Un musulman dă sfaturi țărilor care primesc refugiați musulmani

MosquŽe Khalid Ibn Walid (rue de Myrrha) Paris. Prire du vendredi Par manque de place les fidŽles prient dans la rue, la police est prŽsente pour canaliser les fidŽles. ©Lahcne ABIB

MosquŽe Khalid Ibn Walid (rue de Myrrha) Paris.

Sfaturile pe care profesorul universitar Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman, le dă pe site-ul ripostelaique.com țărilor care primesc imigranți musulmani, vin din partea unuia dintre acei musulmani care cunosc foarte bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate. Aceștia sunt puțini și tocmai din cauza aceasta ar trebui ascultați. Sfaturile lui Sami Aldeeb, care face în repetate rânduri referire la Drepturile omului valabile în lumea civilizată, nu respectă însă “Declarația drepturilor omului în islam”, ratificată de 57 de țări islamice, la Cairo, în 1990. Și asta pentru că la articolul 24 această Declarație precizează: “toate drepturile și libertățile enunțate în prezenta Declarație sunt supuse Sharia.” Și Sharia nu este doar un cod religios, ci și unul civil, el reglementând comportamentul din sfera laică: economic, social, juridic, politic si cultural. Iar Sharia este pentru democrația occidentală ceea ce este terorismul islamic pentru umanitate. Sami Aldeeb știe toate acestea, așa ca propune, de fapt, înainte de toate, o dezislamizare a refugiaților. Numai că, sfaturile lui vin prea târziu și sunt rostite unor urechi surde: procesul de islamizare al Europei a început mai demult și se află acum în plină desfășurare. Conducătorii țărilor multiculturale acceptă Sharia și o implementează treptat. Totuși, după ce atâția “rasiști” și “islamofobi” și-au expus punctul de vedere, e bine de aflat și părerea acestui musulman integrat, în legătură cu modul în care ar trebui tratată imigrația musulmană.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.

Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.

Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar.

Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.

În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:

“Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinei publice.”

Sami Aldeeb Abu – Sahlieh

http://ripostelaique.com/sami-aldeeb-conseils-pour-les-pays-qui-recoivent-les-refugies-musulmans.html

Reclame

12 comentarii

 1. […] Sursă: Un musulman dă sfaturi țărilor care primesc refugiați musulmani […]

 2. bunica sabela · · Răspunde

  „…învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor…”
  Din pacate, nimic mai adevarat !
  Durerea este ca nu multi vor sa vada ASTA, ci, mai mult, le plang de mila „refugiatilor” !

 3. Stefania Rotariu · · Răspunde

  In acest sens, musulmanii de buna credinta, care nu fac parte din grupul acestor salbatici, ar trebui sa iese in strada cu oamenii civilizati si sa sustina impiedicarea acestor inapoiati, de a-si duce planul la final. In caz contrar, ce sa credem?

 4. Stefania Rotaru – De-a lungul anilor, in Occidentul european, foarte multi si-au exprimat aceasta dorinta: de a-i vedea pe „musulmanii de buna credinta” ridicandu-si vocea impotriva fundamentalismul islamic. Au ramas cu dorinta! Musulmanii iubitori ai valorilor occidentale si adepti ai democratiei nu numai ca sunt in minoritate, dar atunci cand iau pozitie sunt lasati singuri de autoritatile statelor occidentale, care au sustinut pana acum, sub diverse forme, proliferarea islamismului in cele mai radicale forme de manifestare ale lui. Din cauza asta, musulmani ca Ayan Hirsi Ali sau Wafa Sultan au ales sa imigreze in Statele Unite pentru a-si apara viata. Si ele nu sunt singurele.

 5. Stefania Rotariu · · Răspunde

  Sa-i obligam sa devina crestini ASA CUM VOR EI SA FACA CU EUROPA.
  Si care accepta, sa ramana in Europa si sa traiasca precum europenii, iar care refuza, sa fie trimisi inapoi in tara lor, sa traiasca cum vor acolo la ei. Cum noua europenilor, ni se spune sa ne acomodam cu viata si legile tarilor in care emigram si ei sa fie obligati sa traiasca la fel. Sa-si lase ideile si conceptiile in tarile lor si sa traiasca precum europenii, fiindca vin pe pamant european.

 6. […] în legătură cu modul în care ar trebui tratată imigrația musulmană, scrie Bogdan Calehari pe blogul […]

 7. […] bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate, scrie bloggerul român din Germania Bogdan Calahari care preia textul lui Sami Aldeeb Abu […]

 8. […] bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate, scrie bloggerul român din Germania Bogdan Calahari care preia textul lui Sami Aldeeb Abu […]

 9. Sa nu ne facem vise ca e musulman, astia sunt toti o apa si un pamant! https://en.wikipedia.org/wiki/Sami_Aldeeb
  Sami Awad Aldeeb Abu-Sahlieh (born September 5, 1949 in Zababdeh, near Jenin in the West Bank, Cisjordanie) is a Christian lawyer, of Palestinian origin and Swiss nationality.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: