Ion Țiriac își taie împreună cu noi!

 

TiriacNastase(II)

Țiriac, da, chiar el…Ion, are un cadou pentru poporul român…pentru noi. De fapt e doar o propunere, dar când Ion Țiriac  face o propunere cuiva, înseamnă că-l bagă pe ăla în seamă, îl ridică la nivelul lui. E ca și cum l-ar scoate la vânătoare la Balc, l-ar plimba cu Ferrari-ul de colecție pe domeniul său din Poiana Brașov și l-ar băga în pat cu el și cu o kournikova de 18 ani și 90-60 -90 cm, pentru o partidă de tenis în trei. Acum, cât de tâmpit poate fi poporul român ca, după toate astea, să nu-și dea seama că pentru Ion, marea lui vedetă, el chiar reprezintă ceva, nu e un neica nimeni, nu e o turmă de mistreți imbecili aduși de hăitași în bătaia puștii, primită de Țiriac cadou de la Ion Gheorghe Maurer, cu care juca tenis când era Ilie la “antrenamente” cu Diana Ross. Înțelegeți acum de ce, atunci când Ion Țiriac face o propunere poporului român, e ca și cum i-ar face un cadou. Așadar, nemaiavând răbdare să aștepte Crăciunul, Țiriac ne-o dă la toti, de cadou e vorba, acum în octombrie, și spune: ”Din ăia 500 de euro salariu mediu, să ne tăiem 10% ca să primim cinci sute, o mie, o sută de mii, care e primul val”. Ai ghicit popor român, de imigranți e vorba. Nu-s nașpa cum se spune, nu, e ca la licitație: 500… 1000… 100000…Adjudecat! În cazul nostru… Tăiat! Și, Țiriac continuă “…o sa vină un nou val de refugiați de zece ori mai mare.” Mobilizator! Ei, spuneți, cum să nu-ți tai bucuros, și mai mult dacă trebuie, dacă Țiriac își taie alături de tine? Ați auzit ce-a spus: “să ne tăiem 10% din ăia 500”! Să ne tăiem… ne tăiem…tăiem! Adică, împreună. Parcă vezi cum curge sânge de patriot și udă brazda țării! Dar nu-s decât bani, nu-i moarte de om. E simplu: Țiriac bagă mâna în buzunar, ia 500 de euro, îi pune lângă cei 500 de euro ai noștri și…taie odată cu noi 10%! Lui îi rămân 1 499 999 950 de euro și nouă, poporului, ne rămân 450! Și ne taie, odată ajuns aici, și Statul Islamic! C-așa-i în tenis! Ioane, atunci să-ți bag Salatiera pe gât!

8 comentarii

 1. Poate-i initiativa d-nei Merkel.
  „Ioane, atunci să-ți bag Salatiera pe gât” :))

 2. Nu „poate”, sigur. Tot patronatul german asta cere: cat mai multi imigranti.

 3. mai simplu ar fi sa mearga el acolo la ei, sa stea cu ei si sa le spuna povesti cu tenisu’.
  gratis!

 4. Avem o problema mare. O fi mustata asta un cretin, dar stie el ceva, de avanseaza o sosire in valuri. Ar fi ideal sa fie doar un tampit care emite si el o parere, dar mi-e teama ca este si informat, pe deasupra. Sincer, la bolta cu care se mictioneaza toate guvernele din toata lumea pe proprii cetateni, pare sa fie destul de groasa si aproape toata marsavia. Hussein ot White House a si emis ipoteza de a mai impinge alegerile dincolo de 2016, deci are el ceva in cap. Nasol tare.

 5. Nu stie numai el. o stie toata lumea, sau cel putin cei care sunt preocupati de chestia asta. Atat Donald Tusk, cat si cancelarul austriac au facut publica inca deacum o luna cifra estimativa de imigranti clandestini care vor intra in Europa, bineinteles cu aprobarea Bruxeless-ului, in urmatori cativa ani: 7-8 MILIOANE.

 6. Unul dintre multele texte, bineinteles nu din mainstream-media, care descriu clar ce si de ce se intampla. http://www.revista22.ro/directia-gresita-a-europei-si-tacerea-romaniei-60237.html

 7. Harta interactiva cu invazia in EU!
  La harta de mai jos (a doua) poti mari si plimba cursorul, dai clik pe tara si vezi in ce parte merg (vezi la -Instructions)
  http://www.citylab.com/housing/2015/10/mapping-the-frenzy-of-the-europes-migrant-crisis/412396/

  Suedezii nu mai stiu ce sa faca. Refugiatii au REFUZAT si case de lux cu piscina
  http://www.aktual24.ro/suedezii-nu-mai-stiu-ce-sa-faca-refugiatii-au-refuzat-si-case-de-lux-cu-piscina-foto/

 8. Sweden: It Is Considered Racism Only If the Victims Are Not White
  http://www.gatestoneinstitute.org/6760/sweden-victims-racism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: