Un cap de om între drapele Statului Islamic. Ramadan fericit!

western-union-ramadan-ratp

Franța,19 decembrie 2014. Se apropie Crăciunul. Într-un video de propagandă al Statului Islamic, un jihadist cagulat cere musulmanilor din Hexagon: “Faceți să explodeze Franța! Făceți-o bucăți! Zburați-le capetele acestor necredincioși! Urmați exemplul fratelui nostru Mohamed Merah. Omorâți-i acolo unde îi întâlniți, nu-i lăsați să trăiască în pace!”

Pe 20 decembrie, Bertrand “Bilal” Nzohabonayo intră în comisariatul de poliție din Joue-les- Tours și în timp ce strigă “Allah Akbar” înjunghie 3 politiști înainte de a fi doborât. În cartierul La Rabiere din Tours – unde s-a născut și a crescut Bilal – salafiștii stăpânesc străzile, iar imamii predică tinerilor că musulmanii moderați sunt la fel de răi ca și necredincioșii.

Pe 21 decembrie, la Dijon, Nasser – mama algeriancă, tata marocan – se suie la volanul mașinii și, strigând “Allah Akbar”, intră în viteză pe trotuar. “Matură” de acolo, până să fie blocat, cât de mulți necredincioși poate. Procurorul Dijonului declară presei că nu este vorba de un act de terorism! Cine calcă cu mașina 13 oameni și strigă “Allah Akbar” în timp ce face asta, nu este considerat terorist în Franța!

Pe 22 decembrie, este rândul lui Brigitte Lamy – procurorul Republicii – să declare că la Nantes nu a fost un act terorist, ci un “act izolat”! La Nantes, islamistul aflat la volanul unei camionete a intrat cu viteză în mulțimea aflată în piața din centrul orașului pentru cumpărăturile de Crăciun – 17 răniți, 5 în stare gravă.

Premierul Manuel Valls nu vede nici o legătură între aceste cazuri! Își exprimă “preocuparea”, face apel “la calm”  și avertizează, nu precizează pe cine, “că justiția va face lumină de o maniera implacabilă”. Cât timp nu-ți identifici clar adversarul, ba, mai mult, îi negi existența, nu poți avea speranța că vei învinge vreodată.

Așa că, pe 7 ianuarie, la Paris, comandoul islamist al fraților Kouachi intră în sediul publicației satirice Charlie Hebdo – 15 morți și mai mulți grav răniți. Manuel Valls declară imediat că actul terorist nu are nici o legătură cu celelalte atentate, iar Brigitte Lamy asigură că este vorba, iar, de “un act izolat”. Bineînțeles!

Pe 8 și 9 ianuarie, intră în acțiune Amedy Coulibaly – soldatul Califatului. Un alt “caz izolat”. Se știe: fără nici o legătură cu celelalte atentate. Ucide mai întâi o polițistă aflată în misiune, rănește grav un agent rutier și un practicant de jogging, și execută cu sânge rece 4 evrei francezi într-un magazin evreiesc. Ca și Mohamed Merah (7 victime), Mehdi Nemouche (4 victime), Said și Cherif Kouachi (15 victime), Amedy Coulibaly este musulman, aflat în atenția serviciilor secrete și, la data comiterii atentatului, trebuia să se afle în închisoare! Ca și ceilalți, a fost eliberat înainte de termen de justiția franceză!

Pe 11 ianuarie are loc în Franța manipularea secolului. Guvernul îi cheamă pe francezi în stradă. La miting! Complicii teroristilor islamiști, cei care au negat în permanență existența și ascensiunea fulminantă a fundamentalismului islamic, cere poporului solitaritate! Se declară “Unitatea Națională”! Guvernul socialist deturnează atenția și emoția populară, de la combaterea islamismului spre “apărarea libertății de expresie”. Milioane de francezi ies în stradă, nu pentru a cere combaterea fundamentalismului islamic, ci pentru a face zid în fața libertății de expresie. Toată lumea strigă: “Je suis Charlie”. Împreună și în frunte cu Francois Hollande, Manuel Valls – cel bucuros că islamul este a doua religie a Franței – și Bernard Cazeneuve – cel care spunea că “nu este o infracțiune să îndemni la Jihad”! Brusc, musulmanii sunt transformați în potențiale victime ale unui pericol inexistent: islamofobia! Nu islamul radical ucide, ci islamofobia! Din cauza asta, islamofobia trebuie combatută de toți. Genial!

Se înregistrează imediat o spectaculoasă creștere în sondaje a principalilor vinovați: președintele Francois Hollande și premierul Manuel Valls. Franța este hotărâtă să nu renunțe la democrație, la “valorile Republicii”, la libertatea de expresie. Așa că, pe 18 ianuarie, Bernard Boucault – prefectul Parisului – interzice o manifestație pentru denunțarea islamismului și a islamizării Franței! În aceeași zi, la Paris și Nisa, sunt permise însă manifestații împotriva “islamofobiei”, organizate de asociații ale musulmanilor cu participarea stângii franceze.

Tot în ianuarie, în numele libertății de expresie, Direcția Generală de Securitate Internă (DGSI) interzice difuzarea pe ecrane a filmului “L’Apôtre” – Apostolul! Este permisă însă difuzarea filmului lui Abd Al-Malik – “Allah binecuvântează Franța”! Manuel Valls tocmai și-a încheiat fulminatul discurs ținut în Adunarea Națională,  strigând: “Laicitate, Laicitate, Laicitate”. A fost aplaudat în picioare!

Bernard Cazeneuve – ministrul de interne – îl atenționează pe Sarkozi că în numele Convenției europene pentru drepturile omului, Franța va permite jihadiștilor săi să se reîntoarcă acasă. Așa cum le-a permis de altfel și fraților Kouachi. Francoise Hollande declanșează “planul Vigipirate”  – militari francezi, înarmați, dar fără muniție, vor patrula pentru a-i descuraja pe jihadiști. Cei care trăiesc având drept singur țel moartea, se vor speria de niște militari dezarmați! Franța a ajuns să fie condusă de unii care chiar cred în așa ceva!

Pe 3 februarie, la Nisa, Moussa Coulibaly înjunghie cu cuțitul 3 militari ce păzeau un centru evreiesc. Islamistul nu avea nici o legătură de rudenie cu Amedy Coullibaly, dar era și el “fișat” de serviciile secrete. Alea care se ocupă în Franța cu cenzurarea filmelor artistice. Alți militari sunt scuipați, înjurați sau bătuți. Armata cere ajutorul poliției!

Pe 29 aprilie, Manuel Valls anunță crearea unei structuri “care să acorde sprijin tinerilor întorși din zonele de conflict”. Tradus – jihadiștilor reveniți în Franța dupa ce au comis crime contra umanității ca luptători ai Statului Islamic în Siria și Irak. “Tinerii” nu vor face obiectul “unei urmăriri judiciare” (!), ci vor primi asistență psihologică individualizată în cadrul unui regim consolidat de supraveghere! Scopul urmărit, a subliniat Manuel Valls, “ este ca acești tineri să-și regăsească locul în societatea noastră”! Să decapitezi, să arzi, să violezi, să participi la execuții în masă și să știi că în tot timpul ăsta, acasă, guvernul îți  păstrează cald locul în societate!

Tot în aprilie, Dalil Boubaker – președintele Consiliului Francez al Cultului Musulman – declară: “Noi avem 2200 de moschei. Trebuie să dublăm acest număr în următorii doi ani”, iar arhiepiscopul Parisului, monseniorul Andre Vingt Trois, cere “să-i fie asigurate mijloacele de trai islamului”. Monseniorul dă asigurări: “Dacă suntem în stare să ne păstrăm convingerile, numărul moscheilor nu are nici o importanță”.

În aceeași lună, Curtea de Apel din Paris confirmă condamnarea scriitorului Renaud Camus pentru islamofobie. Renaud Camus i-a prezentat pe musulmani drept “războinici invadatori al căror singur obiectiv este distrugerea și înlocuirea poporului francez și a civilizației sale cu Islamul”. “ Scriitorul va plăti o amendă de 4000 de euro.

Regia Autonomă a Transportului din Paris (RATP) consideră că este momentul să se alăture luptei pentru “libertatea de expresie” și contra “islamofobie”. Prin urmare, interzice afișarea în stațiile metroului parizian a afișului dedicat concertului pentru ajutorarea creștinilor din Orient, victime ale Statului Islamic. Se justifică invocând “principiul de neutralitate al serviciului public” în “contextul unui conflict armat în străinătate”!

Exact în momentul în care RATP își declara neutralitatea în fața unui genocid de proporții, teroristul musulman Sid Ahmed Ghlam o ucide în Villejuif (Val-del Marne) pe profesoara de fitness Aurélie Châtelain. Aceasta se luptă cu teroristul care vroia să-i ia mașina, iar Sid Ahmed Ghlam se împușcă accidental în picior. Este nevoit să apeleze serviciul de urgență și este arestat, nemaiputând să-și atingă obiectivul: atacarea catedralei Sacre Coeur și a TGV-ului. La înmormântarea eroinei Aurélie Châtelain, nu participă nici președintele, nici primul ministru, nici ministrul de interne! Nu mai era nevoie, marea manipulare din 11 ianuarie își atinsese déjà scopul.

Au trecut 6 luni de când Statul Islamic a ordonat: “zburați-le capetele acestor necredincioși”. Au trecut 6 luni de la primele “acte izolate”. Acum, Franța sărbătorește Ramadanul. Metroul parizian este plin de afișe care le urează călătorilor, musulmani sau nu, “Ramadan fericit!”. La forumul “Republica și Islamul: împreună vom face față provocării”, premierul Franței declară: “Trebuie să ajutăm Islamul să se mărească și să devină puternic”.

După două zile, pe 25 iunie, scriitorul și jurnalistul Erik Zemmour este chemat în fața Tribunalului corecțional din Paris. Nefiind jihadist, este adus în fața justiției. Va fi judecat pentru incitare la ură rasială. În urmă cu un an a spus la televiziune: “Vikingii, hunii, arabii și marile invazii după căderea Romei sunt de acum înlocuite de bandele de ceceni, romi, kosovari, magrebieni și africani, care devalizează, violează, jefuiesc.” Justiția franceză îl va învăța pe Erik Zemmour ceea ce i-a învățat și pe alții: că în Franța dreptul la liberă exprimare costă! Judecătorul dă verdictul: Erik Zemmour va achita o amendă de 5000 de euro!

După nici 24 de ore, lângă Lyon, islamistul Yassin Salhi a pătruns cu mașina într-o uzină de gaz industrial, încercând s-o arunce în aer. Pompierii sosiți la fața locului au găsit înfipt în țepii grilajului de protecție un cap de om! Îl încadrau, fluturând, două drapele negre ale Statului Islamic! La câteva zeci de metri depărtare, o mașină distrusă și lângă ea corpul decapitat al unui bărbat: patronul lui Yassin Salhi. Teroristul a fost imobilizat de pompieri. Are 35 de ani, căsătorit, tatăl a 3 copii. Capul unei familii “normale, discrete”. Era și el în evidențele serviciilor de informații. Membru al mișcării salafiste franceze. Intervievată, soția sa a declarat stupefiată: “Suntem musulmani normali. Ținem Ramadanul”.

Un musulman normal aduce tradiția ISIS – decapitează și înfige capul dușmanului în țepile gardului – pentru prima oară pe teritoriul francez. Lyon ca Raqaa și Mossul și asta datorită unui musulman normal!

Franța socialistă a votat o nouă lege a căsătoriilor între homosexuali. A scos din dicționar și din constituție cuvântul rasă și a introdus studiul obligatoriu al islamului în programa școlară. Combate rasismul, pedepsește exemplar islamofobia și acordă asistența psihologică fanaticilor mujahedini francezi. Acum, cu sentimentul datoriei împlinite, va aștepta liniștită următorul atentat islamist, următoare decapitare.

Reclame

5 comentarii

 1. Un numar nesfarsit de cazuri izolate fara nicio legatura intre ele. Probabil ca e si un numar nesfarsit de neuroni din capetele conducatorilor Frantei care si-au pierdut sinapsele.
  Apropo de „normalul” Yassin Salhi: nu putem avea pretentii. E normal dupa normele lor. In multiculturalism nu exista numai o singura normalitate.
  Imbecili.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Exact cum am mai scris legat de „conducerea” UE, nu sunt decat niste poponauti oligofreni (scuzati-mi expresia profund „neacademica”), care, sub acoperirea „drepturilor omului”, fac tot ce se poate (tot ce le este PERMIS de catre noi toti europenii neaosi) sa ne subjuge mental-religios in scopul DISTRUGERII civilizatiei europene mama !
  Intrebarea ar fi CE PUTEM FACE NOI ca sa nu se ajunga la un razboi etnico-religios cu niste consecinte incomensurabile la nivel european si nu numai ?!
  Am ajuns la concluzia ca simpla iesire in strada (chiar daca, prin absurd, ar veni sute de mii de oameni pe strazile Romaniei !) nu ar rezolva absolut nimic, nici pe termen scurt, nici pe termen lung …cel putin in Romania zilelor noastre …
  Deci, CE PUTEM FACE NOI, cei din „talpa tarii” ?
  La intrebarea asta, deja mi se scurtcircuiteaza sinapsele pentru ca INCA nu-mi vine nici o idee !

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Si, pentru ca tot veni vorba, asa-zisul coran colcaie serpeste de venin si de incitari la ura si la violente infioratoare impotriva tuturor celor care NU sunt adeptii islamului, deci impotriva „necredinciosilor”, asa incat despre ce vorbim, doar ca sa ne aflam in treaba ?!?!?!?!?
  Islamul, „religia pacii” ?!?!?
  Haida deh …
  Bla-bla-bleahhhhh …
  Mai „fratele meu mohican”, ma leshi ?!?
  P.S. -intrebarile retorice de mai sus nu sunt adresate persoanei Dvs., Domnule Calehari !

 4. Tipul de democrație și libertate afișat și promovat de Franța, reprezintă călcâiul lui Ahile prin care terorismnul islamic se extinde în Europa. Excesele, chiar și cele bineintenționate, nu fac decât rău !

 5. Vasileskul · · Răspunde

  Si ne aflam dupa 13 nov. 2015… urmatorul atac a venit, mai puternic decat celelalte, dar desigur tot fara nicio legatura. Va mai scoate vreodata strutul capul din nisip?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: