A fost suspendat doi ani din poliție pentru că i-a insultat pe teroriștii islamiști!

islam-france

Sebastien Jallamion este polițist sau, mai corect spus, a fost. Nu mai este, pentru că n-a aflat la timp că Statul francez se transformă, treptat, într-unul islamic. Miile de moschei, sutele de școli coranice, rugăciunile pe străzi, femeile învăluite în burka, mâncare halal la cantinele școlilor, căsătoriile poligame, piscinele separate pentru femei și bărbați, reclamarea “rasiștilor” și “islamofobilor” de către “poliția religioasă” formată din organizațiile și oengeurile islamofile și condamnarea de către justiția franceză a celor care îndrăznesc, sub o formă sau alta, să critice Islamul în public, nu l-au făcut să bănuiască nimic.

Avea însă să deschidă ochii în fața realității în septembrie 2014, când cetățeanul francez Herve Gourdel a fost răpit și decapitat în Algeria de către teroriștii islamiști din gruparea AQMI, care făcuse jurământ de supunere în fața Statului Islamic. Atunci, Sebastien Jallamion, șocat de oribila crimă, și-a deschis sub pseudonim o pagină pe Facebook. Acolo și-a postat opiniile în legătură cu fapta teroriștilor islamiști și tot acolo cei peste o mie de prieteni și-au postat comentariile…incorecte politic. Adică, au îndrăznit să-i condamne pe tăietorii de capete ce lucrau în abatorul “Religiei păcii”. Așa au apărut necazurile lui Sebastien Jallamion și acesta a fost momentul în care a început trezirea lui la realitate.

Dintre toți cei 1300 de “prieteni Facebook”, unul singur cunoștea adevărata identitate a lui Sebastien Jallamion, o polițistă musulmană, colegă de serviciu. O musulmană moderată, care nu omorase pe nimeni și nici nu se gândea să o facă. N-a suportat însă ca fanaticii salafiști algerieni, ucigașii lui Herve Gourdel, să fie acuzați pentru fapta lor de niște “necredincioși”, așa că l-a reclamat pe Sebastien Jallamion superiorilor săi. Un musulman moderat nu se deosebește de cele mai multe ori de unul radical decât prin comportament: nu ucide! Ca urmare a reclamației, o anchetă a fost demarată urgent și mașinăria de strivit islamofobi a Statului francez s-a pus în mișcare.

A început urmărirea penală, Parchetul acuzându-l pe Jallamion de încălcarea obligației de confidențialitate și de “provocare la discriminare rasială”! În Franța, dacă îi condamni pe islamiști ești rasist! Nu ai voie să spui decât “Je suis Charlie” și să acoperi cu flori bălțile de sânge rămase în urma atentatelor. Așadar, n-a contat că pagina de Facebook era anonimă și nimeni nu știa că este polițist, Jallamion trebuia pedepsit pentru sutele si sutele de comentarii, lipsite de respect, făcute de prietenii săi la adresa teroriștilor islamiști!

Prin urmare, Parchetul  l-a acuzat pe polițist de “violarea valorilor instituționale” și de insultarea Islamului și a Profetului Mahomed! Pentru asta, procurorii au cerut: interdicția pe viață a exercitarii unei funcții publice, interzicerea pe o perioadă de 5 ani a portului armei, 8 luni de închisoare (5 cu executare), o amendă severă și obligația de a urma un tratament psihiatric! Trebuia dat un exemplu și creat un precedent: polițiștii francezi aveau să afle astfel ce se întâmplă daca unul dintre ei apelează la libertatea de expresie pentru a condamna acțiunile mujahedinilor lui Allah. Doar se știe: terorismul islamic nu are nicio legatură cu Islamul.

Curtea Penală l-a condamnat însă pe Jallamion “doar” la plata unei amenzi de 5000 euro, așa că Parchetul a făcut recurs, cerând în continuare pedepsirea acestuia cu închisoarea și interzicerea exercitării meseriei de polițist. Așa cum scrie ziaristul Jean – Patrick Grumberg : “În pământul Islamului, acolo unde dreptul este supus Sharia, pedeapsa ar fi fost aceeași.”

Până când recursul va fi judecat de Curtea de apel din Lyon, Consiliul de disciplină al poliției l-a sancționat administrativ pe Jallamion: 24 de luni suspendare, adică 2 ani fără salariu! Pedeapsa maximă! A fost învinuit și că a postat pe Facebook o fotografie a lui Abu Bakr Al-Baghdadi, șeful Statului Islamic, cu o țintă deasupra capului! Directorul de securitate publică al departamentului Rhone l-a întrebat șocat: “Cum ai îndrăznit să publici fotografia unui imam cu o țintă deasupra capului?” Întrebare de bun simț, din moment ce în Franța un imam poate să predice liniștit, așa cum o face imamul din Brest, contra celor care iubesc muzica, numindu-i “maimuțe” și “porci”, și contra femeilor păcătoase care nu poartă burqa, în timp ce imaginea lui  Abu Bakr Al- Baghdadi este apărată chiar de autorități! Prin urmare, polițistul a rămas fără slujbă și fără nicio sursă de venit, asteptând să afle acum dacă va plăti numai o amenda de 5000 de euro sau va merge și la închisoare.

Jeremy Jacques Claude Bailly – zis și “Abderrahmane” – a primit în urmă cu două săptămâni permisiunea să plece din închisoare, pentru a petrece Aid Al-Adha (Sărbătoarea Sacrificiului) în mijlocul familiei și al prietenilor. Nu s-a mai întors! Abderrahmane merita asta: a fost conducătorul celui mai periculos grup terorist islamic din Franța, după 1996!

Luni, un polițist francez a fost împușcat în cap de un urmărit periculos. Acesta avea la activ 30 de atacuri cu mână armată, era subiectul unei “fișe de supraveghere” pentru radicalizare islamică și primise permisiunea să plece din închisoare în luna mai, pentru că-i murise tatăl. Nu s-a mai întors!

Toți teroriștii islamiști care au comis atentate teroriste în ultimii ani în Franța se aflau sub “supravegherea” autorităților și trebuiau să se afle în închisoare la data comiterii atentatelor!

Statul islamic francez are grijă de copiii lui, dar îi pedepsește aspru pe necredincioși. Acum o știe și Sebastien Jallamion.

 

http://www.dreuz.info/2015/10/06/un-policier-suspendu-24-mois-pour-avoir-insulte-des-terroristes-islamistes/

http://ripostelaique.com/evasion-dun-djihadiste-dangereux-a-qui-la-justice-taubira-a-accorde-une-permission.html

http://www.itele.fr/justice/video/ile-saint-denis-lhomme-qui-a-tire-sur-le-policier-etait-fiche-pour-radicalisation-139096

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Scarba maxima „politiei” franceze, ca sa ma exprim elegant !
  Nu mai e mult nici la noi.
  Si in Romania senatul a aprobat ieri, dupa numai 16 zile de la depunere, o lege privind „defaimarea” unor persoane/grupuri bla-bla, cu amenzi de pana la 60000 lei, inchisoare si tot tacamul.
  Cu alte cuvinte, eu/tu/el/ea nu avem voie sa spunem/comentam despre un infractor ca e corupt sau plagiator sau hot, chiar daca justitia l-a dovedit vinovat si l-a si condamnat definitiv !
  Cica i se strica puscariasului imaginea publica, vezi Doamne !
  Deci se incearca sub toate formele sa ni se puna calus in gura.
  Bezna mintii, ce mai… Kafka e mic copil…
  Toate aceste marsave forme „legale” de a obliga populatia Romaniei sa nu se lege cumva de oricine care face cate o nefacuta cred ca are legatura si cu INVAZIA ISLAMICA asupra Europei CRESTINE…
  Deeci, nu mai avem voie sa ne spunem opiniile.
  Cand oare se va recurge si la INTERZICEREA GANDIRII, ca tare mult ii deranjeaza asta pe UNII ?!
  Nu-i vorba ca si asa doar vreo 30% dintre oameni mai gandesc cu propriul creier…
  Oare tataia Orwell ce parere ar avea daca ar trai in zilele noastre ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: