Manuel Valls a inaugurat în Franța încă un teritoriu pierdut

unnamed252

Îl vedeți pe bărbatul din dreapta fotografiei? Da, cel îmbrăcat europenește! Este chiar premierul francez, domnul Manuel Valls. Nu, nu se află într-o vizită în Kuweit sau Qatar. Prin locurile alea, a fost plecat de curând, iar, șeful său, președintele Franței, domnul Hollande. Francois Hollande. Acum, domnul Hollande este în vizită în Algeria. Vizită de lucru. Și domnul Ponta a fost în Azerbaidjan, acum e în Turcia. Nu, nu în vizită de lucru, cu treburile lui. Cu genunchiul. Și domnul Valls și domnul Hollande, fruntași ai socialiștilor francezi, au un proiect ambițios. Socialiștii au numai astfel de proiecte. Să instaureze un “Islam al Franței”- momentan numai în Franța. Nu se știe însă ce surprize ne va rezerva viitorul.

Vorba asta cu “Islamul francez” este în Franța pe buzele mai tuturor socialiștilor. Și comuniștilor. Chiar și pe cele ale “dreptei” franceze. Rostită cu mândrie. Bineînțeles, va fi un Islam democratic! Doar Islam înseamnă supunere. Se știe, Islamul, încă din vremea Profetului, a avut legături indisolubile cu democrația. Toți politicienii o spun. Și toată media. Așadar, n-are cum fi altfel. Un “Islam francez” de la Voltaire, Diderot, Montesquieu și ceilalți iluminiști, citire. Cât de curând, școala socialistă franceză îi va învăța pe copii că toți aceștia au fost buni musulmani. Așa cum îi învață acum că musulmanii cu care s-a bătut Charles Martel au fost niște băieți ok, niște oameni de treabă. Cum, mai știi, poate se va învăța și la noi, în viitor, că au fost și turcii cu care s-a bătut Ștefan cel Mare.

Acum, la noi, socialiștii români au în proiect să construiască la București, împreună cu Erdogan, cea mai mare moschee din Europa. Doar atât! Întotdeauna, un drum lung începe cu un pas. Într-adevăr, este vorba de un pas mare, dar suntem obișnuiți să pășim așa încă din vremea implementării la noi a comunismului. Când e vorba de un lucru bun pe liderii noștri nu îi intrece nimeni. Atunci au făcut doi pași de gigant unul după altul: Canalul și colectivizarea totală și forțată. Al doilea le-a ieșit la fix. A rămas Stalin cu gura căscată! Nu poate fi mai greu cu implementarea Islamului. Am început bine. În loc de Canal, cu o moschee. Uriașă! Și nu cu Stalin, cu Erdogan.

Vorbeam însă de Manuel Valls, unul dintre cei ce construiesc “Islamul democrat” în Franța. Am să vă satisfac curiozitatea: n-a fost în Qatar, a fost la Marsilia. Un mare oraș algerian. Ca să inaugureze în prezența ambasadorilor Kuweitului, Qatarului și al reprezentantului Frăției Musulmane din Franța, încă o școală coranică. Unde copiii francezi, de origine musulmană sau proaspăt convertiți la islam, vor învăța cum stă treaba cu Islamul și democrația. Cum învață copiii în Coreea de Nord cât de democrat poate fi comunismul.

Mulți vorbesc în Franța, cu amărăciune, referindu-se la teritoriile musulmane, ca despre “teritoriile pierdute ale republicii”. Un publicist francez constata, după vizita premierului la Marsilia, că unor astfel de teritorii li se taie acum panglica inaugurală. Dacă va fenta “problemele cu genunchiul”, cine știe, poate ca Ponta îl va plagia și pe Manuel Valls. Dacă nu, se va găsi cine.

Reclame

Un comentariu

 1. bunica sabela · · Răspunde

  A propos de turcii de azi … ma rog, de o parte a lor …
  Avand in vedere milioanele de copii (mai ales baieti) pe care tarile romane le-au toooot dat ca tribut turcilor atatea sute de ani, ar fi extrem de interesant de cercetat cati dintre turci mai sunt …turci, din punct de vedere genetic !
  Cat despre „cea mai mare moschee din Europa” care se va construi la Bucuresti, imi vine sa ma reped la castronul cu lamai !
  Adicatelea, cum ar veni, Bucurestiul va deveni a doua Mecca ?!? Exact ASTA ne mai lipsea !
  Pe pariu ca se va construi in trei luni ! Nu credeti ? Mai vedem …
  Sa vezi atunci nenicule „pelerinaje” islamiste jihadiste cu cearceafurile fluturand pe Dambovita, cu milioanele, nu pelerinaje ca la romani, cu miile !!!
  Ca si cum nu ne-ar fi indeajuns jihadistii nostri … ma refer la SPAGArlamentarii si scursurile interlope ale Romaniei !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: