Cum te culci la Dresda sau Roma și te scoli la Kabul sau Peshawar

paresseux

Vineri, sirienii i-au atacat pe afgani, sau invers, într-o tabără pentru refugiați din Dresda: opt răniți. Pentru a stinge conflictul, poliția germană a intervenit folosind gazele lacrimogene. Luni, la Treves, în landul Rhenania – Palatinat, sirienii s-au bătut cu albanezii. Totul a început de la un meci de fotbal. Germanii sunt bine. Nu s-au mai bătut, demult, cu nimeni.

http://www.tagesspiegel.de/politik/zeltlager-in-dresden-massenschlaegerei-unter-fluechtlingen/12134164.html

Tot vineri, Le Figaro a dat de știre ca Germania se confruntă cu un aflux record de solicitanți de azil. Dacă anul trecut Germania a primit 202000 de solicitanți , numai în prima jumătate a acestui an s-au înregistrat 302415! Oficiul pentru refugiați se așteaptă ca, la sfârșitul lui 2015, să fie înregistrați 500000 de solicitanți de azil! Musulmanii își extind “Spațiul vital”. Germanii vor fi astfel spectatori, în viitorul apropiat, la numeroase „meciuri” Siria – Afganistan, Afganistan – Turcia, Siria- Somalia sau Irak – Eritreea. În cele din urmă vor fi obligați să intre pe “teren”, dar, ce n-au aflat încă e că vor juca în inferioritate numerică.

http://www.lefigaro.fr/international/2015/08/01/01003-20150801ARTFIG00100-300000-demandeurs-d-asile-en-allemagne-depuis-le-debut-de-l-annee.php

Sâmbătă seara, poliția italiană a arestat 3 imigranți clandestini minori, de origine egipteană, acuzați de a fi violat o angajată a centrului de primire din Fiuggi (Frosinone). S-au crezut la Cairo, în piața Tahrir, unde, în vremea “primăverii egiptene”, nici o ziaristă occidentală n-a ieșit așa cum a intrat. Responsabilul centrului de primire se poate considera însă norocos: nu a fost decât bătut și a scăpat ca prin minune să nu fie sugrumat. Încercase să-i oprească pe cei trei imberbi solicitanți de azil, tocmai când aceștia se aflau în plină acțiune de distrugere a mobilierului.

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/frosinone-immigrati-violentano-operatrice-centro-daccoglienz-1157477.html

Tot sâmbătă, garda de coastă italiană a salvat 1800 de clandestini, ce pluteau în derivă la bordul a șapte ambarcațiuni pe apele Mediteranei. Cei salvați au fost aduși în siguranță pe țărmul ospitalier al Italiei. Centrele de primire din Peninsulă, și personalul acestora, îi așteaptă cu porțile, brațele, și nu numai, deschise.

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2015/08/02/97001-20150802FILWWW00075-1800-migrants-recueillis-au-large-de-l-italie.php

Vineri seară, două sute de clandestini – sudanezi și afgani – și-au luat casă la Paris! Proaspeții parizieni au ocupat un liceu dezafectat din arondismentul XIX. Activiștii unei organizații umanitare i-au primit cu pături și haine, organizând imediat și o serbare “pentru a dezamorsa tensiunile cu locuitorii din zonă”. Primăria le va asigura  apa și electricitatea necesară. În Sudan și Afganistan nu sunt organizații umanitare, dar sunt tradiții. Conform acestora, ca să se revanșeze, cei de acolo sunt gata să-i primească pe eventualii parizieni amatori de senzații tari. Familiile doritorilor trebuie să adune banii pentru răscumpărare. Asta în cazurile fericite.

http://www.liberation.fr/societe/2015/08/02/a-paris-des-migrants-invitent-leurs-nouveaux-voisins_1357851

Sâmbătă noaptea, câteva sute de clandestini au luat cu asalt barierele și, neopriți de nimeni – este incorect politic așa ceva –, au pătruns în Tunelul ce leagă Franța de Anglia. Pentru a le asigura securitatea, conducerea Eurotunnel a ordonat suspendarea traficului timp de 5 ore! În noaptea următoarea, scenariul s-a repetat. Cei care au reușit să respingă armatele lui Hitler, nu mai sunt în stare să facă nimic în fața clandestinilor ce-și au tabăra în “jungla” de lângă Calais!

http://www.lepoint.fr/societe/eurotunnel-400-tentatives-d-intrusion-samedi-soir-02-08-2015-1954147_23.php

La sfârșitul lui noiembrie trecut, situația economică, găsirea unui loc de muncă și deficitele publice au fost principalele preocupări ale cetățenilor europeni, conform sondajului Eurobarometre. Imigrația se afla atunci doar pe poziția a patra, cu 24%. Rezultatele sondajului Eurobarometre, publicate la sfârșitului lunii iulie, arată că imigrația a trecut acum pe primul loc: pentru 38% dintre europenii ea devenind principala preocupare.

Si restul? Restul, poate, își închipuie că săptămâna trecută a avut, accidental, în unele locuri, un sfârșit nu tocmai plăcut. Așa că, vor continua să viseze frumos.

http://www.lepoint.fr/politique/selon-un-sondage-de-l-ue-l-immigration-crainte-par-les-europeens-01-08-2015-1954036_20.php#xtor=RSS-221

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: