Legiunea străină din ZUS a fost prezentă la ziua națională a Franței

2713646064_1

Pe 14 iulie, de ziua națională a Franței, parizienii ies pe Champs-Élysées cum ieșeau altădată bucureștenii “la Șosea”. Vin să-l vadă pe Francois Hollande cum primește defilarea trupelor. Da, cu toate că unii se vor mira la aflarea veștii, Franța mai are încă armată. O scoate o dată pe an la defilare pe  Champs-Élysées. De luptat pe “teatrele de operațiuni”, luptă, mai ales, Legiunea Străină. Și din această cauză, nu numai datorită frumuseții uniformelor și a vestitului “pas de defilare al Legiunii”, în fiecare an, cel mai așteptat moment al paradei este cel al defilării bravilor legionari. Așadar, o dată pe an, parizienii, dar mai ales pariziencele, se îngrămădesc să se convingă cu ochii lor că Franța mai are încă bărbați. Nu mulți, pentru că sunt aduși din alte părți, dar se mai găsesc.

Puțini știu însă că Franța mai are o “legiune straină” în afara celei care udă cu sângele ei nisipurile deșerturilor și trece mândră pe sub Arcul de Triumf pe 14 iulie al fiecărui an. Este vorba de “legiunea straină a periferiilor”, formată în cea mai mare parte din tinerii musulmani trăitori în vestitele ZUS – Zone Urbane Sensibile. Mult mai cunoscuți sub titulatura, corectă politic, de “tinerii”. Și “legiunea tinerilor musulmani” este prezentă de fiecare dată, în felul ei, la marea sărbătoare națională.

“Tinerii” au devenit cunoscuți datorită intifadei din 2005. Marea Intifadă din 2005. Și de atunci a devenit un obicei cotidian să își facă simțită prezența, mai ales nocturnă, în mai toate orașele franceze. Datorită lor, Franța este pe primul loc în lume la capitolul “mașini incendiate”. Anul trecut, în Hexagon, “tinerii” au incendiat 34441 de mașini! Este singurul domeniu în care Franța este mai tare, mult mai tare, decât Statele Unite. Deși americanii sunt de cinci ori mai numeroși decât francezii, n-au reușit să incendieze voluntar în 2014 decât 12 500 de mașini. În 2012, reusiseră un număr dublu. Au dreptate cei care susțin că America scade de la un an la altul.

Și anul acesta, “tinerii” au acordat o atenție specială zilei de 14 iulie. Violențele au început luni – în timp ce trupele ce trebuiau să treacă pe sub Arcul de Triumf își ferchezuiau uniformele și-și lustruiau “tehnica de luptă” – și au continuat și miercuri. Conform tradiției, în anumite culturi o sărbătoare ține și trei zile.

La Meylan, biroul poliției municipale a fost incendiat în cursul nopții. Interventia pompierilor a impiedicat incendiul să cuprindă întreaga clădire a primăriei.

Courneuve – Cladirea municipală care adăpostește mediateca Gagarin, incendiată în timpul intifadei din 2005, a fost din nou incendiată în noapte de 13 spre 14 iulie. A fost incendiată cu coktailuri Molotov și școala “A doua șansă”.

Seine-Saint Denis – Ciocnirile cu poliția au durat toată noaptea de luni spre marți; o mașină a poliției municipale a fost incendiată.

Lyon – În zona metropolei lyoneze “tinerii” s-au ciocnit două nopți la rând cu forțele de poliție, care au fost atacate cu coktailuri Molotov, pietre și petarde. În Meyzieu, Saint-Priest, Villeurbanne și Saint-Fons au fost incendiate peste 50 de mașini și un magazin. Opt persoane au fost reținute și deferite parchetului.

Gisors – Confruntări violente între “tineri” și jandarmii care au fost atacați cu pietre și petarde. Un jandarm a fost rănit. A fost cerut ajutorul militarilor de la o bază din apropiere și sprijin aerian pentru identificarea celor care incendiau “mobilierul urban”. Un “tânăr” a fost reținut. Primarul Alexandre Rassaert a declarat: “Am scăpat de ce era mai rău. Nu vom lăsa o minoritate de idioți, care nu a înțeles nimic, să ne strice sărbătoarea atunci când am făcut atâtea pentru a asigura distracția locuitorilor. Este foarte greu…”

Les Ulis – Comisariatul de poliție a fost atacat cu cocktailuri Molotov, pietre și petarde, la miezul nopții de luni spre marți, de o bandă formată din 40 de “tineri” veniți din localitațile învecinate. Luptele au durat 4 ore, polițiștii înconjurați fiind nevoiți să ceară ajutor. A fost incendiate mai multe mașini precum și “mobilierul urban” de pe străzile învecinate. A fost al treilea incident de acest fel din ultimile două săptămâni. Un “tânăr” rănit la cap a fost reținut și apoi eliberat!

Seine –et-Marne  Doua nopți fierbinți pentru polițiștii și pompierii din departament. La Champs – sur – Marne, Lagny, Noisiel, Torcy, Lognes, Pontault- Combault, Mitry- Mory, Roissy-en- Brie etc, forțele de ordine și comisariate de poliție au fost atacate cu cocktailuri Molotov, petarde și diverse proiectile. Jandarmii au ripostat folosind gaze lacrimogene și bombe luminoase. A fost incendiat “mobilierul urban” și numeroase mașini. Mai mulți “tineri” au fost arestați.

Oise – În mai multe zone ale departamentului peste 20 de mașini au fost incendiate.

Neuilly-Plainsance – Sediul poliției municipale a fost atacat de peste o sută de indivizi; o mașină a poliției a fost incendiată.

Val- de- Marne – Au fost incendiate peste 30 de mașini, iar forțele de ordine au fost atacate. Au fost reținuți 52 de “tineri”.

Vaulx-en- Velin – Incidentele au început în week-end, când jandarmii și pompierii au fost atacați cu pietre și petarde, și au continuat în zilele de luni și marți. Au fost incendiate mașinile transformate în baricade. Primarul a cerut întăriri pentru a face față revărsărilor de violență.

În Eure – La Louviers, Evreux și Vernon polițiștii au fost atacați cu pietre și s-au înregistrat numeroase degradări urbane și mașini incendiate.

Am enumerat doar câteva din numeroasele “fapte de arme” ale “legionarilor” din periferii, pentru ca de la Marsilia la Brest și de aici la Roubaix, “entuziasmul” provocat “tinerilor” de sosirea lui “14 iulie” s-a răspândit arzând ca praful de pușcă. Numai în noaptea de 13 spre 14 iulie au fost incendiate 721 de mașini, cu 23% mai multe ca în 2014. Franța crește de la un an la altul!

Pentru că anul viitor va și mai bine. Nici nu se poate altfel. “Tinerii” reținuți de polițiști au fost eliberați după 24 de ore, sau au primit 3 luni cu suspendare, ca Walid și Chamssedine din Asnieres, sau 120 de ore de muncă în folosul comunității ca Mohammed din Fontenay – aux – Roses!

Când nu mai e vorba de musulmani, “justiția” socialistă franceză funcționează după alte principii. Astfel, fermierul din Rousson (Gard), care și-a descărcat pușca în aer pentru a alunga caravana sutelor de țigani ce-i invadaseră propietatea pe 13 iulie, a fost condamnat la 1 an, din care 6 luni cu executare! Față de francezii care-și apără propietatea, justiția socialistă este nemiloasă.

Anul viitor parizienii vor veni iar pe Champs-Élysées să-i vadă trecând pe sub Arcul de Triumf pe bravii soldați ai Legiunii Străine. În timpul acesta, cealaltă “legiune străină” va incendia nepedepsită Franța. O va face în fiecare an, an dupa an, până cand, pe 14 iulie, nu va mai fi ziua Franței.

http://www.ledauphine.com/isere-sud/2015/07/15/les-bureaux-de-la-police-municipale-incendies

http://www.leparisien.fr/espace-premium/seine-saint-denis-93/la-mediatheque-gagarine-a-nouveau-incendiee-15-07-2015-4944985.php

http://www.leparisien.fr/espace-premium/seine-saint-denis-93/des-violences-ont-aussi-secoue-les-4000-15-07-2015-4944953.php

http://www.leparisien.fr/espace-premium/seine-saint-denis-93/une-voiture-de-la-police-municipale-brulee-15-07-2015-4944845.php

http://www.lyonmag.com/article/74361/metropole-de-lyon-une-cinquantaine-de-vehicules-incendies-recensee

http://www.paris-normandie.fr/detail_article/articles/3653752/des-gendarmes-violemment-pris-a-partie-par-des-jeunes-a-gisors#.VaZ-GtDfCUk

http://www.leparisien.fr/essonne-91/les-ulis-le-commissariat-attaque-par-une-quarantaine-de-caillasseurs-14-07-2015-4944149.php

http://www.fdesouche.com/627805-seine-et-marne-le-commissariat-de-noisiel-vise-une-dizaine-de-voitures-incendiees

http://www.courrier-picard.fr/region/oise-en-ville-plus-de-vingt-voitures-ont-ete-incendiees-ia201b0n604578

http://www.ledauphine.com/france-monde/2015/07/14/incidents-et-violences-urbaines-en-marge-du-14-juillet-en-ile-de-france

http://www.lyonmag.com/article/74342/et-vaulx-en-velin-s-embrase-un-peu-plus

http://www.paris-normandie.fr/detail_article/articles/3652431/des-voitures-brulees-dans-l-eure-dans-la-nuit-du-13-au-14-juillet#.Vali39BLHsY

http://www.rue89lyon.fr/2015/07/16/incidents-du-14-juillet-devant-le-tribunal-vous-netes-pas-un-mechant-garcon/

http://www.leparisien.fr/asnieres-sur-seine-92600/violences-du-13-juillet-au-tribunal-dossiers-bancals-et-peines-legeres-15-07-2015-4947119.php

Reclame

3 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  Am scris la articolul anterior.
  A se vedea, pe google, PLANUL KALERGI, GENOCIDUL POPOARELOR EUROPENE.
  In ceea ce priveste cele mentionate in articolul de fata, eu una ma astept, cu groaza, sa vad si in Romania ceea ce se intampla in Franta, si …cat de curand !
  Acesti „tineri” zabauco-schizofrenici chiar nu au nici un ac de cojoc ?!
  Ma indoiesc !
  Mai degraba NU SE VREA, la nivel de stat in Franta, sa se ia cu adevarat masuri impotriva lor, din simplul motiv ca schizofrenicii in cauza ar urla ca din gura de sarpe „discriminare” si „rasism” !
  Pentru ca, nu-i asa, trebuie musai sa se intample evenimentele conform planului diabolic conceput, dupa vreo doua zeci de pahare de tarie, de corcitura degenerata austriaco-japoneza numita pompos „contele” Kalergi !

 2. Ei, cu Kalergi chiar ca m-ati luat prin surprindere – de el, recunosc, n-am auzit pana acum si trebuia sa aud. Foarte interesanta informatia si promit sa ma informez asupra lui. Va multumesc!

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Nu aveti pentru ce.
   As fi preferat sa nu va dau o astfel de informatie, mai precis sa nu fi fost nevoiti sa ajungem in situatia ASTA de acum din cauza aluia !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: