Statul Islamic versus „Statul Palestinian”

Framed-Peace-font-b-Pigeons-b-font-font-b-Oil-b-font-font-b-Painting-b

De la Stockholm și până la Obama, trecând prin Camera Comunelor – unde laburiștii propun și conservatorii votează – și Marea Adunarea Națională de la Paris, Internaționala Socialistă face și îl desface pe dracu’ în patru pentru a încropi din el un “Stat Palestinian”. Adică vrea sa facă din maskirovka KGB-ului – bici. Pentru început din Gaza și Cisiordania, urmând ca după aia, în timp, Hamasul (Frăția Musulmană) și național-socialiștii din Organizația pentru Eliberarea Palestinei (OLP) să ceară “comunității internaționale” să binecuvânteze, de ce nu?, “Palestina cea Mare”. Care va fi, după cum spun palestinienii, un teritoriu “judenrein”! Adică, fără evrei. Cum va fi Franța în viitorul apropiat.

Frumos proiect: Stat Palestinian egal pace în Orientul Mijlociu! Veșnică. Frumos de ireal ca toate cele socialiste. Ca ăla: egalitate, armonie, bunăstare. Veșnice. Odată cu uciderea ultimului burghez, a ultimului capitalist. Acum, evreii sunt piedica. Fără ei ar rămâne Orientul Mijlociu numai cu Statul Palestinian. Cu sunniții și șiiți. Cu câinele și pisica. Cu Al-Qaeda și Califatul islamic. Cu Iranul și bomba atomică. Cu Turcii si kurzii. Pace veșnică! Proiect socialist.

Ei, exact în momentele astea au năvălit în magazinul de porțelanuri jihadiștii “Statului Islamic”. Salafiștii Califatului. Ca să spargă totul. N-au mamă, n-au tată! Doar Allah și Mahomed. Profetul. Pentru Statul Islamic, se știe, Frăția Musulmană este o adunătură de apostați. Așadar, cei din Hamas – Frăția din Gaza – ar trebui reformați, adică scurtați cu un cap. Sau de cap, tot aia e. Iar cei din OLP ? Aștia chiar sunt kuffari, așa că ori pe cruce , ori în foc. Să-și caute acolo credința pierdută.

Prin urmare, pe 1 aprilie, salafiștii califului Abu Bakr Al- Baghdadi au atacat tabăra palestinienilor de la Yarmouk, în Siria. La 8 kilometri de centrul Damascului. Au ras cam tot. La propriu. Fără CNN, BBC, Euro News, France Press și Human Rights Watch. Meci între “porumbeii păcii”. Ai Religiei Păcii. Între sunniții wahabbiți și sunniții salafiști, disputat fără “observatori internaționali”. Bineînțeles, fără reguli și arbitrii. Acum, Yarmouk arată cam cum arăta mare parte din teritoriul “Palestinei” înainte ca evreii să-l facă rai pe pământ. Peste 2500 de palestinieni au fugit din calea apocalipsei salafiste pe drumul știut. La Atena, Roma, Paris și Stockholm. Refugiați. Nu din vina evreilor. Dar ăștia trebuie să le dea casele înapoi peste ani. Nu în Siria, în Israel.

Inferiori adversarului, Hamas și OLP au cerut ajutor spectatorului. Dușmanului. Lui Bashar Al-Assad. Pe 7 aprilie, dictatorul sirian s-a declarat dispus să furnizeze arme și ajutoare medicale “fraților palestinieni”.

Au urmat mai multe atentate cu bombe asupra apostaților, ateilor și rafidiților. Chiar în viitorul “Stat Palestinian”. Împotriva celor care resping, în Gaza și Cisiordania, islamul pur din vremea Profetului. Au fost loviți colaboratori ai lui Mahmoud Abbas, sediul principal al agenției UNRWA (ONU) și sediul Procuraturii generale. Securitatea Hamas a reacționat și a arestat 35 de salafiști. Sub tortură, aceștia au mărturisit că sunt membri “Statului Islamic din Ierusalim”. ISIS în Gaza și Cisiordania! I-auzi! Tocmai când Mahmoud Abbas intenționa să scoata Israelul din FIFA, apare Statul Islamic în Gaza! Nu armata israeliană! Statul Islamic. Ca să-i scoată din joc, dându-le la gioale, taman pe oldboyșii din Fatah, Ezz Edin El Kassam și Jihadul Islamic! Într-un singur an, Califatul s-a întins în Siria și Irak, Sinai și Libia și a primit jurământ de supunere de la Boko Haram în Nigeria – Obama să trăiască ! – și ăștia n-au fost în stare să-i arunce, de atâta timp, pe evrei în mare. Și-au mai fost și ajutati! De la Iran și UE până la Qatar și Obama. Curat adunătură de apostați și atei!

Pe 4 mai, jihadiștii salafiști au aruncat în aer zidul de protecție al Cartierului Siguranței generale Hamas. Ultimatum: “în 72 de ore, frații noștri să fie eliberați, altfel vor urma și alte atentate”! Și au urmat, pentru că nici Hamasul nu-i ușă de biserică. A distrus o moschee salafistă din centrul Gazei și a arestat un șeic salafist radical, membru al Statului Islamic. Mai mulți lideri Hamas  au fost asasinați, iar palestinienii din Gaza a fost îndemnați să întoarcă spatele ereticilor Frăției Musulmane. Și mulți o vor face. Tinerii. Legendele despre glorioasele fapte de arme ale martirilor din Siria și Irak s-au răspândit în toată lumea. E mai frumos să fi șhahid pentru Allah și Califat. Să mori pentru un proiect cu adevărat măreț!

Și OLP, Hamas și “Statul Palestinian”? S-ar putea pierde în ceață! Pe val, acum, este Oummah. A se citi: Califatul mondial. Salafiștii ca și socialiștii sunt internaționaliști. N-au treabă cu statele. Doar să-i ajute evreii pe palestinieni, că altfel…. Cum i-a ajutat Bashar la Yarmouk. Numai că evreii nu sunt alauiți. Și cum, o să rămână “Internaționala” fără obiectul muncii?! Fără “Statul  Palestinian”?! Imposibil!

Da, cum dracu’! Acum opt ani, când nu venise încă Obama la putere, băieții din Al-Qaeda stăteau ascunși în grote și vorbeau unii cu alții prin curieri ce memorau mesajele. Azi, Al-Qaeda e stăpână pe o mare parte din Siria, pe o parte din Yemen și din Somalia și negociază la reprezentanța ei din Qatar soarta Afganistanului cu diplomații lui Obama. Auzi: imposibil!

Asta că să nu mai zic nimic, că am tot vorbit până acum, de Statul Islamic. De “echipa de juniori a Al-Qaeda” – cum îi spune cu drag Obama. Care pe lângă Al –Qaeda, e cum e Real Madrid pe lângă Sheriff Tiraspol. Nu acum șapte ani, acum doi, se gândea cineva că-și face Statul Islamic agenție de turism în Libia? Partener de afaceri cu UE, căreia îi va trimite sute de mii de “turiști” pe an să-i cazeze în “Hotel Europa”? Auzi: imposibil!

Nimic nu este imposibil! Nici ca Obama și Internaționala Socialistă să făurească o lume mai bună. Nu numai pentru palestinieni, ci pentru toți. Una cu Califat mondial în loc de “Stat Palestinian”.

 

Reclame

4 comentarii

 1. De ce americanii au finatat pe Laden ca sa izgonească pe rusi din Afganistan în anii ’70. Ca sa se impună ca jandarmi ai lumii. Oricum Europa va renunta curand la valorile sale. la statele naționale ca sa faca loc conceptului american ce se cristalizează la Washington. Americanii au ygandarit balaurul cu şapte capete, fundamentalismul islamic. Mi-e teama ca toti pământenii suntem sortiţi supunerii la Islam.

 2. Americanii nu l-au finantat pe Bin Laden in Afganistan, in anii 70, pt. ca Osama nu era atunci in Afganistan. 2. Conceputul ideologiei multiculturalismului, care prevede printre altele si renuntarea la frontiere, la ideea de stat natiune, este de origine europeana si nu americana, si a fost promovat la greu si impus de socialistii europeni cu acordul tacit al celor din asa zisa „dreapta”. El a patruns tarziu in Statele Unite, care sunt inca o mare natiune, dar care se va prabusi intr-un tarziu sub loviturile date de socialistii si progresistii din mediul politic, mediatic si universitar american. Exponentul lor politic de azi este Obama si Partidul Democrat. Fundamentalismul islamic are origini timpurii. El a inceput sa fie promovat de „Fratia Musulmana” – organizatie wahabbita infiintata de Hassan Al-Banna la Alexandria, in Egipt, in 1928. Fratia Musulmana s-a extins de-a lungul secolului trecut in toate tarile musulmane, devenind cea mai mare organizatie sunnita din lumea musulmana. Ea a luptat pe diverse cai, de la lupta armata si atentatul terorist pana la punerea sub controlul ei a invatamantului in toate tarile Orientului Musulman. Astfel s-au format, in timp, fundamentalistii care au sapat la temelia statelor nationale, cu regimuri autoritare sau dictatoriale socialiste si atee, inlocuindu-le in timp cu regimuri islamice in care legea fundamentala este Sharia. Al Qaeda, este unul dintre copiii Fratiei Musulmane . La fel Hamas. Si aici apare Osama Bin Laden, in anii 90, cand s-a declansat de fapt si expansiunea ce pare de neoprit a Islamului wahabbit, cu ramura sa de azi si mai radicala, islamul salafist. Islamul wahabbit propovaduieste reintoarcerea la radacinele istorice ale Islamului din sec. VII, in vremea Profetului. Cat timp SUA si-a jucat rolul de jandarm, terorismul islamic a fost tinut sub control. UE si Rusia nu sunt in stare sa faca asta la nivel mondial. Acum, sub conducerea musulmanului Obama, bun prieten si aliat al Fratiei Musulmane – pe care a adus-o la conducerea Egiptului, in doar 7 ani terorismul islamic a explodat efectiv, asa cum criminalitatea si violenta urbana ar exploda efectiv daca cineva ar desfiinta politia sau jandarmeria. Da, datorita unei rate demografice mult superioare celei din lumea civilizata – aproape tripla pe medie – islamul este azi intr-o expansiune mondiala. El afecteaza, mai ales, Europa socialista, multiculturala, internationalista, toleranta care-si sapa efectiv mormantul in loc sa se impotriveasca. Daca de pericolul nazismului si al fascismului au scapat-o Statele Unite, americanii oprind si trupele bolsevicilor rusi pe Elba, acum nu mai este cazul. Va trebui sa se descurce singura. si da, tare mi-e teama si mie ca vom fi sortiti islamizarii in cateva generatii.

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Parerea mea este ca nazismul a fost nimic fata de ceea ce ne asteapta, ca europeni, din partea islamismului, fie el „radical” au ba !
   Cica „islam, religia pacii” … bleahhh …
   Ma incearca o idee … daca tocmai „islamul” e „unica religie” pe care se spune ca o va propovadui N.O.M. ?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: