Mă numeam Kevin, acum sunt Farid

cKej81m

Roubaix este un oraș cu nici o sută de mii de locuitori, așezat între Lille și frontiera cu Belgia. În urmă cu 40 de ani nu ieșea cu nimic în evidență, poate și pentru că era în întregime francez. Dar, în 2013, Roubaix a învins cenzura anonimatului, devenind primul oraș francez în care populația provenită din imigrația musulmană a depășit-o ca număr pe cea de origine franceză.

Dacă, până atunci, Roubaix fusese pe lângă LilIe, marele său vecin, cam ce este, să spunem, Buftea pe lângă București, din 2013 despre el a început să se vorbească tot mai des. Are și Lille 160000 de locuitori de origine marocană, dar numai în Roubaix tinerii musulmani organizează frecvent adevărate “rodeo-uri” pe motoare în centrul orașului și numai în Roubaix 76% din populație primește ajutoare sociale și 51% din locuitori sunt beneficiarii “Venitului de solidaritate activă” sau “Alocației pentru Adulți Handicapați”!

http://www.nordeclair.fr/info-locale/la-reforme-des-allocs-vue-de-la-caf-de-roubaix-jna60b0n190804

Și dacă vi se pare puțin lucru, aflați că anual peste 3000 dintre locuitorii lui se convertesc la Islam! Că doar n-or să devină din atei, catolici! Doar Republica are drept valoare fundamentală laicitatea și va avea drept religie oficială, Islamul!

Asemenea multor locuitori ai Roubaix-ului, Kevin s-a convertit la Islam. Am putea spune că s-a integrat încă din copilărie. Acum se numește Farid, iar soția sa este și ea, la rândul ei, convertită. Nu se putea altfel. Au devenit musulmani pentru că apartenența religioasă joacă un rol deosebit de important în comunitatea în care trăiesc. În Dar Al -Islam – Casa Islamului – e mai indicat să fii musulman, decât ateu, creștin sau evreu. Asta, dacă vrei să mai fii.

Până în urmă cu câțiva ani, soția sa se numea Christine. Împreună, au șapte copii: Ibrahim, Miriame, Quaresma… Fosta Christine și-a schimbat odată cu religia nu numai numele, dar și locul de muncă. Era învățătoare, dar pentru că nu a vrut să renunțe la purtarea valului integral, acum “lucrează” acasă unde predă pe banii statului francez laic cursuri de arabă și religie, copiilor săi. De ce arabă? Pentru că, așa cum le mărturisește ea reporterilor  emisiunii “Zona Interzisă”, de la televiziunea M6, “araba este limba care se vorbește în Paradis”.

Sub supravegherea părinților, copiii își fac abluțiunile rituale și își aștern cuminți, în sufragerie, covorașele. Va urma rugăciunea. Se rostește Shahada: “Nu există un alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mohamed este robul și mesagerul Său”. Farid îngenunchează pe covoraș, cu fața la Mecca. În spatele lui, pe covorașul lor, îngenunchează cei trei băieți mai mari. În ultimul rând, acolo unde le este și locul în Islam, femeile: mama și una dintre fetițe. Ca în moschee! Roubaix, rugăciunea de seară în familie… pe stil nou!

Și pentru că cei mici trebuiesc feriți de contactul cu putregaiul civilizației franceze, mama își duce copiii mici la o gradiniță musulmană, care a fost înființată de două educatoare… convertite la Islam!

Film video:

http://www.fdesouche.com/588171-zone-interdite-dans-les-quartiers-sensibles-roubaix-et-aux-mureaux

Manuel Valls a declarat luni presei franceze că în Siria și Irak luptă 1550 de jihadiști francezi. Dintre aceștia 7 și-au pierdut viața în atentate sinucigașe. Din cei șapte, șase erau proaspăt convertiți la Islam! Dacă Farid n-a avut posibilitatea sa devină shahid în jihadul acesta, cu siguranță că măcar unul dintre băieții lui va deveni martir într-unul viitor. Republica islamo-laică franceză le creează toate condițiile.

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/04/13/01016-20150413ARTFIG00374-manuel-valls-devoile-le-nombre-de-francais-kamikazes-en-syrie-et-en-irak.php

Reclame

4 comentarii

 1. Uite asa , prostii de europeni accepta islamul !! Daca nu a reusit Suleiman si Baiazid a reusit prostia si democratia oarba ! prosti de englezi , francezi,suedezi , …!!!!!!

 2. Pe vremea lui Charles Martel sau a lui Stefan cel Mare, cei invadati se aparau luptand. Azi, invadatorii sunt numiti refugiati sau clandestini, primesc gazduire si ajutoare sociale, li se acorda cetatenia, iar invadatii care mai indraznesc sa deschida gura sunt etichetati ca xenofobi, rasisti si islamofobi!

 3. Nu mi-as fi inchipuit ca pot exista zone in Europa cu o patrundere atat de masiva a Islamului in randul populatiei indigene.
  Pe de alta parte, daca tinem seama de propaganda de islamizare atat de insistenta si de bogat finantata depusa de organizatiile islamiste folosind din plin serviciile convertitilor, efectele incep sa aiba explicatii logice.
  Cultura europeana se descompune cu repeziciune, ajutata de neinterventia autoritatilor in apararea ei, acestea fiind paralizate de stupida corectitudine politica, de fapt un relativism sinucigas, care discrimineaza propria cultura fata de cea invadatoare.
  In asemenea conditii, daca se va mai vrea totusi salvarea Europei europene, vor trebui facute lucruri drastice si mai putin democratice.
  Altfel, Europa va muri glorios cu steagul democratiei in mana.
  Iar ceeace o va inlocui nu va fi in niciun caz o alta democratie.

 4. Reblogged this on ZAMOLXIAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: