Întorși din jihad, copiii adoptivi ai Suediei sunt primiți ca niște eroi

940RIR-150116_memplayer

Puțini sunt cei care n-au auzit de mult lăudatul “model suedez”, despre care s-a vorbit, pe bună dreptate, atât de mult. Pe merit însă, Suedia fiind singurul loc în care socialismul n-a dat faliment în plan economic. S-ar putea spune: “modelul suedez” – excepția care confirmă regula. Din cauza aceasta, Ion Iliescu se gândea în urmă cu 25 de ani să-l implementeze și la noi. Agreea “modelul suedez” pentru că acesta îi impozita pe cei bogați la sânge. Spunea, iluminat de descoperirea lui: “Ia să luam 10000 de dolari cu 80% impozit. Câți îi rămâne? 2000 de dolari! Care-i salariul mediu pe economie? 100 de dolari! Ăsta-i egalitarism?”

Suedia este însă recunoscută azi, mai mult ca model de societate multiculturală. Datorită ei, mai ales, se știe acum că spațiul geografic care în loc de o singură cultură adăpostește mai multe, este un spațiu binecuvântat. Am spus “spațiu” și nu “țară”, pentru că Suedia și-a deschis larg frontierele în fața altor culturi, în special a celei islamice, încă din vremea lui Olof Palme.

În parlamentul suedez, atât cele 3 partide de stânga – care formează blocul de stânga – cât și cele 4 partide de dreapta – care formează al doilea bloc de stânga – susțin cu fermitate că imigrația este singura șansă de salvare a Suediei; ea nu trebuie ratată, ci sprijinită de toți. Cele două blocuri au format de curând o alianță împotriva Partidului Democrat – singurul care se pronunță contra imigrației și pentru apărarea culturii suedeze, lucru ce provoacă în Suedia nu numai perplexitate, dar și revoltă. Din cauza aceasta, democrații suedezi sunt considerați niște extremiști de dreapta; extremiști de stânga nu există, pentru că stânga nu este niciodată extremistă! Nici măcar atunci când așează lațul de gâtul Suediei, care s-a urcat cuminte pe un scăunel.

Și ca să vă convingeți cât sunt de serioși socialiștii suedezi, de stânga sau de dreapta, atunci când vine vorba de imigrare, vă pot spune că în toleranta Suedie te poți masturba liniștit în văzul tuturor, în plină zi, pe o plajă aglomerată, dar nu e deloc recomandabil să ai o părere contrară celei oficiale atunci când vine vorba de binefacerile imigrației. Daca tribunalul din districtul Södertörn a decis să-l achite pe bărbatul de 65 de ani care s-a masturbat în public – procurorii subliniind că legea prevede că  masturbarea constituie un delict numai atunci când vizează o persoană anume -, în schimb politicianul Andrew Norlen a introdus în parlament un proiect de lege care prevede urmărirea în justiție a celor care critică imigrația și pe imigranți, cât și reticența politicienilor de a rezolva numeroasele problemele apărute din cauza acestora.

Cetățenii suedezi care s-au înrolat și au luptat în rândurile jihadiștilor Statului Islamic pot să stea însă liniștiți: ei nu vor fi urmăriți în justiție. Și sunt câteva sute! Chiar dacă au decapitat, au violat, au participat la execuții în masă, au jefuit, au incendiat, au răpit și au susținut comerțul cu sclavi, ei rămân în viziunea socialiștilor și pacifiștilor suedezi doar niște ființe umane, care, mai ales că aparțin culturii islamice, trebuiesc protejate.

Este o tradiție în Suedia ca musulmanii care vin s-o salveze să fie tratați cu toleranță maximă! În 2013, șase tineri musulmani, care au violat cu sălbăticie o suedeză de 15 ani, au fost condamnați de judecător la “muncă în folosul comunității” – 150 de ore! Un exemplu care explică de ce Suedia se clasează pe locul doi după Lesotho, cu 63 de violuri declarate la suta de mii de locuitori. Dacă în 1975 au fost înregistrate doar 475 de violuri, în 2014 au fost raportate 6620 – o creștere de 1472 % în 40 de ani. Dacă se ia în calcul că 80% din numărul violurilor au fost comise de musulmani, atunci e greu să mai susțină cineva ca imigrația n-ar fi o șansă, mai ales pentru suedeze.

Și va fi și mai bine, pentru că în 2013 nici o țară europeană n-a reușit să depășească Suedia la numărul de permise de sejur acordate imigranților, iar în 2014 Agenția de imigrare a cerut suplimentarea bugetului anual de 2 miliarde euro, cu 42 miliarde coroane (5,2 miliarde euro), pentru a-i primi cum se cuvine pe cei 2000 de somalezi și sirieni care intrau în fiecare săptămână în spațiul suedez. S-a aprobat!

Acum, când “băieții” se întorc de prin Siria și Irak, acasă îi așteaptă o Suedie hotărâtă să lupte în felul ei cu extremismul și terorismul islamic. Tonul l-a dat, așa cum era normal, municipalitatea socialistă a Stockholmului, care a decis să-i întâmpine pe jihadiști ca pe niște eroi, iar eroii trebuiesc răsplătiți. Administrația capitalei a asigurat fondurile necesare pentru ca luptătorii întorși din jihadul contra “necredincioșilor” să primească locuințe, slujbe, asigurări de sănătate – unii sunt răniți – și ajutoare financiare. “Băieții” nu trebuiesc stigmatizati, asta ar putea să-i radicalizeze și mai mult, dimpotrivă, este indicat să li se asigure condiții de viață cat mai bune și onorabile. Ei trebuiesc reintegrați în societate cu grijă, pentru nu le fi afectată sensibilitatea, cu blândețe, evitându-se reacțiile islamofobe care ar putea să le accentueze traumele provocate de stresul post-jihad. Mai ales că, précis, nu vor face în Suedia ceea ce au făcut în Irak și Siria. Vor deveni, brusc, iubitori și toleranți, asa cum nu erau nici măcar atunci când au plecat din mijlocul pașnicei și multiculturalei societăți suedeze. În condițiile acestea, nimeni nu s-ar mira dacă oile suedeze și-ar aștepta cu flori lupii musulmani la aeroport. Suedia brevetează acum un nou model – unul numai bun de urmat de întreg spațiul multicultural european.

Grav rănit, Oussama M. s-a întors în țara de adopție, Elveția, direct de pe frontul irakian. A fost trecut urgent pe îngrijiri medicale și ajutor social. Când și-a revenit și a putut să se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile, s-a apucat de treabă: a organizat transferuri de fonduri către Statul Islamic și a format o celulă teroristă, care urma să declanșeze atentate în Elveția și Germania. De ce? Pentru că, așa cum declara chiar el “creștinii elvețieni nu merită convertiți, ci doar decapitați.”!

Suedezii sunt convinși că și ei merită același tratament, așa că, binevoitori, fac tot ce le stă în putință ca să aibă parte de el. O fac conștienți că impozitele mari pe cale le plătesc nu sunt degeaba. Sunt siguri că plătindu-le, vor avea parte de o înmormântare la fel de frumoasă ca execuția.

http://www.b1.ro/stiri/externe/decizie-controversata-in-suedia-masturbarea-in-public-este-permisa-65659.html

http://www.eutimes.net/2014/04/sweden-passes-law-that-will-prosecute-people-for-criticizing-immigration/

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1308/housing-jobs-health-care-and-contributions-to-isis-jihadists-in-stockholm.html

http://www.tagesanzeiger.ch/ausland/naher-osten-und-afrika/Sie-sind-zum-Enthaupten-da/story/12602460

2 comentarii

  1. Reblogged this on ARIAN.

  2. yamamoto · · Răspunde

    mitul grecesc „Patul lui Procust” – seriatul (islamul) si socialismul (marxismul)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: