Apa urcă muntele! Bucureștiul ca Bangkok-ul!

oprescu

Tovarășu’ Oprescu – nu tatăl, onorabilul general de Securitate, ci fiul, primarul Capitalei – vrea cu tot dinadinsul să construiască canalul Dunăre București! Ăla pe care l-a abandonat Ceaușescu din motive obiective. Vin alegerile și trebuie să le mai dea cu ceva pe la nas bucureștenilor. Până acum le-a dat celor ce l-au ales m… cu altceva. N-are apă pentru canal, dar a avut o discuție cu “tataia”, cu tovarășul Iliescu. Acesta, înainte de a fi inventatorul “democrației originale”, a fost specialist în ape.

Iliescu l-a ascultat și i-a răspuns: “Măi, n-ai apă”! Escrocul, de Oprescu vorbesc, i-a ripostat matur: “Domnule președinte, când eram eu puști am văzut un film care se numea apa care urcă muntele. Apa era pompată în vârful muntelui. Ea venea și învârtea niște turbine. Păi dacă am șapte microcentrale pot să asigur pentru dreapta și pentru stânga, să fie blocuri de 3-4 etaje, să îi scoți pe oamenii aia din nevoi, să nu mai aibă fosă septică, sa aibă căldură în sistem centralizat. Și dacă vor să se plimbe cu bărcuța, ca în Bangkok, nu glumesc deloc, să se plimbe.” !

http://www.gandul.info/politica/oprescu-catre-tataie-iliescu-taceti-dracu-din-gura-si-lasati-ma-sa-fac-asta-14213477

Nu, Țeparu’, tot de Oprescu vorbesc, nu glumește! “Bucureștenilor” ce locuiesc pe malurile viitorului Canal le-a pus Dumnezeu mâna în cap! Vor sta toți în blocuri! Ca țăranii pe vremea Răposatului! Adio fosă septică, vor juca „Alba Neagra” cu Oprescu în fața blocului și se vor plimba cu bărcuța pe apele Canalului! Cum se plimbă bucureștenii, dar de data asta ăia din București, cu mașinile pe Autostrada Suspendată. Aia, cu care Maradonistu’ – tot de Oprescu e vorba – a câștigat primele alegeri. Al doilea rând de alegeri l-a câștigat cu “Cel mai mare cârnat din lume”, cu “Cel mai mare cozonac din lume”, cu “Cel mai mare număr de Moș Crăciuni din lume” și asta pentru că Bucureștiul este orașul cu cel mai mare număr de proști, la mia de locuitori, din lume.

Așadar, Coțcaru’ – știți acum despre cine vorbesc – vrea musai să-și scoată alegătorii la aer curat, pe malul viitorului Canal. Dovadă că nu este un mutant genetic. Asta pentru că părinții săi ideologici i-au “plimbat” pe alții până i-au îngropat, și asta în două rânduri, pe malurile canalului Dunăre – Marea Neagră. A venit acum rândul “tailandezilor” din București să practice canotajul nu în Cișmigiu și Herăstrau, ci la marginea Giurgiului! Îl vor alege pe Pungaș iar? De ce nu! Doar pentru că a vopsit băncile și coșurile de gunoi în tricolor, Ghiță Funar a fost ales, la Cluj, de trei ori!

2 comentarii

  1. […] Apa urcă muntele! Bucureștiul ca Bangkok-ul!. […]

  2. Reblogged this on ZAMOLXIAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: