Biserica Catolică se roagă cu fața la Mecca

images

Între 632 și 644, Islamul a cucerit Siria, Egiptul și Persia. La 648 a cucerit Ciprul, iar Rodosul a căzut în anul 653. Magrebul și-a plecat capul sub sabia Islamului între 660 și 710, iar la 711 a venit rândul Spaniei. Zidurile cetății Narbonne s-au prăbusit la picioarele Islamului în 720, iar Bordeaux a fost făcut scrum în 732. La 846, Roma a fost jefuită și arsă, iar Sicilia a fost cucerită la 859. Deasupra Genovei steagul Profetului a fluturat la 935, iar Sardinia a cunoscut soarta Siciliei în 1015.

După patru secole de ofensivă a Islamului, timp în care pământuri altădată creștine au devenit pe vecie musulmane, după patru sute de ani de rugăciuni fierbinți, incendii mistuitoare și înfrângeri rușinoase, Biserica s-a hotărât să facă ceva, așa că Papa Urban al II –lea a inițiat prima cruciadă la 1095. Misiunea ei: să elibereze Ierusalimul, unde până la cucerirea lui de către călăreții arabi, creștinii și evreii trăiseră în pace.

După ce creștinii egipteni au fost uciși cu miile, iar bisericile lor arse de către adepții Frăției Musulmane, o sută de mii dintre ei au luat calea exilului; după ce creștinii sirieni au fost uciși cu miile, au fost alungați din casele lor, iar bisericile le-au fost arse sau dărâmate de către jihadiștii Al-Qaeda și ai Statului Islamic; după ce creștinii irakieni au fost uciși cu miile, femeile și fetele luate în sclavie, casele lor jefuite și bisericile incendiate, cei rămași în viață au fost siliți să plece cu toții în bejenie pentru că n-au vrut să se convertească la Islam, așa cum le-a cerut, conform Coranului, califul Abu Bakr Al-Baghdadi; după ce zece mii de creștini nigerieni au fost uciși în atentate sau măceluri organizate de islamiștii Boko Haram, sute de fete creștine au fost răpite pentru a fi transformate în sclave sexuale; după ce zeci de creștini au fost omorâți doar pentru că nu se rugau lui Allah, au fost aruncați în valurile Mediteranei de către musulmanii ce năvălesc în primitoarea Europă; numai după ce s-au întâmplat toate acestea, Biserica Catolică s-a hotărât să facă ceva: Papa Francisc a scris o enciclică despre încălzirea globală!

Și tot el, împreuna cu tovarașul de ideologie, Barack Obama, a lansat de la Casa Albă un apel comun la acțiune contra celui mai mare dușman al umanității… bioxidul de carbon!

Dar nu acesta a ucis, în 2012, peste 100 000 de creștini, așa cum a dovedit, documentat, expertul OSCE, profesorul universitar și sociologul, Massimo Introvigne. Și nici “dorința neînfrânată de bani care comandă economia idolatră” – cum caracteriza Sfântul Părinte economia care, în loc să-i facă pe toți egali de săraci, le permite unora să se îmbogățească și îi face pe alții, foarte mulți, să trăiască fără grija zilei de mâine, n-a făcut-o. Nu! Cei mai mulți dintre creștini au fost omorâți în numele Islamului, cel atât de apărat de cardinalul Jean Louis Tauran, care în loc să deplângă soarta creștinilor uciși în lumea musulmană și să arate acuzator spre ucigașii lor, a condamnat “ignoranța oamenilor care sunt contra islamului” și faptul că “aceștia n-au deschis niciodată un Coran”.

Dacă asculți îndemnul cardinalului și deschizi Coranul, pentru că Biserica nu te mai îndeamnă să deschizi  Biblia, citești în Sura 3, versetul 19: “Unica religie acceptată de Allah este Islamul și nu au fost deosebiri între cei cărora le-a fost dată Scriptura (evreii și crestinii n.a.) decât după ce a ajuns la ei Știința (adevărul Islamului n.a.), din pricina pizmei lor. Iar cel care nu crede în semnele lui Allah să știe că Allah este grabnic la socoteală.”

Iar dacă tot nu crezi că Islamul este așa cum spune Papa și cum ne asigură sfetnicii săi, Sura 9 cu 29 te aduce pe calea cea bună: “Luptați împotriva acelora care nu cred în Allah și nici în Ziua de Apoi, și nu opresc ceea ce Allah și Trimisul Său au oprit, și nu împărtășesc religia Adevărului, dintre aceia cărora li s-a dat Cartea (iudeii și creștinii care nu cred în Islam n.a.), până ce ei nu vor plăti tributul cu mâna lor, fiind ei supuși legilor.”

Acum, la porțile celor  “care nu împărtășesc religia Adevărului” bat iar musulmanii. Dar nu așa cum au făcut-o, cu mânerul sabiei, acum peste o mie de ani la Genova, acum șase sute de ani la Constantinopol sau acum 350 de ani la Viena. O fac cu umilință mincinoasă afișată doar la început, atunci când pun prima oară piciorul pe pământ străin, aflați fiind în postura de imigranți, de dezmoșteniți ai soartei. Vin de peste tot, reprezentând 90% dintre refugiații omenirii, fugind din țări în care Islamul este religia oficială și sărăcia tradițională. Ajunși aici, pe tărâmurile Occidentului pe care erau să-l cucerească odată, încep să urască societatea ce le dă hrană și adăpost și nu-și mai doresc altceva decât s-o facă să arate aidoma celei din țările din care au fugit!

Doar în Coran scrie, asa cum scria și acum un mileniu (Sura 9:30): “Iudeii zic: Uzayr (Ezra n.a.) este fiul lui Dumnezeu!”, iar creștinii zic: “Mesia este fiul lui Dumnezeu!”. Acestea sunt cuvintele lor, rostite cu gurile lor. Ei spun vorbe asemănătoare cu ale acelora care nu au crezut de dinaintea lor – Allah să-i nimicească.”.

Iar cei care acum intră pe porțile Europei cred în învățăturile Coranului, așa cum europenii nu mai cred în cele ale Bibliei.

Dracu’ m-a pus sa deschid Coranul! Scuze, nu dracul, cardinalul. Dacă marea majoritate a europenilor n-au citit Coranul și pot crede atunci tot ce li se spune despre “Religia Păcii”, cu siguranță ca Papa Francisc l-a citit, așa cum a citit și “Capitalul” lui Marx. Cu toate acestea, îi așteaptă nerăbdător pe “oaspeți” și cere imperios ca aceia care ucid doar pentru o cruciulița purtată la gât, sau refuză să mănânce hrana adusa în cutiile cu crucea roșie pe ele, sau profanează bisericile să fie primiți cu brațele deschise. Mesajul în apărarea lor trece, datorita tăriei vibrante cu care e susținut, înaintea declarațiilor de o răceala birocratică folosite pentru pomenirea martiriului creștinilor din Orient.

“Noi creștinii”, cerea el anul trecut, “trebuie să-i primim cu afecțiune și respect pe imigranții Islamului care sosesc în țările noastre”, pentru că, mai spunea islamo-socialistul de la Vatican, “veritabilul Islam și adevărata interpretare a Islamului se opun violenței.”

Se opun violentei pentru că zice Papa, sau pentru că minte Papa? Pentru că în Coran (Sura 5:33) stă scris: “Iar răsplata celor care luptă împotriva lui Allah și a trimisului Său (Profetul Mahomed n.a.) și caută să semene pe pământ stricaciune (se opun Lor și se revoltă împotriva poruncilor Lor n.a.) este că ei vor muri omorâti sau răstigniți pe cruce sau li se vor tăia mâinile și picioarele cruciș sau vor fi alungați din țară. Aceasta va fi pentru ei rușine în lumea de acum, iar în Lumea de Apoi vor avea parte de chin mare.”

Iar învățătura din acest verset li se aplică de cățiva ani creștinilor din Orient! Și Papa spune că Islamul se opune violenței! Și cere să le fie arătat respect și afecțiune adepților acestuia!

Și tot Papa, care a privit nepăsator cum Orientul Mijlociu, și nu numai, s-a transformat într-un cimitir al creștinilor, spunea în fața Parlamentului European, în noiembrie anul trecut: “Nu poate fi tolerat ca Mediterana să devină un uriaș cimitir.” Normal, doar era vorba de musulmani. I s-a alăturat Monseniorul Giancarlo Perrego care, preluând discursul stângii europene radicale, a imigraționiștilor sinucigași și iresponsabili, a găsit de cuviință să constate că este rușinos pentru Europa să nu-și deschidă complet granițele în fața tuturor imigranților și refugiaților veniți din Africa și Asia. Indignat, el a spus la Conferința episcopală italiană: “Europa n-a primit pe ansamblul celor 28 de țări decât 650000 de refugiați, pe când Libanul, țară cu trei milioane de locuitori, a primit un milion.” Monseniorul Giancarlo Perrego este și președintele unei fundații care se îngrijește de imigranți. Cu cât vor veni mai mulți, cu atât el va fi mai bogat “sufletește”.

Pe 10 august, Nunzio Galantino – secretarul general al Conferinței episcopilor italieni – i-a atacat la Radio Vatican pe politicienii de dreapta, care încearcă să oprească invazia musulmană în Italia, acuzându-i de populism. El i-a definit drept “racoleuri de două parale care spun prostii extraordinare pentru câteva voturi în plus”. Nunzio Galatino este numărul doi al Bisericii italiene și își datorează ascensiunea aceluiași Papă Francisc. Atacul l-a vizat mai ales pe președintele Ligii Nordului, Matteo Salvini, cel care a cerut ca imigranții să fie trimiși înapoi de unde au venit, adică în Libia. Matteo Salvini a reacționat cerându-i Papei să-i primească pe clandestini, dacă-i iubește atâta, la Vatican și a acuzat Biserica că este implicată “în uriașul bussines pe care-l reprezintă găzduirea imigranților.”

http://www.la-croix.com/Actualite/Europe/L-Eglise-catholique-italienne-defend-vigoureusement-l-accueil-des-migrants-2015-08-25-1347799

Dar nici unul dintre cei doi înalți prelați n-au găsit un cuvânt de dojană la adresa diocezei din Vittorio Veneto care le-a interzis vânătorilor de munte italieni să cânte în biserică versurile rugăciunii lor scrise acum 80 de ani:

“Dă Doamne putere armelor noastre contra oricui ne amenință patria,

  Drapelului nostru și civilizației creștine milenare”

Dioceza din Vittorio Veneto a considerat că aceste versuri pot reprezenta o ofensă la adresa imigranților, așa că le-a cenzurat!

Sunt însă și voci în Biserica Catolică care se opun sosirii imigranților și cer ca aceștia să rămână în țările lor. Anul trecut, după căderea Mossul-ului în mâinile soldaților lui Allah, când creștinii care nu au reșit să fugă au fost masacrați, guvernul socialist francez și-a exprimat disponibilitatea de a-i primi necondiționat pe toți creștinii irakieni doritori să se refugieze în Franța. O voce s-a opus! Era cea a cardinalului Philippe Barbarin! El a motivat că încurajarea exodului va contribui la agravarea situației existente, cerându-le creștinilor irakieni să rămâna pe loc. Cardinalul a spus: “Scopul nu este ca toată lumea să plece, ci de a continua să rămână și să continue să trăiască împreună.”!

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2014/07/29/97001-20140729FILWWW00066-il-faut-encourager-les-chretiens-a-vivre-en-en-irak-cardinal-barbarin.php

Da, un înalt prelat al Bisericii franceze le cere creștinilor să rămână în “arenă” pentru a fi masacrați. Le cere “să trăiască împreună” cu călăii lor! Pentru că dulcea ca mierea este tăișul sabiei Islamului –  ar fi putut spune Philippe Barbarin.

Este surprinzătoare poziția adoptată de Biserica Catolică în fața Islamului și a imigrației musulmane? Nu, dacă o măsori cu măsura de azi și nu cu cea din alte vremuri de mult apuse. Din vremurile când Biserica Catolică era un factor de balans al puterii și nu servitoarea acesteia ca azi, cand a trecut în solda oligarhiei politice și suflă disciplinată în trâmbița celei mediatice. Când nu discursul și mesajul transmis credincioșilor, ci doar veșmintele purtate, îi mai deosebesc pe prelații ei de cei ce sapă la fundamentul civilizației iudeo- creștine.

În urmă cu un mileniu, Crucea a fost mereu în prima linie a războaielor defensive, numite și cruciade, ce au dovedit invadatorilor că creștinii știu să și lupte nu doar să se roage. Azi, Biserica nu mai sprijină credința în Dumnezeu, ci ideologia multiculturalismului, a liberei circulații și a drepturilor omului. Prin urmare, alături de trandafirii socialiștilor, frunza verde a ecologiștilor și secera și ciocanul – simbol drag comuniștilor dar, se pare, și Papei – Crucea deschide calea celei mai mari invazii musulmane din istorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  In poza de la inceputul articolului nu cumva apare Papa Ioan Paul al doilea sarutand, cu evlavie as putea spune, cartea aia satanista plina de imbecilitati antiumane numita coran ?!
  In rest, se pare ca totul decurge potrivit planului.
  Planul Kalergi, dupa cum am mai scris.
  si sa nu uitam ca islamul NU este o religie, ci o IDEOLOGIE de-a dreptul satanista, „inspirata” jefuitorului de caravane, asasinului, pedofilului, incestuosului „profet” mahomed de catre o entitate malefica la maximum, pare-se transdimensionala, si care, pe vremea lui mahomed, purta denumirea de „djinn”.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Si care si-a atribuit, in fata „profetului” mahomed, denumirea de „Arhanghelul Gabriel”, pentru a avea, cat de cat, credibilitate in fata unor hoarde de ciobani de capre, tembeli, inculti si ignoranti !
   Pe ASTIA s-a bazat „profetul” mohamed cand a venit cu elucubratiile sale schizofrenoide ca sa distruga starea de fapt in Arabia vremurilor sale !
   Avem, in toata nemernicia sa, un caz edificator de POSESIE DEMONICA a „profetului” mohamed !
   Caz absolut psihologic, psihiatric mai bine zis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: