Bătrânul cu pușca – un pericol pentru societatea franceză

le-fils-de-l-epicier-15-08-2007-10-g

În sala tribunalului din Beziers, bătrânul în vârstă de 80 de ani s-a ridicat, tremurând, în picioare. Judecătorul va pronunța sentința. Dacă n-ar fi fost “prietenul” Parkinson, ar fi stat acum singur în fața președintelui completului de judecată, judecătoarea socialistă Claire Ougier. Bătrânul a fost acuzat de fapte de violență deosebit de grave! Într-o noapte în care furtuna făcea ravagii, iar apele râului amenințau să-i inunde proprietatea, ajutat de complicele lui, boala Parkinson, bătrânul a pus mâna pe arma de vânătoare și a tras asupra celor 3 “tineri” proveniți din imigrație, care intraseră în casa lui să-l jefuiască. Acum, el și boala sa așteaptă pe banca acuzaților să-și primească pedeapsa. Jefuitorii sunt și ei prezenți, dar în sală, pe băncile publicului.

În repetate rânduri fusese victima jafurilor, dar în noaptea aceea a luat hotărârea să se apere. A ridicat pușca de vânătoare, a tras un foc de avertisment în aer, iar pe al doilea l-a tras asupra intrușilor. Unul dintre “musafirii” nocturni nepoftiți a fost atins de alice. Rănit, a fugit împreună cu tovarășii săi.

Octogenarul a fost reclamat și i s-a deschis dosar penal! Procuroarea socialistă, Angelique Depetris, a cerut condamnarea lui la 1 an de închisoare cu executare. “Este un real pericol pentru societatea noastră” a avertizat procuroarea! “Deasemenea este o nenorocire să ne imaginăm că putem ține o armă acasă pentru a ne apăra. Inculpatul este un excelent spot publicitar în lupta contra armelor de foc”, a mai spus Angelique Depetris în rechizitoriul ei! Un „spot publicitar” de 80 de ani, pe deasupra si bolnav de Parkinson! Justiția franceză refuza insa sa faca spoturi publicitare și cu caizii drogurilor din Marsilia.

A venit apoi rândul judecătoarei Claire Ougier să pronunțe sentința. Claire Ougier e recunoscută drept un judecător cu suflet mare, care oferă infractorului nu doar una, ci repetabile șanse de reabilitare. A condamnat o tânără de 22 de ani, care a furat și folosit un carnet de cecuri, la muncă în folosul comunității, iar când a recidivat i-a dat doar 2 luni cu suspendare!

Acum,în fața ei stă un bătrân decrepit care a folosit arma pentru a-și apăra viața și proprietatea. Acesta i-a cerut îndurare: “Sunt un vechi lucrător social. Nu sunt rasist” – a spus el. Dar, nemiloasa, nedreapta și implacabila sentință a căzut ca o ghilotină: “2 ani cu executare”! Pentru că a jefuit o bancă, Amedy Coulibaly – teroristul din Hyper Cacher – a luat 1 an! A executat 3 luni!

Beziers nu este în America, e în Franța și în Franța socialistă cel care pune mâna pe armă ca să-și apere viața și proprietatea este considerat un pericol uriaș pentru societate; nu insa si cei care o atacă! Pentru că, în socialism, viata și proprietatea ți le apără numai Statul! Așa cum l-a “apărat” pe bătrân în noaptea aceea. Așa cum l-a „apărat” și înainte. Pentru că statul se pricepe mai bine. Pentru că trebuie sa fii dependent de el.

Judecătoarea mai atrage atenția că pedeapsa este severă, pentru că tribunalul este preocupat de ce se poate întâmpla în continuare: “Nimic nu îți dă dreptul să tragi cu o armă de foc asupra cuiva” – spune Claire Ougier! Chiar nimic?!!

“Pericolul” ce amenință societatea franceză se prăbușește pe banca sa zdrobit de “justiția” care i s-a  făcut. Satisfacția jefuitorilor prezenți în sală este evidentă. În țara de unde au venit ei sau părinții lor, ar fi fost acum în spatele gratiilor, dar aici societatea și justiția franceză i-au transformat în victime! “Am plumb în tot corpul…am coșmaruri…a vrut să ne ucidă. Noi suntem oameni cinstiți” –  declară ei în fața celor prezenți!

Pentru plata daunelor fizice și morale, bătrânul va trebui să le dea și 6500 de euro! Cine va mai face ca el, ca el va păți!

Ministrul de justiție, Christiane Taubira, a dat ordin în ianuarie ca recidiviștii să fie eliberați. Li s-au redus drastic pedepsele! De acum înainte, Republica îi va trata ca și pe cei condamnați prima oară. Republicaz previne, reabilitează și integrează, nu mai pedepsește. Franța este o democrație socialistă, prin urmare nu este o democrație. Pentru că Franța nu e America, celulele închisorii sunt libere și bătrânul are de unde alege. Poate va fi coleg chiar cu polițistul care, săptămâna trecută, a fost condamnat de aceeași justiție la 5 luni cu executare și 2000 euro amendă, acuzat fiind de “provocare la discriminare rasială și religioasă”. A criticat ISIS!

Și, de ce nu, afară, în libertate, poate că “victimele” bătrânului se vor întâlni la o bere cu “tinerii” din Givors care și-au cumpărat de pe Internet arme de asalt. Pe aceștia justiția franceză i-a iertat și le-a mai dat o șansă!

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/03/29/esti-proletar-ia-ti-un-kalashnikov-justitia-franceza-nu-te-condamna/

Surse: http://www.midilibre.fr/2015/02/10/elle-continue-a-utiliser-le-chequier-vole-apres-sa-condamnation,1122807.php

http://www.midilibre.fr/2015/03/29/l-octogenaire-avait-tire-sur-trois-jeunes,1142557.php

Reclame

7 comentarii

    1. …Dar adevarat! Si nu e singurul caz.

  1. Sarmana Franta, socialista pana in sosoni, ar trebui ca surata Germanie sa o traga putin de codite, sa o mai corijeze cat-de-cat.

  2. „Please spread this video, do not let the suffering of innocents go unheard because the multicultural media refuse to report on horrible racist crimes when the victim is white.”

  3. Reblogged this on ARIAN.

  4. distrugeti Islamul!

  5. Islamul nu poate fi distrus din exterior! Ca si crestinismul el ar putea fi distrus din interior, dar asa cum observa un ganditor francez in timp ce crestinismul iese din istorie, islamul reintra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: