Demografic, poporul german este condamnat să dispară

austria-demonstration

Demografia europeană se află de mult timp într-o scădere dramatică. Rata medie a natalității este de circa 1.4., prin urmare o rată negativă. Excepție face Franța, care datorită valului imigrațional înregistrează o creștere de populație, având o rată de natalitate mai mare de 2.1. Europa (Uniunea Europeană) este continentul care a primit în ultimile decenii cel mai mare număr de imigranți, circa 71 de milioane. Martin Schultz declara cu mândrie: “Europa este un continent mai puternic și mai drept, datorită imigranților care trăiesc, muncesc și plătesc impozite.”

Realitatea n-a putut sa declare nimic.

În fiecare an, în Europa sosesc peste 2 milioane de imigranți, în marea lor majoritate musulmani. În ultima jumătate de secol, în Europa occidentală numărul musulmanilor a crescut de 58 de ori. Dacă rata de natalitate la imigranții musulmani (actualmente de peste 3) se va menține și numărul de imigranți / an se va păstra, peste 40 de ani Europa va avea, după unele surse, circa 700 milioane de musulmani. Are loc discret, dar programat, ceea ce unii francezi au început déjà s-o numească “Grande Remplacement” – Marea Înlocuire a Populațiilor.

Ce se va alege din Europa, leagănul civilizației moderne, fără europeni? Mai mult ca sigur că, așa cum spunea un mare gânditor, Europa nu va mai fi decât o mică peninsulă așezată undeva la marginea uriașului continent asiatic.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mai jos, traducerea unui articol scris de Pierre Tremblay, text apărut pe site-ul ripostelaique.com

În cartea sa “Viața înainte de toate”, apărută în 1979 și retrasă de pe piață 6 luni mai târziu, doctorul Pierre Simon, fostul consilier al lui Simone Veil, scria: “viața este un material care se administrează singur.”

Evident, Pierre Simon nu și-a putut “administra” singur propriul material pentru că a murit în 2008.

Viața nu poate fi deci un material care se gestioneaza singur, deoarece nu avem nici un control asupra ei. Moartea este destinul inevitabil al oricărei forme de viață, fie ea vegetală sau animală.

Deoarece murim toți mai devreme sau mai târziu, trebuie așadar cel puțin un individ care să ne înlocuiască. Bărbații neputând naște, prin urmare femeilor le revine dificila sarcină de a da naștere (în medie) la doi indivizi pentru a menține o populație stabilă, care să nu îmbătrânească. Se pare că la 100 de nașteri sunt, statistic, 48 de fete și 52 de băieți, ceea ce asigură rata minimă de natalitate și garantează simpla înlocuire a generațiilor, la 2.08.

Concluzia care se impune este la fel de evidentă ca nasul în mijlocul feței: un popor care nu se reproduce într-un număr suficient de mare, este condamnat să dispară cu repeziciune. El își va vedea populația îmbătrânind și diminuîndu-se generație după generație.

“Dispariție rapidă”- pur și simplu este nevoie de câteva cunoștințe elementare de matematică pentru a înțelege că demografia nu urmează o progresie aritmetică, ci geometrică, adică exponențială.

Este cazul poporului german. Thilo Sarrazin i-a dedicat o carte de 500 de pagini: “Germania dispare”. O voi face mult mai pe scurt: demonstrația incontestabilă care urmează se reduce doar la câteva linii.

Pentru că statisticile demografice sunt fără drept de apel: natalitatea în Germania a început să se prăbușească din 1966, așa cum o ilustrează graficul următor:

În 1970, rata de fertilitate de 2.03 era déjà sub pragul celei care asigura simpla reînoire a generațiilor. Dar răul urma să vină: începând cu 1975 ea s-a fixat sub 1.5 și n-a mai urcat deloc. Din 1973, rata medie a fertilității în Germania este de 1.37.

Bineînteles, aceste statistici se referă la toți locuitorii Germaniei. În cazul în care rata de natalitate a imigranților de peste Rin este similară cu cea din Franța, ea spune multe despre dispariția Germanilor de origine.

Pentru a avea o idée precisă despre fenomenul care atinge Germania, să ne plasăm în 2015 într-o țară imaginară care nu înregistrează nici un imigrant și a cărei populație aflată la vârsta fertilității ar fi de 1000 de indivizi, cu o rată de natalitate de 1.4.

Din acești 1000 de indivizi, 480 sunt femei care dau naștere nu la 1000 de copii (ceea ce ar asigura simpla înlocuire a populației autohtone fără creșterea ei), ci la 672, dintre care 323 sunt fete, adică 48%.

La a doua generație (circa 25 de ani mai târziu…) aceste 323 de fete vor da naștere la 452 de copii, dintre care 217 vor fi fete.

Iată proiecția demografică pe 75 de ani (3 generații).

Se observă că la capătul a 3 generații, populația a fost împărțită cu un  factor 5, adică o reducere de 80%: nu există decât 204 nașteri în 2090.

Dacă această țară imaginară ar vrea să-și mențină populația stabilă, ar trebui să accepte un aport de 80% imigranți după numai 75 de ani.

Prin urmare, constatăm că un popor care are o rată de natalitate insuficientă e condamnat practic la dispariție în mai puțin de un secol, sau cel puțin să devină o minoritate insignifiantă în propria lui țară.

În ipoteza în care această țară imaginară ar primi 80% imigranți musulmani pentru a-și compensa scăderea natalității, atunci nu-i va mai rămâne probabil altceva de făcut decât să se proclame Republică islamică.

În Germania, dispariția germanilor de origine este mascată temporar prin mărirea speranței de viață, care compensează scăderea natalității și dă astfel impresia cretinilor că populația de origine nu este pe cale să fie înlocuită cu viteza a 5 –a.

Dar ce sunt în realitate Germania sau Franța? Simple regiuni geografice delimitate de niște frontiere arbitrare ?

Ce este Japonia? Un simplu arhipelag și nimic altceva?

Deci, presupunând că am putea, prin magie, elimina instantaneu toți japonezii și înlocui cu 120 de milioane de mexicani cu poncho-uri și sombrero, sorbind tequila în timp ce mănânca tacos, acest lucru înseamnă că Japonia ar mai fi Japonia?

Altfel spus, Japonia fără japonezi va fi întotdeauna Japonia?

Primul ministru a afirmat recent că fără evrei, Franța n-ar mai fi Franța.

Totuși, se muncesc de mai bine de 40 de ani să ne facă să credem că Franța fără francezi va fi întotdeauna Franța.

http://ripostelaique.com/demographiquement-le-peuple-allemand-est-condamne-a-disparaitre/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: