Dan Tapalagă la o dulceață cu Lavinia Șandru și Rodica Stănoiu

479817_496041037119914_243223413_n1

Wahabbitul Abu al Ola Nagi al Ghithy – președinte Islamul Azi – și semnul vânăt pe care atingerea covorașului îl lasă pe fruntea fundamentalistului.

Lavinia Șandru: „Și femeile poartă pe cap baticul ăla…am uitat cum îi spune”. Rodica Stănoiu îi sare în ajutor: „Șharia”. „Așa, da, mulțumesc”- îi răspunde recunoscătoare Lavinia.

Conversația celor doi „experți” în Islam nu s-a desfășurat în salon, la o măsuță, având în față o ceașcă de cafea și o farfurioară cu dulceață. Nu, în ziua de azi prostia este televizată, să se împărtășească din ea tot neamu’. Și, poate, să se convingă ăia hâtrii, dar mulți, care susțin ca blondele dețin monopolul prostiei, că nu-i chiar așa. Ca să-i contrazică, Lavinia și Rodica vor sta, dovadă vie, pe ecranele teve și în continuare

Portavionul presei românești – de Dan Tapalagă e vorba – a avut altă părere despre ce s-a întamplat la Paris, decât cea exhibată public de cuirasatul media – CTP. Dacă acronimul cuirasat a susținut că „Charlie Hebdo este o publicație rasistă și xenofobă”, Portavionul a sprijinit până la capăt libertatea de expresie.

Unii poate nu vor vedea legătura între Lavinia, Rodica și Dan. Ce legătura poate fi, când e vorba de prostie, între două loaze și Dan Tapalaga?  Islamul, sau, mai bine spus, necunoașterea lui. Islamul a creat legături, dorite sau nu, între mulți oameni ce credeau până azi că-i desparte o prăpastie.

Da, în articolul „De ce Banciu nu e Charlie”, Dan Tapalagă ne explică nu numai de ce în România libertatea de expresie trebuie să aibă limite (cu câteva zile înainte apărase libertatea de expresie fără limite, dar în Franța), ci vorbește și despre „musulmanii din Romania care au apărat valorile … ” și care l-au reclamat pe Radu Banciu.

Ce să spun? Dan Tapalagă e liber să scrie ce vrea, dar trebuie să știe că se așează astfel la cafea și dulceață, cu Lavinia și Rodica. De ce? Pentru că „Islamul Azi” –organizația care l-a dat în judecată pe Radu Banciu – nu este reprezentanta musulmanilor din România, cu atât mai puțin „musulmanii din România care au apărat valorile”. Și asta pentru că musulmanii din România au ca reprezentant Muftiatul Cultului Musulman din România, condus de Marele Muftiu Yusuf Muurat.

„Islamul Azi” , și asta o spun pentru „blonda” Dan Tapalagă de la HotNews, este o organizație fundamentalist musulmană, aparținătoare de islamul sunnit- salafist, sponsorizată de petro-dolarii saudiți și qatarezi. „Islamul Azi” a fost reclamată în repetate rânduri autorităților statului român de către Marele Muftiu pentru atitudini și convingeri extremiste. Musulmanii fundamentaliști wahabbiți și salafiști nu apară și nu au apărat niciodată valorile pe care s-a clădit statul român democratic. Orice prost, chiar și Dan Tapalagă, ar trebui să știe asta.

Că Dan Tapalagă se alătură unei organizații salafiste și cere încadrarea declarațiilor lui Radu Banciu sub incidența prevederilor Codului Penal, nu se datorează dolarilor saudiți, nu. Se datorează, ca și în cazul Laviniei și al Rodicăi, prostiei. Pentru că ești prost când vorbești despre ce nu știi. Numai că prostia „blondei de la Hot News” e și periculoasă. De ce „Banciu nu e Charlie” ne-a spus-o Dan. A avut însă grijă să ne spună și de ce „Tapalagă nu-i Lavinia Șandru”: pentru că-i mult mai rău.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: