Azilul “Germania”

merkel-1-455x275

De curând, doamna Angela Merkel – directoarea azilului pentru imigranți “Germania” – atrăgea atenția că problema imigrației în Europa este mai importantă decât situația Greciei sau soarta monedei europene. Potrivit sondajului Eurobarometre, 38% dintre europeni gândesc ca Merkel, pentru ei imigrația devenind principala preocupare, înaintea situației economice, a deficitelor publice și a găsirii unui loc de muncă. Anul trecut, în noiembrie, problema imigrației se afla pe locul 4 în topul preocupărilor acelorași cetățeni; acum a trecut pe primul loc.

Trebuie remarcată, desi nu are vreo importanță, o diferență de nuanță: daca majoritatea europenilor doresc stoparea fluxului imigrațional, Angela Merkel pare să nu se fi decis încă. La fel de “hotărâtă” a fost și cu multiculturalismul. În 2010, declara că modelul unei Germanii multiculturale a eșuat clar și că “nu avem nevoie de o imigrație care să apese asupra sistemului social”. Atunci, Angela Merkel vorbea cum vorbesc azi, în toată Europa, numai “extremiștii de dreapta” și “neo-naziștii”.

Numai că, acum, în 2015, pare mai degrabă hotărâtă să patroneze cât mai eficient primirea celor 800000 de clandestini asiatici, ce vor veni până la sfârșitul anului să-și găseasca refugiul, pe post de ouă de aur, în primitorul cuibar al cloștii germane – a cărei imagine ușor stilizată figurează încă pe stema azilului.

Cea care în urmă cu 5 ani spunea “Ne simțim conectați la valorile creștine. Cine nu acceptă acest lucru, nu-și are locul aici”, a anunțat recent, în timp ce învăța să mânuiască cuțitul de tăiat kebabul, că “Islamul face parte din Germania”! În acest peisaj idilic, notă discordantă fac numai unii dintre nemți – “extremiștii de dreapta” – care se tem că își vor petrece viitoarele oktober-festuri bând cafea și halind halal, în timp ce-și vor înșira abulici mărgelele mătăniilor în umbra “minaretelor” gotice ale uriașei și medievalei moschei din Koln.

Aceștia au incendiat luni un centru de primire din Berlin, fapt care l-a determinat pe social democratul Heiko – Maas, ministrul de justiție, să declare: “Locul lor nu este pe stradă, ci în fața tribunalelor. Maniera în care extremiștii de dreapta și neo-naziștii încearcă să-și difuzeze mesajul plin de ură, este abjectă… Germania este țara “compasiunii” și nu va permite ca refugiații să fie primiți cu sloganuri pline de ură si scandalagii beți.” Alături de vocea social-democrației s-a făcut auzit și glasul creștin-democrației, Angela Merkel condamnând “cu cea mai mare forță” violențele “abjecte” ale “militanților de extremă dreaptă”.

În urmă cu 40 de ani, Daniel Cohn Bendit, “Anarhistul Roșu”, pe vremea aceea lider de marcă al ecologiștilor germani, spunea: “Noi, Verzii, trebuie să luptăm ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania….Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această țară.”

N-ar trebui sa mire atunci pe nimeni ca politicienii germani mătură acum “gunoaiele” străzilor din calea noilor sosiți, chiar dacă aceștia au doborât gardul azilului, și asta pentru că cei născuți sub poala lui Allah, cei “conectați la valorile creștine”, sunt, în imaginația bolnavă a celor ce conduc adăpostul, meniți să transforme găina în vultur. Și cine nu acceptă acest lucru trebuie să dispară, cum bine spunea Angela Merkel. Surprinzator însă, aceștia vor fi tocmai nemții, mâncătorii de cârnați și băutorii de bere, adică taman aia care, cu mâna lor, au construit azilul!

http://www.lefigaro.fr/international/2010/10/17/01003-20101017ARTFIG00129-angela-merkel-admet-l-echec-du-multiculturalisme-allemand.php

http://www.7sur7.be/7s7/fr/1505/Monde/article/detail/2434013/2015/08/24/Merkel-denonce-des-manifestations-abjectes-contre-des-refugies.dhtml

Anunțuri

4 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Sa intelegem SI din acest articol ca cei care incearca sub orice forma, inclusiv „extremista”, sa-si apete tara, poporul care munceste de-i sar capacele, si apara prin asta civilizatia europeana CRESTINA sunt… extremisti?!
    Atunci si eu sunt extremist!
    Si ma mandresc cu asta!!!

  2. Conform dogmelor de azi, europenii care-si iubesc tara si se raporteaza la valorile civilizatiei iudeo-crestine, sunt „extremisti de dreapta”. Singurii care merita laude din partea elitelor politice sunt cei care-si manifesta compasiunea si toleranta neingradita in fata celor care navalesc peste ei cu dorinta asunsa sau marturisita de a le lua locul.

  3. Reblogged this on ARIAN.

  4. […] Sursă: Azilul “Germania” | Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: