Deschideți ușile și ferestrele, vor veni milioane de imigranți!

African-invasion-Europe

Miercuri, la Bruxelles, liderii celor 28 de țări membre ale Uniunii Europene s-au întâlnit de urgență pentru a discuta măsurile ce trebuesc luate pentru blocarea valul imigrațional ce amenință să acopere Europa. Trebuie reamintit că, înaintea întâlnirii, Angela Merkel, unul dintre cei mai înverșunați adepți ai deschiderii totale în fața invaziei imigraționale, făcuse un pas înapoi și declarase drept prioritară întărirea frontierelor exterioare  ale UE.

La Bruxelles, președintele Consiliului Europei, polonezul Donald Tusk, i-a implorat pe liderii prezenți să închidă porțile Europei, pentru că „ milioane de refugiați vor veni”. El  a spus: „Este clar că cea mai mare parte a mareei umane de refugiați și imigranți se apropie. Și noi trebuie să corectăm politica noastră, a porților și ferestrelor deschise. Trebuie acum să ne concentrăm asupra propriei noastre protecții și a frontierelor noastre exterioare.”

El și-a întărit pledoaria pentru siguranța Europei și a frontierelor ei, spunând: „Recent am vizitat o tabără de refugiați în Turcia și una în Iordania și nu am auzit decât un singur mesaj: suntem hotărâți să ajungem în Europa.”

„Sunt 8 milioane de sirieni deplasați și circa 4 milioane care au fugit în țările vecine. Trebuie să vorbim despre milioane de refugiați care vor încerca să ajungă în Europa din Siria – fără a mai vorbi de cei din Irak, Afganistan, Eritreea și alte locuri.” – a mai spus președintele Consiliului Europei.

Și Donald Tusk nu exagerează deloc. În urmă cu două săptămâni, Cristophe Gommart – șeful Direcției de Informații Militare franceze – anunța că circa un milion de imigranți clandestini se află pe coastele Libiei, gata de îmbarcare, iar Werner Faymann – cancelarul Austriei – dezvăluia în cadrul interviului acordat ziarului Der Spiegel că „ 7,5 milioane de imigranți vor ajunge în Europa în următorii câțiva ani”.

Prin urmare, se știe! Toți știu! Și Angela Merkel, și Werner Faymann, și Francois Hollande, și Jean Claude Juncker – care face eforturi, la cererea ONU, să legalizeze imigrația clandestină – și Donald Tusk, împreună cu ceilalți lideri europeni. Numai popoarele europene n-au aflat încă ce li se pregătește! Și asta pentru că mainstream media europeană, în marea ei majoritate, își face datoria – cenzurează, dezinformează, manipulează și condiționează – cu profesionalism.

Miercuri, la Bruxelles, liderii europeni, unii hotărâți la plecare să facă tot posibilul pentru a apăra Europa, au hotărât, în unanimitate, că a sosit vremea măsurilor drastice. Așa că, după ce Viktor Orban a declarat că „Germania este într-o situație grea și trebuie ajutată” (!), iar Angela Merkel a spus că „Trebuie să atacăm rădăcina problemelor, combaterea foametei în taberele de refugiați și consolidarea împreună a frontierelor noastre”, summitul a hotărât să acorde suplimentar 1,7 miliarde de euro agențiilor ONU care îi ajută pe refugiați! Drastică măsură! Chiar la rădăcina problemei!

„Închideți ușile și ferestrele, milioane de imigranți vor veni”, le-a spus Donald Tusk liderilor europeni. Și le-au deschis!  Au hotărât să dea aproape doua miliarde de euro celor care îi ajută să vină! Angela Merkel, pentru care și un pas înapoi este unul înainte, și Bruxelles – capii „coloanei a cincea”- au mai obținut astfel o victorie! Iar în timp ce la noi și aiurea se discută împărțirea în cote a 120000 de „refugiați” (sic), milioane de imigranți vor continua să vină nestânjeniți, sub privirile unei Europe care, încetând să mai lupte, crede că se poate apăra băgând doar mâna în buzunar.

 

http://www.lepoint.fr/editos-du-point/jean-guisnel/depuis-la-libye-un-million-de-migrants-prets-a-franchir-la-mediterranee-13-09-2015-1964400_53.php

http://www.nasul.tv/cancelarul-austriei-cifra-halucinanta-75-milioane-de-migranti-urmeaza-sa-vina-in-europa/

http://www.lefigaro.fr/international/2015/09/23/01003-20150923ARTFIG00363-l-union-europeenne-tente-de-freiner-l-afflux-des-migrants.php

 

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    CINEVA isi freaca mainile de bucurie la gandul miliardelor de euro pe care ii va castiga din traficul cu „refugiati”…
    Nu-i vorba, merkeloaia si huolandelu’ si-au primit partea groasa de comision, d’aia acum ameninta pe fata toate tarile europene care au „tupeul” sa li se puna impotriva !
    Iar babuinii aia de „regi” din Arabia Saudita inca mai au petrodolari… pentru vreo 40 de ani… d’aia se grabesc asa de au ajuns de-a dreptul isterici…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: