai lui Putin. Dar și partidele „consacrate” ca SPD și CDU sunt moderat contra Rusiei. Dar indiferent de rezultatul unor noi alegeri, nimeni nu va face o coaliție cu AfD sau cu comuniștii. Chiar dacă AfD ar lua, să zicem, 18% (de la 7% cât este cotat acum), SPD vreo 26%, verzii și comuniștii fiecare cu câte 10% (stabil), liberalii 7% și CDU s-ar prăbusi la vreo 27-28%, s-ar continua această coaliție malefică între CDU și SPD, care ar avea peste 50% și dacă nu ar obține, i-ar mai lua în coaliție și pe liberali și am avea, iar, exact ce am avut și până acum. O soluție văd doar în obținerea de către AfD a peste 50% din voturi. Atunci ar putea face singuri un guvern care ar schimba totul radical, nu doar problema imigranților, ci și cea a Uniunii Europene. Dar asta este utopie pură.

Un alt articol intersant din Junge Freiheit, dezvăluie concret modul de manipulare al opiniei publice folosit de presă, mai ales de televiziuni. Imagini vechi de zece ani sunt prezentate drept scene actuale din Siria sau Iraq. Copii schilodiți sunt prezentați drept victime siriene ale lui Bashar al Assad. Numai că purtau straie tipice din Hindukush, din Afghanistan…. Un tanc rusesc filmat la o manevră militară rusă în 2008 este prezentat drept atac armat mișelesc al Rusiei în Ucraina anului 2015. Sunt folosite și fraze scoase din contextul unor declarații, care dau un cu totul alt înțeles mesajului, compromițând astfel total o persoană incomodă. Așa a pățit scriitorul german de origine turcă Akif Pirincci, autorul unor cărți dure anti-sistem, care a luat cuvântul în fața a zeci de mii de oameni la ultimul meeting PEGIDA. A fost complet terminat social datorită manipulării mediatice: editura a renunțat la el, cărțile i-au  fost interzise, nu se mai pot comanda nicăieri, nici măcar pe Amazon, a primit scrisori de amenințare, iar mașina i-a fost incendiată. I-au fost puse sub index toate cărțile, deci și cele total benigne (povești pentru copii). Acum, și-a vândut casa și pleacă în exil.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/10/24/in-germania-mujahedinii-mediatici-il-lapideaza-pe-scriitorul-akif-pericci/

Și o altă chestie care te va uimi. Tocmai m-a sunat  amicul meu M.S., de care ți-am scris că a fost agent sub acoperire al Serviciului intern de informații, fiind angajat în spionarea scenei de extremă dreapta din Germania (NPD, adepții lui Hitler etc.) El personal e un om de dreapta, ca și noi. A fost deconspirat de către serviciul secret paralel al comuniștilor, al stângii bolșevice, cunoscut aici drept “ANTIFA”. Aparent o organizație care luptă contra fasciștilor, dar nu are sediu, număr de telefon, fax, adresă etc. Este neoficial, dar lucrează cu metodele tipice ale unui serviciu secret!

ANTIFA ăștia au reușit să îl implice într-o acuzație, cum că în anul 2001 ar fi pus o bombă în prăvălia de legume a unor iranieni. Atunci, pachetul în care era bomba a fost adus de un individ de cca. 24 de ani, cu păr lung blond. Acesta a lăsat pachetul (bomba) în prăvălie, spunând că și-a uitat banii acasă și revine în 20 de minute. Nu a mai revenit niciodată. Bomba a explodat dupa vreo lună, când fiica patronului iranian, curioasă, a deschis pachetul; a fost rănită grav. Cumva, în mod misterios, a apărut un portret robot al prietenului meu în dosarele poliției, anul trecut. Cine l-a desenat, și când, nu se știe! Portretul îl arată cu părul lung, cum îl poartă astăzi. Așa că a fost acuzat de crimă! Ofițerii săi de legătură l-au contactat pe patronul lui și l-au asigurat că M. este curat și nu are nimic de-a face cu crima. Astfel a putut să-și mențină jobul. Dar Serviciul de informații interne nu are absolut nici o influență în justiție.

Între timp, toate ziarele de stânga i-au publicat portretul robot, unde era ușor de recunoscut. A început să ducă o viață de urmărit, purtând vestă anti-glonț și folosind toate trucurile de agent, pentru a vedea dacă este urmărit sau nu. S-a ajuns la proces, unde s-a constat că este nevinovat. Acum, el dat în judecată toate gazetele care l-au calomniat, dar avocații acestora (toți din Antifa) susțin că pozele prezentate de el din perioada 2001, cand era tuns scurt, ar putea fi falsificate. Ca atare, el m-a rugat astăzi să-i pun la dispoziție o casetă video făcută de noi în timpul călătoriei în India, călătorie care a avut loc chiar atunci când blondul de 24 de ani, cu părul lung, a dus pachetul. Și asta pentru că o poză se poate falsifica perfect, dar o imagine video nu. M-a atenționat însă că dacă îi dau caseta am sa devin martor în proces și atunci voi ajunge în vizorul ANTIFA. Mi-a spus textual: “te vor urmări la sânge, vor scormoni să afle totul despre tine, și vor afla că ai fugit de comunism din România, deci ești anti-comunist și asta este letal. Pentru tine mai puțin, dar pentru băiatul tău…. Gândește-te bine dacă vrei s-o faci. Să știi că eu mai am apărători, dar tu nu.”

Deci vezi, Bogdan, unde s-a ajuns în Germania de azi? Că mă gândesc cu regret la paradisul anti-comunist în care am venit prima dată, ăla asigurat și cultivat de forța masivă a armatei americane. Ce vremuri dom’le! Imaginează-ți că, să zicem, noi am fi făcut în România, pe vremea lui Ceaușescu, ce face Antifa azi în Germania! Urmăream securiști, îi fotografiam cu teleobiective, le băgam portrete robot în dosare, dădeam foc la mașini etc. Cât timp am fi supraviețuit ?

Deci, Bogdan, fii fericit că trăiești în România, o țară democratică și cu o libertate de expresie absolută. Poți să scrii și să vorbești ce vrei. Și Gabi Oprea, ăla, hulitul, daca ar fi cancelar în Germania ar face o treabă mai bună ca Merkel. Sunt sarcastic, dar cred că-mi înțelegi disperarea.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/09/30/vesti-din-noua-republica-democrata-germana/

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/10/10/in-noua-republica-democrata-germana-europa-libera-este-acum-russia-today/

 

 

 

 

 

9 comentarii

 1. – Czech doctor describes conditions in German hospital

  – Imagini APOCALIPTICE. Ce s-a intamplat azi-noapte intr-o tabara de REFUGIATI
  http://bit.ly/1PV0oeD

  – Imaginile care au SPERIAT Austria. Viena va ridica o BARIERA la granita cu Slovenia
  http://bit.ly/1P1Qxnj

  – Efectele intrarii masive a refugiatilor in Austria. Crestere EXPLOZIVA a vanzarilor de ARME
  http://bit.ly/1kZt1dY

  – Un satuc cu 60 de locuitori din Germania, OBLIGAT sa gazduiasca 1.500 de refugiati
  http://bit.ly/1OdYvcQ

  – Suspecti de CRIME DE RAZBOI, depistati printre refugiatii din Olanda
  http://bit.ly/1WoU6CP

 2. Intrebare: Pana la urma de unde vin toti banii astia care sustin industria imigratiei in Europa?

 3. gabi – nu e usor sa dai un raspuns la intrebarea asta, pt. ca ar trebui scrisa o carte ca sa poti raspunde corect si complet. E o afacere de multe miliarde de euro/an, in care sunt implicati multi: de la jihadistii libieni si traficantii turci, la mafia italiana ( care are sub control centrele de plasament din sudul Italiei) , oengeurile umanitare si institutii ale UE. Sunt oengeuri finantate de George Soros care ditribuie gratuit imigrantilor ghiduri in araba, engleza si germana cu harti ale traseului de urmat in Europa, adrese si numere de tf. necesare pt. ajutor in diferite ocazii cat si call-centere, finantate tot de GS, care activeaza non-stop inregistrand apelurile SOS si alertand garzile de coasta. Medecins sans Frontiers are si ea o flota de vase cu care „salveaza”, de fapt transporta clandestinii din Libia in Italia. Sa nu uitam UE care a dat numai anul acesta cateva miliarde de euro pt. trasportarea si gazduirea imigrantilor. Si asta este numai o parte din varful aisbergului, descris in cateva fraze.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Iertaciune, da’ de „printii” (sefi de triburi !) din Arabia Saudita si Qatar, wahabbiti din tata-n fiu, ati uitat?!

 4. bunica sabela · · Răspunde

  “… au ordin să nu-i întoarcă pe coasta libiană sau turcă, ci să-i aducă în Europa…”
  Asa, si?
  Ordinele oare nu pot fi incalcate daca atenteaza la siguranta populatiei europene?! Chiar trebuie indeplinite orbeste de teama pierderii slujbei?!
  “…Turcia se face că plouă (probabil este inițiatoarea întregii industrii)…”
  NU probabil, ci mai mult ca sigur, ca doar petrodolarii nu au miros, nu-i asa?!
  “… jigodiei de Obama care nu a făcut absolut nimic în ultimele 18 luni pentru înfrângerea ISIS…”
  Ha! O-banana! Mai vazutara-ti vreun HUSSEIN care sa marseze la uciderea “confratilor” intru islam?! Ca io NU!
  “…dacă scriu undeva “năvală” sau “invazie” s-ar putea să fiu amendat…”
  In CE fel de Europa am ajuns sa traim, Doamne?!?!
  “…Aici sondajele sunt falsificate la maxim…”
  Serioooos?! Pai sa vedeti Dvs. ce sondaje tot apar peste noapte in Romania, falsificate la “maximul maximumului”, de va cruciti!
  “…între a ne islamiza sau a trece în spațiul Euro-asiatic al lui Putin, prefer soluția a doua…”
  DIN PACATE e valabil si pentru romani. Nu cumva ASTA se urmareste de fapt?!
  “…“ANTIFA… lucrează cu metodele tipice ale unui serviciu secret!”
  BOLSEVIC ! NKVD-u’ “sa traiasca”…
  “…România, o țară democratică și cu o libertate de expresie absolută. Poți să scrii și să vorbești ce vrei…”
  Libertatea de expresie mai exista INCA in Romania. Cat timp, nimeni nu poate estima.
  Cat despre “democratie” in Romania, poate ar fi mai intelept sa vorbim despre “demoNcratie”!

 5. bunica sabela – am spus: ca sa raspunzi complet la intrebare trebuie sa scrii o carte.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Iertati-ma pentru interventie.
   Aveti dreptate. Documentarea completa, pentru cine ar avea curajul sa scrie o asemenea carte, ar necesita poate ani, timp in care situatia la fata locului (Orientul apropiat) se schimba aproape in fiecare luna…

 6. Nu-i nicio problema. Oricum, vorbeam despre sursa banilor care finanteaza imigratia si aici, fara discutie, Arabia Saudita si Qatar sunt „sponsori” importanti.

 7. geniala fotografia :))) demo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: