Islamofobia ucide, islamul nu

B7gSO5_IAAE6lop

Da, este foarte bine că guvernele țărilor din Europa occidentală, în special cel francez, nu s-au lăsat purtate de țunamiul islamofob declanșat de “cutremurul” ce a avut epicentrul la Paris. El a fost provocat de acțiunile câtorva militanți pentru “limitarea înțeleaptă a libertății de expresie”, cum atât de genial s-a exprimat domnul Pleșu.

Nu numai politicienii de calibru au analizat cu calm și inteligență rațiunea faptelor, dar și mainstream media, lucru dovedit și de maturitatea cu care au reacționat. Cu toții au înțeles – și cine n-a făcut-o imediat o să înțeleagă în cele din urmă – că pe 11 ianuarie s-a manifestat la Paris pentru libertatea de expresie, contra ascensiunii Frontului Național, contra atacurilor îndreptate împotriva musulmanilor și chiar pentru punerea sub control a “totalitarismului laicard”. S-a concluzionat, pe bună dreptate, că nu islamul radical ucide, ci islamofobia.

Cu curajul care l-a făcut vestit, și care-l va duce în cele din urmă la palatul Elysee, premierul Manuel Valls a pus fierul roșu pe rană, devoalând adevărata cauză a neplăcutelor evenimente din luna ianuarie: “apartheidul social”. El nu a arătat însă cine a contribuit la apariția în Franța a “apartheidului social”, dar pentru că Israelul a rămas până acum singura țară din lume unde se practică încă discriminarea rasială, numai sioniștii pot fi vinovați de apariția și dezvoltarea lui în Franța. Dealtfel, patru dintre ei au și fost împușcați de către militanți, iar unii dintre cei rămași în viață vor să plece în Israel. Cea mai buna dovadă că se simt cu musca pe căciulă.

S-a trecut, așadar, în regim de extremă urgență, la combaterea “apartheidului social” și a islamofobiei. Au fost permise manifestațiile contra islamofobiei și interzise cele ale naziștilor francezi care cereau stoparea terorismului islamic. Au fost interzise filme artistice și piese de teatru, care ar fi putut leza în vreun fel sensibilitatea victimelor discriminării și li s-a permis tinerilor activiști salafiști francezi distribuirea Coranului, gratuit, în plin centrul Parisului. Și alte guverne (german, belgian) au urmat exemplul guvernului francez.

Cu toate măsurile luate, s-a constatat că islamofobia nu poate fi eradicată într-un interval de timp atât de scurt, mai ales când răul este atât de mare. Ea va continua să facă victime nu numai în Europa, ci, mai grav, și în afara ei. Extrema dreapta europeană exportă bacilii islamofobiei și pe alte continente.

Astfel, joia trecută, în Somalia, la Mogadiscio, un elvețian s-a aruncat în aer în fața unui hotel. El a ucis 3 paznici ai hotelului, toți musulmani. Un Wilhelm Tell kamikaze, care a renunțat la arbaletă și măr pentru centura cu explozibili, a lovit în inima ei o capitală musulmană. Cei care nu cred încă în pericolul mortal pe care-l reprezintă islamofobia pentru întreaga omenire, ar trebui măcar să tacă. Libertatea de expresie are limitele ei.

http://www.tdg.ch/monde/suisse-aurait-commis-attentat-suicide/story/14500212

Se pare că măsurile luate contra islamofobiei de autoritățile elvețiene – care permit militanților organizației umaniste Ansar-al Șharia (afiliată Al-Qaeda) să-și distribuie materialele promoționale chiar în centrul Genevei – n-au avut, încă, niciun efect. Ele nu trebuiesc însă abandonate, dimpotrivă.

http://www.tdg.ch/geneve/actu-genevoise/sympathisants-alqaida-tiennent-stand-centre-geneve/story/30090960

Când ne gândim că englezoaica Samantha Lewthwaite – supranumită și “văduva albă” – a condus comandoul ucigaș ce a provocat atâtea victime în capitala Keniei, Nairobi și ne amintim de seria de atacuri comise de islamofobi în Marea Britanie; când știm că 1281 de francezi luptă contra musulmanilor alauiți în Siria, iar francezul Maxime Hauchard taie capetele musulmanilor în Irak ; când aflăm că americanul Douglas McCain s-a aruncat în aer în Siria, iar canadianul Xristos Katziroubas s-a aruncat în aer în Algeria, omorând alți musulmani, orice comentariu este inutil. Și am dat doar câteva exemple.

Cu fapta, nu cu vorba, trebuie combătută islamofobia. Jihadul pornit împotriva ei nu trebuie să eșueze. Cancerul de care este bolnav Occidentul trebuie extirpat în totalitate.

Și va fi, chiar dacă Occidentul va trebui să moară pe masa de operație pentru asta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: