Suedia a început să poarte burkini

article-2542094-1ACB36BB00000578-148_634x955

În anii ’70 și la începutul anilor ’80, disidenții care ajungeau în Occidentul liber, după ce reușiseră să scape din lagărul comunist, aveau o mare surpriză: găseau acolo susținători fanatici ai ideologiei, de “binefacerile” căreia tocmai fugiseră. Erau peste tot!

Azi, mulți dintre cei care încearcă să scape de fundamentalismul wahhabit fugind în Occident, dau acolo peste fundamentaliștii islamisti, care implementează dogmele codului islamic Sharia cu ajutorul susținătorilor europeni. Aceștia sunt mereu la datorie: sprijină azi totalitarismul islamic, la fel cum l-au sprijinit ieri pe cel comunist.

Săptămâna trecută, la piscina municipală din orașul suedez Ostersund s-au pus în vânzare “burkini”. La alte piscine din Suedia au fost introduse orare separate de folosire a bazinului: unul pentru bărbați și altul numai pentru femei. Suedezii merg neabătuți pe “drumul integrării”.

Pe siteul de internet al televiziunii SVT, activista pentru drepturile femeilor, Sara Mohammad, se întreba de ce guvernul suedez cedează în fața islamiștilor:

“Suntem mulți cei care am fugit din Orientul Mijlociu din fața represiunii culturale și religioase, a controlului sexualității femeilor și a negării principiului egalității dintre femei și bărbați. Am sosit în Suedia având așteptări mari de la o societate liberă. Am vrut să trăim într-o țara liberă. Dar astăzi, neliniștiți, observăm modul în care crește influența forțelor religioase fundamentaliste în Suedia. Am trăit experiența aceasta înainte, ne este cunoscută, și nu vrem să o trăim din nou. Separarea între bărbați și femei și introducerea de orare diferite de folosire a piscinelor, este dovada creșterii puterii islamiștilor și a capacității lor de a impune reguli vechi într-o țară modernă.

Orele de baie separate nu sunt un simplu detaliu, ci este vorba de o operație metodică și sistematică pusă la cale de către islamiști.

Opinia curentă în Suedia este că femeilor musulmane trebuie să li se permită să trăiască așa cum au făcut-o întotdeauna, adică îmbrăcate cu hijab, burqa și în zone separate atunci când sunt în aer liber. Dar este greșit!

Femeile musulmane nu au trăit întotdeauna așa cum trăiesc astăzi. Dimpotrivă. Cel care a văzut imaginile din Egiptul, Iranul și Afganistanul anilor ’70 își poate da seama că aceasta este o tendința opusă și o revenire la Evul Mediu.”

Sara Mohammad trebuie să afle că guvernanții suedezi actuali acționează conform aceleiași “rațiuni” care l-a făcut pe Olof Palme – cel care neputând declara Suedia stat bolșevic, l-a declarat stat multicultural – să fie unul dintre “oamenii de încredere” ai Kremlinului și KGB-ului.

http://www.express.be/joker/fr/platdujour/des-piscines-suedoises-introduisent-des-horaires-de-baignade-differents-pour-les-hommes-et-les-femmes/214886.htm

Anunțuri

2 comentarii

  1. Franța se declară a fi o țară tolerantă ( excesiv de tolarantă după părerea mea) iar acum Suediei cea open mind îi este inoculată constrânferea religioasă pe motiv de susținere a libertății de manifestare . Pfuuaaa…. Nu ei se revoltaseră de invazia țiganilor, după decenii de acceptare a tuturor proscrișilor lumii ? Acum acceptă regulile islamiștilor ? Ciudată turnură !

  2. Dar uite, ca veni vorba de scandinavi. In .Dk, inteleg ca, de cand au venit Venstre+Danske Volke Parti la putere, s-au inchis practic granitele, pentru islamici. Am dreptate, su am informatii gresite? Ca, daca am, inseamna ca, uite, .Dk, care e,geografic, aproape in centrul Europei, poate fi considerata un exemplu de fermitate in tratarea islamistilor. Da, stiu ca si Venstre sunt pro-imigratie, insa Volke Parti au vreo 15 % si au un cuvant greu de spus in actuala coalitie. Mai stiu (si asta stiu sigur) ca, prin 2003, danezii basera o lege cum ca sub 28 de ani un tanar/a danez/a nu se putea casatori cu un/o strain/a. Nu putea, punct. Asta pentru ca islamistii veneau si le seduceau tinerele daneze, si pe urma isi aduceau si toata liota de familie dupa ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: