Ești “proletar”? Ia-ți un kalașhnikov! Justiția franceză nu te condamnă!

n3bjjGg

Sâmbătă (21 martie), ora 22.00, pe una din străzile liniștitului orasel Savigny–sur-Orge, atenția polițistului municipal aflat în patrulă a fost atrasă de prezența unui grup de tineri ocupați să încarce portbagajele unor mașini. Și-a alertat colegii. Echipajele sosite la fața locului au încercuit zona. Controlul efectuat a scos la iveală că portbagajele celor trei mașini erau pline cu cocktailuri Molotov, bare de fier, ciomege, bâte de baseball, ciocane și cagule. Banda se pregătea să acționeze într-un orașel învecinat. Cei 18 tineri au fost reținuți și închiși peste noapte în 3 comisariate diferite pentru a nu comunica între ei. Duminică, la ora 17.30, au fost eliberați! Ancheta își va urma cursul.

http://www.leparisien.fr/savigny-sur-orge-91600/dix-huit-jeunes-arretes-a-savigny-sur-orge-avec-des-armes-22-03-2015-4626143.php

Tot sâmbătă seara, la Meru, alt liniștit orășel francez, cu ocazia unui eveniment organizat de către comercianții din centrul localității, circa 20 de adolescenți – cu vârste între 12 și 15 ani – au atacat cu pietre o mașină a poliției. Și alte mașini aflate în zonă au fost lovite cu pietre. Ca la Ierusalim! Douăzeci de jandarmi au fost mobilizați pentru a restabili ordinea. Au fost interpelați și apoi eliberați, 8 tineri. Cu câțiva ani înainte, un polițist francez mărturisea ziarului Le Figaro “Colegii noștri dau în mod regulat peste minori care, cu 30 de delicte la activ, n-au făcut nici o zi de închisoare. Ca unică măsură, majoritatea judecătorilor propun o simplă admonestare, care îi face să zâmbească pe tinerii din ziua de azi.”

Majoritatea judecătorilor francezi sunt socialiști și pentru socialiștii francezi delicvenții reprezintă o parte a “noului proletariat”. Ei sunt victimele societății și nu scursurile ei.

http://oise-media.fr/meru-gendarmes-caillasses/

Cocktailuri Molotov, bare de fier, bâte de baseball, mașini de poliție distruse. Nimic grav. Francezii s-au obișnuit demult ca pe tot teritoriul țării, în cursul nopții, să fie incendiate mașini, distrus mobilierul urban și atacate cu sticle incendiare comisariate de poliție. Un fleac nocturn și cotidian! Și când sediului jandarmeriei din Lille este pulverizat cu vopsea roz, este chiar vesel! Se zâmbește ironic, se pun întrebări ce conțin și răspunsul: de ce în Statele Unite “băieții de cartier”, care au și arme nu numai sprayuri, n-au și sânge în ei să facă așa ceva unui sediu de poliție?

RE3aP4z

În Franța, mult mai grav este pericolul terorismului islamic. Asupra lui și-au concentrat atenția atât autoritățile cât și justiția.

Deoarece kalașnikovul și cei ce-l mânuiesc fac breaking news în Franța, doi tineri din Givors au decis să fie în pas cu moda și să-și cumpere de pe Internet câte unul…pentru colecția personală! Și-au dat adresa și au plătit corect cu cardul de credit – 600 euro! Recent, au fost condamnați de catre justiția franceză la 3 respectiv  4 luni închisoare…cu suspendare! Prin același “calvar” a trecut, în nenumărate rânduri, și Amedy Coulibaly, cunoscutul jihadist. Suspendările l-au omorât atât pe el cât și pe ostaticii săi! Deși socialistul Francois Mitterand a abolit pedeapsa cu moartea, justiția franceză poate să fie și letală atunci când situația o cere.

http://www.mlyon.fr/130010-givors-4-mois-de-prison-avec-sursis-pour-avoir-achete-des-kalachnikovs-sur-internet.html

Marți, Tribunalul corecțional din Lyon a condamnat la 8 luni de închisoare, 5 luni cu executare, și 2000 de euro amendă pe un polițist acuzat de “provocare la discriminare rasială și religioasă”. Polițistul, în vârstă de 41 de ani, a luat poziție pe pagina lui de Facebook contra terorismului islamic și a făcut comentarii neadecvate. A fost reclamat superiorilor de către o colegă. S-a deschis o anchetă și un dosar penal. Acum va sta 5 luni la pușcărie, va plăti amenda de 2000 de euro și va fi dat afară din poliție. O merită, fraierul! Daca era convertit la islam și ataca o bancă, ca Amedy Coulibaly, lua 12 luni, dintre care doar 3 cu executare! V-am spus că justiția franceză protejează numai “proletariatul”! Și din “proletariat” fac parte și musulmanii! Polițistul ăsta islamofob, unul dintre simbolurile opresiunii, măcar atât ar fi trebuit să știe.

http://www.leparisien.fr/lyon-69000/lyon-prison-requise-contre-un-policier-pour-provocation-a-la-discrimination-25-03-2015-4636135.php

Anunțuri

2 comentarii

 1. In toate aceste intamplari si celelalte similare, autoritatile franceze, dar si prea smerita medie, ii numesc pe faptasi cu termenul invariabil de „tineri”, „jeunes”.
  Ai putea crede ca asa este de regula tineretul francez, ce sa-i faci, plin de avant si energie. Mai fac si sotii, nu? Si pentru ce sa fie descurajati, stiut fiind ca punerea de limite poate sa-i frustreze pe viata pe tineri?
  O, nu, totusi.
  Caci termenul e codul cuvantului „huligani musulmani”.
  Fereasca Dumnezeu sa spui asta in Franta si chiar in vreo alta tara a correctnessului puritan. Patesti ca politistul cu feisbucul lui.
  Ptiu drace!

  Iata niste tineri plini de energie intr-un autobuz la Paris. Sa nu-i mananci din ochi, dragii de ei?

 2. Reblogged this on ARIAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: