Eurotunnel a băgat-o pe mânecă

Cazeneuve-Calais-délirius1

Grupul Eurotunnel a declarat miercuri că, de la 1 ianuarie și până în prezent, a interceptat prin forțe proprii și a predat forțelor de ordine din Franța, peste 37000 de imigranți clandestini. Într-o declarație, Grupul a spus: “Eurotunnel a alertat de mai multe luni Comisia Interguvernamentală  a Tunelului pe sub Marea Mânecii, cât și autoritățile, asupra exploziei numărului de imigranți prezenți în Calais și asupra consecințelor, uneori dramatice, pe care acest fapt îl poate avea.” Și asta pentru că realitatea din teren “a depășit ceea ce operatorul Tunelului poate să facă în mod rezonabil” – se specifica în declarația Eurotunnel.

Deasemenea, Eurotunnel a subliniat măsurile extreme de securitate pe care le-a luat și costul lor deosebit de ridicat: “De la apariția clandestinilor în Calais, Eurotunnel a investit masiv, dincolo de obligațiile sale contractuale, în mijloace fizice (garduri de protecție, sisteme de iluminat, sisteme de supraveghere video, bariere cu infraroșu) și umane de protecție a terminalului de la Coquelles, peste 160 de milioane de euro, dintre care 13 milioane numai în primul semestru al anului 2015.”

http://www.ledauphine.com/france-monde/2015/07/29/eurotunnel-a-calais-au-moins-1-500-tentatives-d-intrusion-un-mort-dans-la-nuit

Da, operatorul Eurotunnel nu exagerează deloc. Noaptea, mii de clandestini iau cu asalt gardurile de protectie și pătrund în Tunel, perturbând grav traficul pe sub Canalul Mânecii. Asta în ciuda efectivelor de gardieni – dotați cu câini de pază – care s-au dublat ca număr. Pagubele sunt greu de evaluat, iar 9 dintre clandestini au murit în diverse accidente, de la începutul lunii iunie.

Cei prinși sunt predați polițiștilor francezi, aceștia îi predau justiției, care îi eliberează imediat! Astfel, clandestinii reintră în circuit. Li se adaugă zilnic alții, care au trecut frontiera franceză venind din Italia, acolo unde au ajuns după ce au traversat Mediterana cu ajutorul navelor Frontex și ale marinei militare italiene. Dacă până de curând valurile de imigranți subsaharieni asaltau numai fortificațiile enclavelor spaniole – Ceuta și Melila – din Maroc, acum asaltează zidurile de protecție ale Tunelului ce leagă Franța de Marea Britanie! E clar, nimic și nimeni nu-i poate opri!

Julien Wisocki, un șofer pe TIR, care de 8 ani face curse între Franța și Anglia, cerea, șocat de ceea ce vede de ceva timp, intervenția armatei! Nici măcar nu-și mai poate parca camionul în parcările “securizate” din vecinătatea Tunelului – sunt ocupate de clandestini! N-a aflat că armata franceză este mobilizată cu paza a mii de obiective din Franța: de la stații de metrou și aeroporturi, la școli, sinagogi, bulevarde ale Parisului, Turnul Eiffel și Arcul de Triumf. Teroriștii “Religiei Păcii” pot ataca oricând și oriunde.

http://leplus.nouvelobs.com/contribution/1402783-migrants-a-calais-routier-j-en-ai-deja-trouve-6-dans-mon-camion-la-tension-est-extreme.html

Cum era și normal, cei din conducerea Eurotunnel au ajuns în pragul disperării. Și nu mai judecă! Numai așa se explică de ce au cerut ajutorul autorităților franceze. Adică tocmai acelora care le aduc clandestinii la poartă! Cu doar două luni în urmă, ministrul de interne Bernard Cazeneuve, una dintre “piesele” grele ale guvernului francez, a vizitat  tabăra de lângă Calais, pe malul Mânecii, în care stau cei ce se pregătesc să invadeze Anglia. A dat mâna cu invadatorii și s-a fotografiat zâmbind cu mândrie alături de cei care forțaseră frontierele italiene și franceze și intenționau să facă la fel cu cea britanică. Aici s-a ajuns! Acum, Eurotunnel cere ajutor guvernului francez, adică lui Bernard Cazeneuve!

Și acesta i l-a oferit imediat… sub forma unei scrisori! În ea, Bernard Cazeneuve nu mai spunea că este corect să îndemni la Jihad – asta a spus-o înaintea atentatelor de la Paris -, ci acuza societatea Eurotunnel că nu reacționează în fața evenimentelor! “Grupul Eurotunnel, care este răspunzator de securitatea incintei, n-a făcut, în conformitate cu analiza mea, eforturi pe măsura gravității situației.” –  a scris “jandarmul din Saint Tropez”!  Așadar, e clar, de vină este Eurotunnel! Nu Bruxelles-ul, nu guvernanții socialiști francezi, cu atât mai puțin David Cameron, ci Eurotunnel!

Poliția îți descarcă zeci de hoți in curte, râde, stă la taclale și fumează o țigară cu ei, înainte ca aceștia să-ți spargă ușa și să intre peste tine în casă. Strigi după ajutor, iar poliția te acuză că nu ți-ai luat nici măcar cele mai elementare măsuri de siguranță. În situația asta, toți europenii se pot considera vinovați.

 

Anunțuri

9 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Eu nu inteleg un singur lucru, gardurile alea chiar nu pot fi electrificate?
  Costa oare prea mult?
  Mai mult decat siguranta cetatenilor francezi si englezi? Nu cred.
  Solutii de oprire exista, si inca multe, dar nu vreau sa dezvolt aici problema aceasta, ca sa nu fiu acuzata (nu de Dvs.) de prostii ideologice bolsevico-sataniste.
  Daca s-ar pune in practica UNA doar dintre aceste solutii de eradicare definitiva a fenomenului, in doua luni (maxim!) nu ar mai exista deget, nu picior, de migrant la portile tarilor europene!
  Din pacate, NU SE VREA, ca cica „se incalca drepturile omului”.
  Plus ca v-am scris si de PLANUL KALERGI.
  Eu sunt de acord sa acorzi drepturi OAMENILOR, dar nu si avortonilor de migranti primitivi, care, avand in vedere ceea ce fac permanent prin Europa, cu greu pot fi numiti „oameni”!!!
  Pana si oamenii cavernelor se purtau mai decent!!!

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Acum mi-a picat fisa.
   Oamenii cavernelor se purtau mai decent pentru ca le lipsea o IDEOLOGIE CRIMINALA care sa-i „conduca”!

 2. bunica sabela · · Răspunde

  ” “A simţi şi chiar a gândi că rasa alba este inferioară în oricare dintre planurile imaginabile este un lucru natural, dată fiind istoria sa şi documentele zilei. Fie ca statul vestic al rasei albe să piară în sânge şi suferinţă. Trăiască societatea ecologică, multiculturală, amestecată rasial şi fără clase. Trăiască anarhia!”… “Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” (În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014)”
  http://www.evz.ro/mega-moscheea-ii-cine-urmareste-islamizarea-romaniei-vocile-dreptei.html#13180470

 3. Blackhat · · Răspunde

  Căcăcioșii ăștia de francezi (și nu numai ei) au o situație clară a fenomenului și sunt conștienți că numai trăgând în plin pot stopa invazia. Dar și când ai milioane de țigani din ăștia pe teritoriul tău, e clar că se declanșează iadul. Practic, nu găsesc soluții și pasează pisica generațiilor viitoare, neînțelegând că nu vor mai exista generații viitoare nu numai de francezi, ci de albi în general, dacă nu acționează cât mai repede. Viitorul Europei este sumbru. Și la fel al celor cu pielea albă. Soluții? În orice caz, nu cele furnizate de francezi.

 4. bunica sabela · · Răspunde

  „…imigranții par să-și fi schimbat tactica. Dacă în săptămânile trecute ei încercau să forțeze trecerea individual, acum acționează în grupuri mai mari, ceea ce îngreunează intervenția forțelor de ordine.”
  http://www.evz.ro/razboi-total-intre-imigranti-si-jandarmi-la-eurotunel.html
  Eu IAR nu inteleg.
  DE CE e „ingreunata” interventia jandarmeriei franceze?
  Nu au pregatirea necesara? Ma indoiesc.
  Nu au tunuri cu apa? Nu au finantare pentru benzina lor? Nu cred.
  Nu au gloante de cauciuc? Taaare ma indoiesc.
  Nu sunt dotati cu aparate cu electrosocuri? Nu pot sa cred asa ceva.
  Pai atunci sa le trimitem noi, romanii, niste ciobani mai vanosi cu niste (mai multi !) caini mai barbati ca sa adune jegurile alea asa, ca la strunga !

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Eram sa uit.
   Fiecare cioban dotat cu bota corespunzatoare.

 5. Francezii au de toate cu exceptia unui singur lucru : vointa de a se apara, de a lupta cu moartea si de a trai. Ultima oara cand au apelat la ea a fost acum o suta de ani, in timpul primul razboi mondial. Oricum, nu sunt singurii in situatia asta – alaturi de ei s-au asezat toti europenii -, asa ca francezilor li se se pare normala abulia letala de care sunt cuprinsi. Armele, armata, jandarmeria si politia nu le mai folosesc la nimic. Ideologia „drepturilor omului” interzice folosirea lor in scopul pt. care au fost create.
  Blackhat: Da, sunt de acord cu tot ce ati scris. As spune doar ca viitorul Europei, al civilizatiei europene, al europenilor nu este doar sumbru, el este hotarat, batut in cuie si nimeni si nimic nu-l mai poate schimba – Mane. Tekel, Fares

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Pe fiecare cui il poate astepta clestele corespunzator !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: