Evreii i-au obligat pe greci să voteze Syriza

greece-imf

Comunistul  Panos Kammenos, ministrul grec al Apărării, i-a depistat pe cei vinovați de falimentul Greciei. “Evreii din Grecia nu plătesc impozite” – a spus el. Așadar, dacă ar fi să-l credem pe ministrul grec,  evreii din Elada ar forma un fel de “coloana a 5-a” a uriașei conspirații mondiale evreiești, concepută cu un singur scop: să pună omenirea, sau măcar Grecia, pe butuci. Cu Grecia i-a reușit!

Încă din 1832 de la obținerea independenței, Grecia a trecut de la un faliment la altul, împrumutându-se fără măsură, cheltuind fără nici o reținere și neglijând aproape cu totul colectarea impozitelor. A fost iertată și în 1898 de plata datoriei externe, iar puterile europene au pus-o atunci, pentru prima oară, sub supraveghere financiară. Și când te gandești că Grecia a descoperit de abia acum că evreii sunt adevarații vinovați!

https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/01/27/din-1832-angela-merkel-tine-grecia-cu-zabala-n-gura-acum-syriza-o-va-salva/

Acum, că au pus mâna pe putere, dacă sunt lasați și vor avea timp, comuniștii din Syriza vor afla fără îndoială câți sunt evrei și câți sunt greci puri – adică oameni care-și plătesc corect impozitele – dintre cei 11 milioane de locuitori ai țării. S-ar putea să constate atunci cu surprindere că în Grecia trăiesc mai mulți evrei decât în Israel! Nu cred că asta ar fi o problemă pentru ei, hotărâți fiind să elimine cauza răului. Au dovedit-o primii comuniștii ruși, care realizând că în Rusia răul era reprezentat de nobilime și burghezie, au hotărât să-l înlăture. Nimic mai logic și mai rațional.

Au luat-o treptat, mai întâi eliminându-i fizic pe nobili și burghezi, dar au constat că răul persistă, așa că au fost obligați să elimine fizic și câteva zeci de milioane de muncitori și țărani. Dar răul persevera și Stalin a hotărât atunci să-i stârpească și pe evrei; doar nu era să-și închipuie că răul ar putea fi reprezentat de comuniști!

A murit imediat după ce a luat hotărârea asta! Și unii nu cred în existența “complotului evreiesc mondial”. Așadar, din cauza evreilor, n-a ajuns Rusia ca Statele Unite.

Da, dacă Panos Kammenos spune adevărul – și cine a văzut vreodată comunist mințind? – Grecia este ticsită de evrei care nu-și plătesc impozitele. Aflând asta, mulți ar întreba pe bună dreptate: și Israelul? Doar Israelul, care e și el plin de evrei, este o forță economică recunoscută ca atare în întreaga lume. Nici vorbă de faliment, deși mulți il doresc. “De ce Israelul, da și Grecia, nu?” Răspunsul e ușor de dat: să nu uităm că 20% din populația Israelului este compusă din arabi. Ei sunt cei care plătesc impozitele.

Nu, nu toți comuniștii au ceva cu evreii, că doar nu sunt naziști. Spun asta, pentru că după ani și ani de socialism, timp în care economia Venezuelei s-a prăbușit efectiv, fiind probleme și cu hârtia igienică care a fost raționalizată, acolo s-a constatat că de vină sunt americanii și nu evreii. Asta a recunoscut-o chiar președintele venezuelean, Nicolas Maduro. Iar în Bolivia, comunistul Evo Morales a găsit alt vinovat: Cristofor Columb! El a spus, cu subiect si predicat: “Invadatorul și jefuitorul care ne-a adus un alt mod de viata și a plecat lăsându-ne trăind în sărăcie.”

Dacă n-ar fi fost Columb, Bolivia era acum Elveția.

În urmă cu câțiva ani, în Grecia, vinovat era FMI-ul și nu evreii – mai bine spus, șefa acestuia, Christine Lagarde. Ea a avut tupeul să spună adevărul, într-un interviu acordat lui The Guardian: “În privința Atenei, mă gândesc mereu la acei oameni care încearcă să eludeze fiscul. Ar trebui să se ajute ei înșiși plătindu-și toate impozitele. Copiii amărâți din Niger – a continuat Lagarde – au mai multă nevoie de ajutor decât oamenii din Atena.”

Liderul socialiștilor (PASOK), Evangelos Venizelos, a acuzat-o atunci pe Lagarde că “a umilit poporul grec” și a avertizat: “îi cer să-și reconsidere declarațiile.” Să nu-i spui grecului că fură sau cerșește, îl umilești! Da, politicienii greci, cei care au avut grijă ca Grecia să devină țara în care legea este în permanență încălcată, ilegalul devenind ceva legal, nu apără numai liniștea și siguranța corupției endemice, ci și “onoarea” poporului grec.

UE-a-tras-de-Grecia-in-intentia-de-a-o-salva-350x231

Dacă nu ei, cine? FMI, Banca Mondială, Comisia Europeană – adică “troika”? Nu, ea îi umilește pe greci comparându-i cu “copiii Nigerului”, și asta după ce le-a dat papa bun și ouzo gârlă zeci și zeci de ani, fără să-i pună să și achite nota de plată. Într-adevăr, revoltator! Este normală atunci aversiunea grecilor, și nu sunt singurii, față de FMI și cruda Bancă Mondială, care îndrăznesc să ceară reforme economice și respectarea legilor fiscale în schimbul banilor dați. Pentru că bogații, “furnicile”, trebuie să restituie o parte din bani celor mai săraci decât ei, fără să deschidă gura când văd că banii se duc pe paranghelii, iar “greierii” n-au de gând să devină vreodată furnici.

Grecia nu se revoltă când politicienii ei trag tunuri de miliarde; când se construiește inainte de a avea autorizație de construcție; când conturile bancare sunt validate fără verificarea impozitului, iar agențiile guvernamentale nu pot fi supuse verificărilor fiscului, nu. Grecii fac gură că evreii nu respectă legile fiscale, iar “Troika” le încalcă independența spunându-le ce au de făcut și cum trebuie s-o facă ca să iasă la liman! Asta de parcă pe greci ar mai fi nevoie să-i învețe cineva cum să edifice corupția și să dea o “țeapă” corect!

Și asta pentru că, spunea Jean Francois Revel: “Deținătorii puterii își maschează politica de jaf național sub faldurile retoricii stângiste și “revoluționare”, retorică dublată de violente diatribe xenofobe, destinate să generalizeze sloganul conform căruia străinul este vinovat de greutățile economice.”

Imperialiștii americani, evreii, Cristofor Columb și FMI, condamnați la vinovăție eternă

FMI a fost vinovat că PASOK (Partidul Socialist elen) a încercat în 1989 să-și lărgească clientela electorală, mărind dintr-o lovitură cu 42% numărul de funcționari? Pentru că, cu o lună înaintea alegerilor legislative, primul ministru Andreas Papandreu a numit 72000 de înalți funcționari, deși posturile lor erau absolut inutile! Andreas Papandreu tocmai primise mită 6 milioane de dolari de la Bank of Crete. Nu degeaba: își folosise puterea politică pentru a obliga întreprinderile de stat să-și depună banii la Bank of Crete, președintele băncii, bunul lui prieten, vărsând vreo 500 de milioane dolari în buzunarele diverselor personalități din PASOK, înainte de a fugi în Statele Unite.

Peste 20 ani, Banca Mondială l-a obligat pe Costas Karamanlis să cheltuiască 2,5 % din PIB pe “pomeni electorale” chiar înaintea alegerilor, și asta pentru că acesta vroia să fie reales? A fost ales însă Georgeos Papandreu – fiul “onorabilului” Andreas – care a cheltuit și el imediat încă 2,5% din PIB, ca să-și onoreze promisiunile făcute în campanie. Pe vremea aia, evreii își plăteau impozitele, iar “Troika”  își ținea ciocu’ mic și-și băga mâna adânc în buzunar ca să achite nota de plată.

Nimeni și nimic nu atenta la “onoarea poporului grec”. Grecia avea 296 de miliarde de euro datorii, un deficit bugetar de 11% din PIB și nimeni nu îndrăznea să-i întrebe pe conducătorii greci: ce ați făcut cu banii împrumutați? Nimeni nu atenta la independența și suveranitatea Greciei și nu umilea poporul grec. Aveau grijă grecii și politicienii lor să se ocupe de asta. Au fost  Andreas Papandreu, Costas Karamanlis și Georgeos Papandreu o troikă de palicari talmudici?

Acum, când comunistul Panos Kammenos îi acuză pe evrei și nu pe greci, pentru că aceștia au drept de vot, Alexis Tsipras, alt comunist, este hotărât să mărească salariile, pensiile și să angajeze funcționari pe posturile artificial create. După ce s-a “reformat” socialist, adaptându-se perfect ideologiei populist social-etatiste ce încurajează statul maximal și corupția, Grecia este hotărâtă să încerce și “reforma” comunistă: naționalizări și centralizarea economiei.

Pentru că nu s-a mai încercat nicăieri, și dacă s-a mai încercat pe jumătate de glob și realitatea a demonstrat că ideea este falimentară, atunci realitatea este vinovată și trebuie modificată. Deoarece comunistii îi iubesc pe cei săraci, nimeni și nimic nu-i va convinge vreodată să nu-i multiplice.

Așadar, pe greci îi așteaptă un viitor luminos pe care nici măcar evreii nu-l vor putea umbri. Iar dacă Europa îi va abandona și nu le va mai pune bani în mâna lung întinsă, grecii vor afla cât de curând că singurul sistem politic și economic care a permis oamenilor să descopere că tot ceea ce este viu și mișcă poate fi mâncat, este sistemul comunist – cel propovăduit de Tsipras și ai lui, pe care tocmai i-au ales. Evreii i-au pus!

Anunțuri

5 comentarii

 1. Splendid articol! Si o bogatie de date pe care nu toti le stiu.

  Iar „vinovatii” de falimentul Greciei sunt NUMAI evreii, caci:
  1. America e controlata de evrei
  2. FMI si tot ce e bani, e controlat de evrei
  3. Evreii sunt controlati de evrei….
  4. Invadatorul Columb se pare ca a avut origine evreiasca si atunci desigur nu putea sa fie decat invadator.
  A se consulta specialistii in evrei…

  Deci, QED.

 2. Mi-a venit sa rad mai intai, dar dupa ce mi-am amintit cati indivizi cred cu fanatism in ceea ce tu ai spus cu ironie, n-am mai facut-o.

 3. Ma-ntreb si eu, oare citi evrei sunt in Grecia !?

 4. Bogdane esti de nota 10 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: