Europa ca Brad Pitt în Benjamin Button

Benjamin-Button

Ați auzit de atentate islamiste în Japonia? Nici eu. Și asta numai pentru că Japonia a interzis imigrația islamică. Japonezii au avut parte în urmă cu ani de zile de secta Aum – aia cu gazul sarin –, dar au “rezolvat-o” și acum trăiesc liniștiți. Singuri, lipsiți de compania martirilor Profetului. Se plictisesc fericiți.

Ati auzit de atentate islamiste în Australia? Și eu. Doar câteva. Și pentru că australienii vor să trăiască liniștiți, au interzis imigrația islamică. De un an de zile n-a mai sosit nici măcar un singur barcaz cu clandestini! Cu cei care aduc cu ei doar un singur lucru de preț: covorașul de rugăciune. Deci, se poate.

Ați auzit de atentate islamiste în Europa? Toți. Multe. Asta pentru că Europa nu a interzis imigrația islamică. Europa a avut parte de “Brigăzile Roșii”, de IRA, de ETA, de “Baader – Meinhof”, dar le-a rezolvat și… acum bifează, în calendar, plină de adrenalină, zilele ultimelor atentate islamiste sau data ultimei decapitări.

Pentru că, Europa, deși foarte bătrână, nu vrea să moară liniștită în patul ei. În lipsa unui război menit să-i mai pună sângele în mișcare și să-i aducă aminte de frumoasele zile de altădată, își face injecții în venă cu atentate islamiste și ia, cu pumnul, din ce în ce mai des, pastile imigraționale marcate Islam. Un fel de LSD și heroină plus ecstasy. Elita ei politică a decretat că asta este o șansă, un leac miraculos! Numai așa, după bătrânețe, or să vină, iar, tinerețea și frumoasa vârstă a copilăriei. Europa ca Brad Pitt în Benjamin Button! Numai că nu e film, e realitate. Adică, ceva ca filmul dar mult mai tare.

În ianuarie, la Paris, islamiștii au executat la gura țevii câți francezi au putut. Cei rămași în viață s-au autobotezat “Charlie”. Botez în lacrimi, sânge, flori și lumânări. Premierul Manuel Valls i-a anuntat pe „Charlie”, că lupta contra terorismului islamic va fi lungă; ea poate dura și zeci de ani. Așadar, să aibă răbdare. Întotdeauna un bun socialist îți va cere, dacă vrei să-ți fie bine, să ai răbdare.

Ca și Franța, întreaga Europă a continuat tratamentul. Angela Merkel spune că dacă l-ar opri, Europa ar fi în pericol! De aia nu-l oprește nimeni! Jean Claude Juncker, care-l numește acum “criza refugiaților”, a declarat că tratamentul va mai dura “un anumit număr de ani”. Cam cât ar trebui să stea și el la dezalcoolizare. Numai din Africa sunt așteptați să vină “8,5 milioane de refugiați”. Să ne bucurăm! Aduc cu ei, spun liderii europeni, tineretea reinoita a continentului.

Prin urmare, Europa trebuie să aiba răbdare – e o virtute a celor bătrâni. Numai așa, la capătul drumului, batrana doamna se va reintalni cu frumoasa vârstă a adolescentei si copilăriei… după care va muri fericita. Poate sa fie sigura de asta. Liderii ei au dat deja în mintea copiilor.

 

Reclame

2 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  “Liderii” europeni sunt niste oligofreni schizoizi cu infatisare de persoane absolut sanatoase (fizic si mental), veseli si zglobii ca niste vrabiute si care, in acest moment, halesc pe nemestecate firimiturile otravite aruncate in scarba de sefii triburilor arabe si africane.
  A ajuns Europa la cheremul Arabiei si a Africii !
  Cu alte cuvinte, au ajuns PARINTII la cheremul progeniturilor DEGENERATE.
  Am trait s-o vad si pe asta… CE ne mai ramane oare de trait pe viu ?!
  Oricum, se pare ca totul decurge conform planului. Planul Kalergi.
  “…Întotdeauna un bun socialist îți va cere, dacă vrei să-ți fie bine, să ai răbdare…”
  Imi suna atat de cunoscut… exact ca in doctrina crestina…
  Cum era chestia aia subliminala cu “plata in cer” ?!
  Cu alte cuvinte, nu cumva sa comentezi negativ viata grea la care esti supus (NU din vina ta !) si sa te revolti ACUM (si oricand !) pe sistem si pe conducatorii lui, nuuu; acum trebuie sa rabzi TOTUL pentru a avea DINCOLO parte de pace, de liniste, de fericire etc., in timp ce EI se bucura de viata chiar ACUM !
  Si “prostimea”, in continuare, de vreo doua mii de ani, asteapta rabdatoare “plata in cer”…
  Pana cand, as vrea sa stiu ?!

 2. Lenin:
  – THE GOAL OF SOCIALISM IS COMMUNISM!

  1. Cartea „The Naked Communist” (1958) de W. Cleon Skousen descrie cum stau mai exact lucrurile cu comunismul si mai ales „planul modern” al comunistilor care a inceput sa fie implementat din 1953 si contine 45 de pasi. (cap 12, „The Future Task – Current Communist Goals” p.260)

  Cartea poate fi descarcata de aici:
  http://www.fileshare.ro/e31969549

  2. Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
  http://balder.org/couen

  3. Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995
  http://balder.org/euromed-en

  4. Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  http://bit.ly/1hiuHNK

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: