Paradisul violului

10446158_641195592641388_1821841105282443488_o

Au ajuns, și asta fără ca să se jertfească pentru cauza lui Allah, în raiul promis de Profet! În Europa! Au venit, și vin, din Somalia, Siria, Irak, Afganistan, Pakistan, Tunisia și Eritreea, acolo unde femeia este “fructul oprit” până la căsătoria cu ea, și asta costă. Pentru că, acolo, femeia este încă considerată o “proprietate”. Căsătoriile sunt aranjate din vreme de către familii, iar bărbații trebuie să dovedească că au cu ce să-și întrețină “proprietatea”.

Acolo, femeile umblă acoperite de hijab sau burqa, de cele mai multe ori în grupuri sau însoțite de bărbații ce le sunt rude apropiate. Huriile, ce-și “ascund” farmecele sub vălurile străvezii, desfătându-i pe bunii credincioși cu îmbrățișările lor voluptoase, nu pot fi văzute, repet, decât în paradisul Profetului. Și trebuie să mori în luptă pentru a le întâlni și ați petrece veșnicia în brațele lor.

Aici, în Europa, sunt pe stradă! Sunt peste tot! Îi provoacă cu frumusețea și farmecele lor, arătându-și brațele, sânii, fața și picioarele, pe bieții musulmani. Și mulți nu rezistă! Așa că se apucă să culeagă, cu forța, “fructele” care nu le mai sunt acum interzise. În “cultura” lor au învățat foarte bine un lucru: femeia care nu este acoperită complet, este o curvă. Asta au transmis și Franței, la ultimul lor congres, salafiștii francezi. Și “curvele” pot fi violate, mai ales că în țările de unde au venit și vin ei, de multe ori, cele care sunt pedepsite cu închisoarea sau cu lapidarea sunt chiar femeile agresate!

În Suedia s-au înregistrat, in 1974, 400 de violuri, în 2014 au fost înregistrate peste 7000! Suedia este acum pe locul doi în lume, după Lesotho. Au venit musulmanii! Suedia, ai de ales: ori paradis pentru adepții Profetului, ori te acoperi! Germania urmează! În ultimele câteva luni, de când Angela Merkel le-a deschis porțile, Germania se confruntă cu o epidemie de violuri comise de, scrie presa germană corectă politic, “bărbați din sud”. Asta și pentru că “bărbații din nord” nu mai sunt în stare să-și apere Paradisul.

Platforma Gatestone Institute enumeră o parte din cazurile de viol comise recent în Germania de “bărbații din sud”.

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Reclame

Un comentariu

  1. saracele femei …dar cred ca merkel vroia si ea sa fie violata . la cum arata nu cred ca a vazut de mult culoarea cucului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: