Jihadul demografic

youtube-muslim-650_0

Magdi Christiano Alam este vicepreședintele grupului parlamentar european “Europe Libertes democratie”. Născut în Egipt, jurnalistul și politicianul italian este un bun cunoscător al Islamului. În articolul publicat în Il Giornale, preluat și de site-ul francez dreuz.info, Alam descrie pericolul invaziei demografice musulmane și al colonizării ideologice a continentului european.

 

Musulman de origine egipteană, convertit la creștinism, Magdi Christiano Alam luptă neobosit contra islamizării Italiei, țara sa de adopție, și a Europei. Amenințat cu moartea, la fel ca familia sa, de către adepții “religiei păcii”, el trăiește în permanență sub protecția poliției.

În noua sa carte, intitulată “Islam. Suntem în război”, Magdi Alam pune în evidență cealaltă armă a strategiei de cucerire a Europei de către adepții lui Allah, în paralel cu jihadul islamic.

 

Între războiul sfânt, declanșat de terorismul islamic al tăietorilor de capete, care ne strecoară în inimi frica de a nu fi decapitați, și “tăietorii de limbi” care ne impun legitimarea Islamului, a Coranului și a moscheilor, invazia demografică reprezintă noul jihad, conform cu Hijra, emigrarea pe drumul lui Allah:

“Și cine pribegește pe calea lui Allah va afla pe pământ multe adăposturi și bogăție” – Sura An-Nisa.

A emigra spre un nou pământ, cu scopul de a aduce acolo Islamul, este o faptă de laudă.

Din cei circa 500 de milioane de locuitori ai celor 29 de țări membre ale Uniunii Europene, numai 16%, adică 80 de milioane de cetățeni europeni, au vârsta sub 30 de ani.

La polul opus, din cei circa 500 de milioane de locuitori ai țărmurilor orientale și meridionale ale Mediteranei, ce formează populațiile celor 22 de state arabofone, plus cele ale Turciei și Iranului, 70% au mai puțin de 30 de ani, adică 350 de milioane de locuitori.

Dacă punem pe unul din talerele unei balanțe, 80 de milioane de tineri europeni, aflați în criză de identitate, si pe celălalt taler 350 de milioane de  tineri orientali, 99% musulmani, convinși că islamul este “singura adevărată religie”, care trebuie să se afirme peste tot pe planetă, concluzia nu lasă loc de îndoială: europenii vor fi copleșiți demografic și colonizati ideologic de către musulmani.

La un moment dat, musulmanii nu vor mai fi nevoiți să recurgă contra noastră la război sau la acte de terorism. Ei vor putea să ne supună Islamului, limitându-se să observe regulile formale ale democrațiilor noastre, aceste reguli care recompensează entitatea politică cea mai bine organizată și cea mai influentă, capabilă să obțină consensul majorității, fără a aborda conținutul ideologiilor și religiilor, în particular al Islamului.

Deja, în 1974, președintele algerian Boumediene a prevăzut cucerirea Europei cu ajutorul pântecului femeilor musulmane: “Într-o zi, milioane de oameni vor părăsi emisfera de sud pentru a merge în emisfera de nord. Și nu vor merge acolo ca prieteni. Pentru că vor merge acolo ca să o cucerească. Și o vor cuceri cu ajutorul copiilor lor. Pântecul femeilor noastre ne va dărui victoria.”

În 2006, colonelul Ghaddafi a declarat că cele 50 de milioane de musulmani din Europa o vor transforma într-un continent musulman în câteva decenii. Un profet întârzâiat, Colonelul!

Ceea ce este deosebit de șocant, în fața evidentei cuceririi demografice a Europei de către musulmanii ce constituie marea majoritate a clandestinilor provenind din Turcia și Libia, este constatarea că ONU, UE, Italia și Biserica s-au pus de acord asupra necesității de a deschide necondiționat frontierele nostre.

“Gentilul” președinte al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, declara pe 9 septembrie: “Europenii trebuie să sprijine aceste persoane, să le întâmpine cu brațele deschise și să le ureze bun venit”.

Pe 14 septembrie, Papa făcea elogiul invaziei: “Imigranții ne vor ajuta să menținem în viața bunica Europă.”

Șeful Statului italian, Mattarella, descria pe 16 septembrie invazia ca un “fenomen semnificativ” care necesită o gestionare comună cu UE.

Pe 8 septembrie, Emma Bonino, politician italian, membră a Partidului Radical, declara: “Europa este confruntată cu o cădere demografică importantă. În 2050, adică mâine, Europa va avea nevoie de imigranți pentru a finanța sistemul de sănătate și cel de pensii.”

Dar nu toți sunt escroci: “Imigranții nu vă vor plăti pensiile, dar voi le veți plăti ajutoarele de șomaj, locuințele și moscheile”

“Visez la o Belgie care să se ocupe de cetățenii ei mai întâi…Nu avem bani pentru școli, spitale, pentru a crește salariile mici, pentru persoanele în vârstă, pentru handicapați, dar există bani pentru războaie și imigrație.” – Serge Reynders, politician socialist.

În realitate, noi suntem victimele strategiei genocidare eugeniste al cărui profet a fost contele Richard Nikolaus de Coudenhove-Kalergi (1894-1972) care are gravat pe mormânt ca epitaf: “Pionier al Statelor Unite ale Europei”

Coudenhove – Kalergi spunea în Praktischer Idealismus: “Omul viitorului va fi un metis. Rasele și castele de astăzi vor fi victimele trascendenței spațiului, timpului și prejudecăților. Rasa viitorului – negro-eurasiană – probabil asemănătoare cu cea a Egiptului antic, va înlocui multitudinea popoarelor cu multitudinea personalităților. Într-adevăr, în conformitate cu legile moștenirii genetice, odată cu diversitatea strămoșilor crește diversitatea descendenților și odată cu uniformitatea strămoșilor crește și uniformitatea acestora din urmă”

Iata pentru ce este atât de important să cunoaștem adevărul în legătură cu ceea ce este pe cale să se petreacă în interiorul și exteriorul “casei” noastre. Este deosebit de important să realizăm că suntem în război: fie vom lupta pentru a câștiga, fie vom fi supuși de Islam.

În Orientul – Mijlociu musulmanii candidați la imigrație se adună cu sutele de mii. Ei vor să părăsească țările lor devastate din punct de vedere economic și cangrenate de războaiele tribale. Supuși unor constrângeri religioase arhaice, ei vor crea în țările noastre haosul de care au fugit.

“Noi aducem pacea” – ne cântă imigranții musulmani. “Allah Akbar” se aude la frontierele noastre. Și violențele sunt în creștere…

© Rosaly pour Dreuz.info.

 

http://www.dreuz.info/2015/09/21/nous-avons-capitule-devant-lislamisation/

http://www.ilgiornale.it/news/politica/ci-siamo-arresi-allislamizzazione-1172451.html

 

 

 

Anunțuri

3 comentarii

  1. De ce nu se trage? Pentru ca aici e piatra unghiulara a problemei. Tragi ca sa te aperi, suntem in razboi. Guvernele sunt zero, asta e clar, dar oamenii de rand nu se pot coagula pentru a se apara?

  2. E cazul sa ne organizam, ca starea de perplexitate nu ajuta!

  3. […] Sursă: Jihadul demografic | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: