Haitele brune

pegida_3165111b

În weekend-ul trecut, în Germania, li s-a interzis “haitelor brune” să mai protesteze pe străzile orașelor impotriva invaziei musulmane ce le acoperă țara. Cine sunt “haitele brune”? Sunt germanii – femei și bărbați, bătrâni și  tineri, familiști sau doar adolescenți imberbi – care se pronunță pentru stoparea valului imigrațional.

Au fost numite așa de cancelarul Angela Merkel, si sunt formate din acei germani care gândesc, cred și vorbesc acum, exact așa cum gândea, credea și vorbea cancelarul în urmă cu 5 ani: că “Germania multiculturală” s-a dovedit un eșec, că nu mai este nevoie de o imigrație care să apese asupra sistemului social, că se simt conectați la valorile civilizației europene iudeo-creștine, și cine nu e de acord cu asta nu are ce căuta în Germania.

Da, ăștia, “haitele brune”, au votat-o pe Angela Merkel, și au făcut-o doar pentru că aceasta le semăna atât de mult. Acum au ajuns, cu toții, deviaționiști de extrema dreaptă si asta pentru că au mers si merg neabătuți pe drumul trasat de Partid, de Angela Merkel, fără să se uite în timpul acesta peste umăr să vadă că Angela a luat-o pe alt drum… mult la stânga;  atât de mult încât a depășit Stanga pe partea stângă – cum constata un ziar de dreapta german. Din cauza asta, azi, sunt puși la stâlpul infamiei, sunt numiți “haitele brune”, neo-naziști, extremiști de dreapta și li se interzice să mai manifesteze pe străzi. Nu mai au voie să-și exprime opiniile în locurile publice. “Locul lor este în tribunale” – spune ministrul justiției, un politician de stânga, care gândește la fel cum gândește azi și Angela Merkel – cea care își spune de dreapta deși e doar vopsită în culorile ei.

În Germania, străzile aparțin acum doar germanilor corecți. Corecți politic. Celor care vor Islam, celor ștanțați asemenea francezilor, suedezilor sau englezilor, care după atentatele teroriste islamiste fac lanț uman și zid de protecție în jurul moscheilor unde s-au format asasinii. Doar aceștia au primit în weekend-ul ce a trecut, dreptul de a manifesta, de a-și exprima opinia.

Așa că, la Dresda, au ieșit pe străzi câteva mii de germani care au răspuns chemării Alianței Anti-Naziste. Nu și Anti-Islam, pentru că Islamul (supunere) nu e totalitar, o arată și numele lui. Au cântat în cor “Say it loud, say it clear, refugees are welcome here” și au aratat calea ce trebuie urmată de toți germanii: umanism în loc de naționalism! Mai mulți imigranți li s-au alăturat. Și ei tot umaniști, tot pentru desființarea frontierelor și a statelor naționale din Europa. Exact pe sufletul Conducătorului, al Angelei Merkel, care a respins cu fermitate stegulețul Germaniei, pe care i l-a oferit unul dintre apropiați –  un alt deviaționist –, în seara ultimei victorii electorale.

T3gLjFp

Da, umanismului! Nu, “haitelor brune”! Pentru că se opun sosirii „umaniștilor” veniți din niște țări (Siria, Irak, Afganistan, Sudan, Somalia, Pakistan etc.) ce împărtășesc valorile civilizației moderne: toleranță, deschidere către diversitate, libertate religioasă, dar și laicitate, stat de drept, democrație. Pentru că nu vor să accepte că aceste valori au făcut și fac din aceste țări, din cetățenii lor, care au fost crescuți de generații în cultul față de ele și Allah, niște exemple de urmat pentru toți germanii și pentru toți cetățenii europeni.

“Haitele brune” vor trebui să renunțe! Pentru că democrația germană îi mai primește la pieptul ei doar pe acei cetățeni care gândesc, cred și vorbesc, așa cum gândesc, cred și vorbesc Conducătorul, elita politică din jurul lui si câinele lor de pază – Presa. Numai așa vor ajunge germanii să traiască, în viitor, într-o lume la fel de mirifică cum este aceia din care le vin azi atâția „umaniști”. Oare, atunci, tot „haitele brune” vor fi vinovate de întunericul ce va domni în acel paradis?

Reclame

3 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Schizofrenia „salveaza” Europa…
  Mai frate, eu chiar nu pot intelege.
  Exceptand „planul Kalergi” si vorbind strict de comportamentul politicienilor europeni privitor la INVAZIA ISLAMICA/ISLAMISTA, eu am impresia ca cei mentionati au grave probleme care tin, vorbind la modul cel mai serios, direct de psihiatrie.
  Sa le fi facut tuturor cineva cu ulcica, cu ghiocul, sau ce ?
  Nu cumva sunt oare vinovate (alaturi de otravirea apei, aerului, alimentelor) atacurile psihotronice foarte puternice la care este supusa, de la o buna bucata de vreme, TOATA populatia europeana, asa incat sa nu mai poata avea posibilitatea de a reactiona normal la ceea ce este anormal, si asta din cauza ca pur si simplu se ajunge la disfunctionalitatea (pana la distrugere) a structurilor neuronale normale/corecte ?
  Nu luati toate astea ca pe o gluma proasta, ca nu e deloc timp de ras, ba dimpotriva.
  In ultimii zece ani cercetarile in domeniul psihotronic, atat la americani, cat si la rusi, au luat o amploare de neimaginat, iar „rezultatele” acestora, concretizate in simptome (gravissime) la nivel individual si la nivel colectiv, sunt, pentru orice minte functionala, de domeniul SF sectiunea horror.

 2. Reblogged this on ARIAN.

 3. […] Sursă: Haitele brune | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: