În noua Republică Democrată Germană, Europa Liberă este acum Russia Today

151005_ard_bericht_aus_berlin_merkel_burka

L-am anunțat pe prietenul meu din Germania, tara lui „Honecker în burka”, că veștile lui din “noua Republică Democrată Germană” au avut rating mare. Nu s-a bucurat și-l înțeleg: e greu să te manifești astfel când țara ta, chiar dacă e doar de adopție, trece printr-o perioadă atât de grea. Dar mi-a mai scris, așa că îi dau iar cuvântul:

 

La începutul lui septembrie i-am spus soției că în două luni vom avea lupte de stradă. Ca de obicei a pus la îndoială spusele mele. Acum este panicată: în Germania au loc zilnic lupte și încăierări în centrele pentru azilanți; deocamdată doar acolo. Au început să se organizeze și să se înarmeze. Pentru moment, doar cu ciomege și cuțite. Scandalagiii sunt arestați, dar unde să bagi 200.000 de scandalagii?! Locuri în închisori nu mai sunt. Soluția ar fi un lagăr, dar cum să facă nemții așa ceva?! Ar râde și găinile! Doar dacă aud cuvântul leșină de râs.

E și greu să dai vina pe migranți. Când au văzut în gări sute de idioți germani aplaudându-i și oferindu-le flori, haine, mâncare și dulciuri au interpretat asta, după judecata lor arabă, că ar fi oameni de mare valoare și că Germania are nevoie de ei. Următoarea chestie la care se așteptau era o locuință cu cel puțin 3 camere, 2000 de euro pe lună, fără să facă nimic, și după numai jumătate de an un BMW nou nouț. Așa li  s-a spus în taberele din Turcia. Existau și fluturași în acest sens. Acum s-au trezit în niște hale neîncălzite, înghesuiți ca sardelele, nu primesc niciun ban (măsură nouă), doar mâncare, și stau la coadă la WC . Cei din Balcanii de Vest (albanezii si kosovarii) a început să fie expulzați forțat. Ceilalți își folosesc smartphon-urile și butonează acasă, că Germania nu-i ceea ce au crezut, e frig și viața este rea. Se urmărește comunicarea. Scopul este să-i oprească pe alții să vină. Acum, că nici măcar cei 139 de euro, bani de buzunar, nu-i mai primesc, fac scandal! Strigă ca apucații: “Unde sunt banii mei”  și “Ne vom plânge Națiunilor Unite”!

Pe mine mă enervează încăpățânarea lui Merkel. Și faptul că încă mai este la putere. Între timp s-a panicat și idiotul de Hollande, deși în Franța n-au venit nici măcar 10% din câți au năvălit în Germania. Cancelarul are în Germania puteri foarte mari. Merkel s-a înconjurat de consilieri lingăi, care spun și fac numai ceea ce vrea ea. Culmea, Bogdan, este că deja SPD-ul (Partidul Social democrat) nu o mai sprijină! Este sprijinită doar de comuniști (8%), Verzi (10%) și Partidul Piraților (1-2%). Este atât de paradoxal ce face, încât ori are o problemă mintală, ori procedeaza conștient așa, ca să dea o lovitură Germaniei. Uitându-se la ce se întâmplă, un cunoscut spunea: „Noi, germanii, suntem tâmpiți ca o bucată de căcat”.

În prezent are loc o petiție populară de demitere a ei. Depinde câte semnături se adună. Pâna azi, în doar o zi, s-au strâns aproape 100.000! Am postat-o  și eu pe Facebook. Nu e deloc departe de retragerea sprijinului parlamentar. Parlamentarii sunt luați la întrebări de alegătorii lor și se tem de pierderea mandatului, deci începe opoziția la nivel înalt contra ei.

Astăzi în Germania se întâmplă ceva deosebit: Horst Seehofer, prim ministrul Bavariei, a decis, cu de la sine putere, închiderea graniței cu Austria și interzicerea intrării migranților ce vin de acolo. „Austria este o țară sigură, să ceara azil acolo” – a spus el.Chestia este că el nu are dreptul legal să ia o astfel de decizie. O poate lua doar ministrul federal de interne, nu și organele de Land. Sunt curios să văd urmările la nivel de guvern, în Berlin.

În media germană găsești următoarele titluri: „Merkel apreciată pe plan internațional și iubită ca niciodată” – asta îmi aduce aminte de nea Nicu! Sau: „Merkel propusă pentru premiul Nobel”. Ori: „Merkel pierde pe zi ce trece simpatia cetățenilor” și „Merkel în critică crescândă”. Prin urmare, după cum vezi, Germania este total debusolată. Tipa cred că nici nu-și dă seama.

Ziarele urlă acum împotriva germanilor „naziști”, care au încercat să alunge din grădina lor niște migranți care se defecau acolo. Primarul unui sat de 4600 de locuitori, care a primit “cadou” 1200 de refugiați, exasperat că migranții se comportă mai rău ca vitele, a împărtit în tabăra lor fluturași în germană, engleză și arabă: „Dragi migranți și migrante. Noi suntem o țară curată și apreciem curățenia. Vă rugăm, nu vă mai faceți nevoile pe străzi, în parcuri sau în grădinile oamenilor. Deasemenea, nu intrați în magazinele alimentare și nu mâncați și beți înainte de a plăti marfa la casierie. Noi dorim să avem liniște după ora 22.00, așa că vă rog să nu mai ascultați muzică cu volumul maxim. Pentru gunoaie există recipiente speciale numite coșuri de gunoi. Vă rugăm să vă depuneți gunoaiele în acestea.”

Procurorul de zonă a declanșat imediat acțiunea de urmărire penală împotriva primarului localității, pe motiv de „incitare la ura inter-rasială și tendințe naziste”! Culmea, primarul este social-democrat!

Ce să-ți mai spun? Dacă vrea să afle ce se întâmplă în Germania, lumea nu se mai uită decât la RT TV (Russia Today)! Exact fenomenul Europa Liberă, în Romania, în anii de dinainte de 1989!

 

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/09/30/vesti-din-noua-republica-democrata-germana/

 

 

 

 

 

 

 

 

5 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Culmea culmilor, si eu tot de pe Russia today, mai nou, ma „hranesc” cu informatii netrunchiate…
  Totusi ma intreb o chestie: CE sunt cu adevarat creaturile astea musulmane, de se comporta mai rau ca animalele ?!
  Sa nu uitam ca ei nu se hranesc sufleteste ca noi, pentru ei nu inseamna nimic stiinta, arta, cultura, filosofia etc.
  Ei se hranesc doar cu ce le dicteaza sa faca, prin Qu’ran, mohamedu’ ala oligofren, se hranesc doar cu atrocitati, crime, violuri, decapitari, crucificari etc.
  Sufletul lor, DACA il au cu adevarat, cu asa ceva se hraneste.
  Si atunci de ce sa ne mai miram ca se comporta asa cum o fac ?!
  Umila mea parere este ca de mici li se EXTIRPEAZA de catre imami, la nivel psihic/spiritual, sufletul.
  O creatura bipeda care nu are suflet NU poate fi umana !
  Ca atare se comporta in consecinta…
  Dar nu inteleg o chestie: ce vina avem NOI, ca civilizatie europeana CRESTINA, sa suportam PE VIU toata treaba asta ?!?!
  CU CE am gresit ?
  UNDE si CAND ?
  Tema de meditatie…

 2. Nemesiseanu · · Răspunde

  Este incredibil cum se schimba vremurile….

  Pana nu demult romanii erau asociati cu cersetorii, analfabetii, mancatorii de lebede prin parcurile austriece, pederastii, violatorii gen Mailat, pe scurt- toate scursurile societatii erau romanii etc.

  N-am vazut nicio reactie din partea statului, nici a presedintilor statelor europene, de unde si imaginea adanc inradacinata si plina de ura la adresa noastra.
  E drept, e usor sa urasti pe cineva, cand ii cunosti cu exact originea.

  Si uite asa, incet-incet, s-a creat stigma de a fi roman, intr-o tara asa-zis civilizata, fie ca-i spunem Jermania, Avusturia, Regatul Unit, Danemarcia, Suedia sau Hollanda, chiar Belgica….

  Prea ne-au facut natia de rusine prin lipsa de atitudine si prin stigmatizare….

  Apoi iaca se-ntoarce roata si in sfarsit au si ei parte de ce merita, gata cu manipularile de presa, gata cu file-ul de gasca, acum se serveste halal si orice musulmuan se caca-n gradina Burgermeister-ului, in functie de nevoi!

  Intr-un fel, ati primit ce ati meritat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: