Niciodată Europa!

europeNowOrNever

În urmă cu 25 de ani, Daniel Cohn – Bendit, la vremea aceea unul dintre liderii importanți ai partidului german “Bundniss 90- Les Vertes” (Coalition 90 – Greenpeace), dezvăluia intențiile Verzilor care militau pentru o Europă multiculturală: “Noi, Verzii, trebuie să luptăm pentru ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania. Când vor fi în Germania, trebuie să luptăm pentru ca ei să obțină dreptul de vot. Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această țară.”

Așadar, e important de reținut planul stângii radicale germane elaborat în urmă cu un sfert de secol: “ instalarea în Germania a unui număr maxim de străini…cu scopul de a o schimba.”! Vocea lui “Dany cel Roșu”- anarhistul maoist, lider al revoluției cultural-anarhiste din Parisul lui mai ’68 – nu era singura. Toți Verzii gândeau și vorbeau la fel.

Jurgen Trittin, ministru federal al Mediului, Protecției Naturii și Securității Nucleare sub cancelarul socialist Gerhard Schroeder(1998-2005), apoi după octombrie 2005, ministrul federal al Protecției Consumatorilor, Alimentației și Agriculturii, a fost și este unul dintre cei mai importanți. Vechi maoist și membru al Federației Comuniste (Kommunistischen Bund KB), care afișa sloganul “Niciodată Germania”, Trittin se declara încă de atunci mai puțin interesat de a face parte dintr-o majoritate parlamentară, cât ca partidul său să preia puterea grație: “minorităților turbulente și controlului opiniei publice.”

Și Joschka Fischer, cel care în tinerețea sa fusese un adept al celebrei organizații teroriste marxiste “Red Army Faction”, pentru a ajunge mai târziu șef al Verzilor germani și ministru de externe sub același Gerhard Schroeder,  a fost și el un susținător fanatic al imigrației masive. Cel care a fost un dușman al propriei țări și al modelului civilizațional occidental, scria în cartea sa, “Germania –Riscul”, apărută în 1994 : “Germania trebuie să fie înconjurata din exterior și din interior de fluxuri migratoare, trebuie să o amestecăm( populația) până la diluare.”

Am recurs la acest “remember istoric” pentru a înțelege în adevăratul său context declarația făcută în urmă cu trei săptămâni de cancelarul german, Angela Merkel: “Germania va fi schimbată de afluxul masiv de imigranți…Ceea ce noi trăim acum este ceva care va continua să ne preocupe în anii care vor veni. Noi ne schimbăm și vrem ca această schimbare să fie pozitivă și ne gândim că vom reuși acest lucru.”

Aceeași Angela Merkel, care acum vorbește despre schimbarea pozitivă a Germaniei sub influența imigrației, în seara ultimei sale victorii electorale respingea stegulețul Germaniei, întins de către unul dintre apropiații săi. Să ne amintim sloganul “ Niciodată Germania”!

Prin urmare, o realitate trebuie subliniată: strategia extremei stângi germane, elaborată la începutul anilor ’90, de schimbare a Germaniei cu ajutorul imigrației masive, este susținută și promovată azi, cu asiduitate, de un cancelar „creștin democrat”! Un cancelar “creștin democrat” care-și etichetează opozanții, în buna tradiție a stângii radicale, drept “haite brune” și “extremiști de dreapta”, având același discurs cu cel al ministrului său de justiție, socialistul care dorea să-i vadă cât mai repede pe cei care se împotrivesc schimbării Germaniei, în spatele gratiilor! Asta în vreme ce, pe străzile orașelor germane, radicalii de stânga “Antifas” manifestau, alături de reprezentanți ai imigranților, pentru deschiderea totală a frontierelor Germaniei și ale Europei! Controlul opiniei publice este și el asigurat, nu numai în Germania, în toată Europa, de o presă eminamente de stânga! Jurgen Trittin a avut dreptate: ce să cauți la conducere, când tu nu ai pus încă mâna pe putere?!

Acum, când stânga a pus mâna pe putere în Europa, când ea a devenit proprietara sistemului politic în care “dreapta” este doar chiriașă, nimeni n-ar trebui să se mire că socialiștii austrieci, în alianța cu “centru-dreapta” și radicalii de stânga (Verzii), adoptă o reforma constituțională ce va permite Statului să oblige comunele austriece să primească un număr de imigranți ce poate atinge 1,5% din populație. Nici că, în Suedia sau Franța, stânga și “dreapta” încheie alianțe politice pentru a bloca accesul la conducere al partidelor anti – imigrație.

Și nici că, în Germania, va intra în vigoare în luna octombrie o lege, valabilă până în martie 2017, care va permite statului federal și administrațiilor locale rechiziționarea proprietăților vacante în scopul găzduirii “refugiaților”. Așadar, în Germania, stânga și “dreapta” vor restrânge “temporar” dreptul fundamental la proprietate; lucru posibil numai când stânga ajunge proprietara sistemului politic! Totul numai pentru a transpune în realitate dorința fostului anarhist marxist, Joschka Fischer: “trebuie să amestecăm populația până la diluare.”

Sunt semne, printre multe altele, care ne arată că asistăm nu numai la transformarea Uniunii Europene, dintr-o federație de state națiune într-un uriaș teritoriu ideologic, de primire al “fluxurilor migratoare”, ci și la înlocuirea sistemului democratic european cu  un “totalitarism democratic”, etapa intermediară ce va deschide drumul totalitarismului islamic. Atunci când, toată pletora de stânga va putea, în sfârșit, să urle cu satisfacție: “Niciodată Europa!”.

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

6 comentarii

  1. Reblogged this on The truth is beyond us.

  2. Oare ce planuiesc de fapt elitele europene in realitate?

  3. Ce urmaresc? Un raspuns simplu: inlocuirea treptata a populatiilor existente cu migranti extracomunitari si islamizarea Europei. Vechea civilizatie primeste lovitura de gratie si este inlocuita de una noua: civilizatia euro araba. De la Papa, care declara peste tot ca musulmanii si crestinii cred in acelasi Dumnezeu, la Christine Lagarde, care sustine ca imigratia este o binefacere si o investitie in timp, la Merkel si Hollande, care lauda Islamul in cor cu toti liderii occidentali, toti vorbesc aceeasi limba si au aceleasi planuri. https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/09/22/invazia-europei-a-fost-pregatita-metodic-timp-de-patruzeci-de-ani/

  4. […] Source: Niciodată Europa! […]

  5. […] Sursă: Niciodată Europa! | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: