Civilizația ISSA

8335247

Raed Arafat a cumpărat de la fostul său coleg de studenție Dan Vasile Gorgan, ajuns între timp “regele salvărilor”, 1300 de ambulanțe fără nici un discount. Aproape concomitent, o firmă particulară a cumpărat de la “Rege” o singură ambulanță cu 15% reducere! Raed Arafat a fost ministru secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar a renunțat la Sănătate pentru Interne, preluând o funcție similară în fruntea atât de importantului Departament de intervenții în situații de urgență din cadrul MAI.

Eu nu cred ca Raed ar fi nepotul lui Yasser Arafat! Nu seamănă deloc cu ăla! Yasser, care a murit multimiliardar în dolari, lua din toată lumea și-și dădea numa’ lui. A fost una din cauzele pentru care când mor cei mai mulți dintre palestinieni mor săraci, dar satisfăcuți că un Arafat are grijă de ei.

Președintele Federației Patronatelor din Turism din Romania, domnul Mohammad Murad, care este totodată și vicepreședintele Autorității Naționale a Agențiilor de Turism, a declarat că moartea partenerului său de afaceri se datorează précis pasiunii acestuia pentru jocurile de noroc. Nici moartea turismului românesc nu are vreo legătură cu domnul Murad.

Partenerul lui, domnul Moustafa Saleh Haj, a fost găsit mort în portbagajul unei mașini, în cartierul Pantelimon. Zdrobită de durere, Maria Andreea Pătrașcu – soția lui Moustafa și consilieră la Ministerul Muncii – a declarat anchetatorilor că știa că soțul ei avea o amantă la Constanța. Nu știu dacă doamna Maria Andreea Saleh Hadj purta hijab la “Muncă”, dar Karina, amanta lui Moustafa, cu siguranță că de cele mai multe ori, atunci când îl întâlnea, nu purta nimic. În schimb, vecinele mele, care-și plimbă copiii mici sporovăind în cea mai curată limbă românească, poartă hijabul, toate patru, cu o mândrie cotidiană ce-mi excită gândul convertirii.

Doctorul Mohamed Yassin – vicepreședintele Uniunii Arabilor din România – a fost săltat de DNA împreună cu complicele său, Tahli Fadel. Ei au fost denunțați chiar de rromânașul sirian Omar Hayssam, căruia i-au promis că în schimbul a două milioane de euro îl vor scoate din închisoare. Oamenii sistemului l-au scos din țară când era la ananghie, fără să-i ceară vreun leu. C – așa-i românul…ca-n cântec!

Acum, i-aș sfătui pe românii cu “grija zilei de mâine” să se gândească la viitor și să strângă ban cu ban în colțul batistei. Peste ani, când vor fi minoritari, le va prinde bine: îi vor scoate de la saltea și îi vor da unui demnitar pe numele lui Mohamed, Omar sau Raed, pentru a-și putea înființa propria lor asociație: Uniunea românilor din România!

Aflu de pe simplybucharest.ro că “Civilizația se ia”! Cele câteva rânduri vestesc că “șaorme marinate, kebaburi gata pregătite, cârnați arăbești, bucăți apetisante de berbecuți și vită, bombonele și dulcețuri turcești” numai la supermarketul ISSA găsești! Bravo! Pardon: aferim! Mă bucur, pentru că pe șoseaua Olteniței, pe calea Rahovei, în Tei, în Dristor și Colentina se mănâncă acum ca la Paris, adică halal!

Dar Omar Al Jumaili – directorul ISSA -, cel care vinde civilizația la preț de dumping, nu este turc sau irakian (nu că ar fi mare diferență), ci iranian. Oricum, important este că iranienii ne vor scoate de sub “cheremul” colonialiștilor belgieni de la Mega Image.

http://www.simplybucharest.ro/?p=12500

“Civilizația” nu se ia, ea vine peste noi! Că este așa, o dovedește și cazul celor șase resortisanți francezi care se ocupau cu propaganda jihadistă Al-Qaeda și Statul Islamic prin Satu Mare, unde lucrau la o firmă agro-alimentară. Din cauza asta au fost expulzați din România și se vor întoarce în emiratele franceze, unde propaganda islamistă nu are nici o legatură cu islamul. Lor li s-a alăturat și un student tunisian, care a fost declarat persona non-grata pe o perioadă de zece ani.

Constat că datorită SRI, care intervine întotdeauna la timp, până acum n-am avut parte de atacuri islamiste, ci doar de șaorme și kebaburi. Când vor fi însă șaormerii și moschei peste tot, să știți că SRI-ul va mai rata startul din când în când. V-o spun, ca să nu fiți luați prin surprindere.

Bucuros că am scăpat pentru moment de musulmanii fundamentaliști, i-am privit cu simpatie, acum două zile, pe unii dintre “moderații” rămași la noi. Un grup format dintr-un bărbat, șase femei acoperite de burqa și o katiba de copii se plimba, bucurându-se de soare, prin Parcul Piedone. Moderatul înainte, copiii în jurul lui și “sicriele” după ei.

Mulțumită SRI-ului și lui “Moș Ion” – care explica într-un comentariu kilometric pe Facebook că nu jihadiștii Statului Islamic, care au violat în Siria o fetiță de 9 ani, sunt un pericol pentru România și umanitate, ci jidanii și conpirația lor mondială – am petrecut Paștele liniștit. România n-o să ajungă niciodată ca Israelul și nici Bucureștiul ca Tel Aviv-ul! Și asta pentru că românii sunt deștepti: i-au vândut pe sași, șvabi și evrei și iau acuma musulmanii pe gratis.

Așadar, suntem în siguranță și respectând patternul occidental nu avem cum rata drumul cel bun, cel la capătul căruia ne așteaptă civilizația ISSA.

Anunțuri

Un comentariu

  1. Reblogged this on ZAMOLXIAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: