După ce s-a stropit pe Charlie Hebdo, CTP s-a stropit și pe noi

download

Cristian Tudor Popescu a arătat zilele acestea că nu este un progresist obișnuit, adică un zelot de turmă al marxismului cultural. A dovedit că nu este un idiot util de duzină, adică o entitate fără creier și co..e.

Ăștia au spus ce-au avut de spus până când Charlie Hebdo a fost împiedicat cu ajutorul kalașnikovului să mai spună ceva. După atac, au condamnat, au fost solidari, au fost cu libertatea de expresie și pentru alții nu numai pentru ei, n-au mai fost islamofili, au tăcut și când au vorbit au zis doar atât:”Je suis Charlie”.

Adică, și-au folosit la capacitatea maximă creierul reptilian – chestia aia mică cât o bobiță de mazăre, așezată în interiorul cutiei craniene chiar deasupra cefei.

CTP a refuzat să-si folosească creierul reptilian, adică să fie diplomat, si s-a bazat pe co..e. V-am spus că nu este un idiot util de duzină. Ca dovadă, a spus-o la DIGI TV în direct și în clar: „Charlie Hebdo publicație rasistă și islamofobă”! Adică, după judecata co..elor lui, Islamul e și religie și rasă! Și cine este contra fundamentaliștilor musulmani, este și rasist și islamofob!

Și asta o gângurea corect politic, exact atunci când jihadiștii împușcau ostatici și se luptau cu forțele speciale! Să recunoaștem: să-i faci de cacao pe cei morți, exact în clipele când criminalii islamiști omorau prin mall-uri și pe străzi pe unii – vinovați de data asta că nu aveau talent la desen și-și plăteau impozitele – asta numai un acronim cu co..e, nu un om, putea s-o facă! Datorită unui „scurt” prin circuite, cyborgul a neglijat să-i eticheteze și pe morții din ziua aia ca rasiști și islamofobi.

Dar CTP a mers și mai departe. Și-a spus probabil: dacă m-am pisat pe ăia și a fost totul ok, ia să mă pis pe toți. A spus așadar că europenii în general, dar mai ales francezii, trebuie să termine cu superioritatea asta afișată ostentativ în față imigranților musulmani și a negrilor veniți din Africa. Oamenii aștia – spunea el – sunt puternic legați de niște obiceiuri, tradiții, au o religie și este anormal ca francezii, europenii să refuze să… bla bla.

Ati înțeles? A scris și în „Gândul” asta; mai voalat că scrisul nu zboară. Poartă titlul: „Problema Franței sunt francezii, problema Europei sunt europenii.”!

Cretinulee! Foloseste-ți „bobița”! Nu așa, direct, că îi trezesti la realitate și pe fraieri, și e haram chestia asta. Auzi: noi, europenii, „caricaturiștii”, suntem problema Europei! Noi, care am inventat un nou drept al omului, valabil numai pentru omul de Pakistan, de Afganistan, de Sudan… algerian, marocan, irakian: dreptul de a i se rupe în paișpe de societatea care îl primește, de limba ei, de identitatea ei culturală …de noi toți.

Și când Omulstan își mai arogă un drept: acela de a ne ucide periodic, ajungi la concluzia că noi suntem problema?! Și nimeni nu-ți spune nimic?! Comentează doar cu toleranță: lasă-l bă, că-i retardat!

oJPgDUb

CTP-ule, ce caricaturi au desenat cei 10000 de creștini nigerieni (copii, femei, bărbați) care au fost uciși numai anul trecut  în Nigeria de islamiștii din Boko Haram? Ce desene jignitoare la adresa profetului, ducea-te-ai după el să te duci!, au făcut cei 2000 de creștini omorâți de Boko Haram în cadrul celei mai mari execuții în masă din istoria Nigeriei? Și asta, exact atunci când tu, ayatollahul televizat, condamnai cu spume la gură islamofobia și rasismul?

Bă, acolo, în locul în care au fost uciși, calci acum numai pe „probleme” – cum le zici tu la victime – pe o distanță de 5 km! Le-au „rezolvat” ăia, ai tăi, pe care trebuie să-i privim noi cu nasul în pământ, și asta pentru că ți se năzare ție că l-am ține prea pe sus.

http://www.jeuneafrique.com/Article/DEPAFP20150111101246/

Cum i-au jignit pe „ortacii” tăi  de jihad, sutele de creștini irakieni morți pe cruce ca Domnul Nostru Isus Hristos, pentru că n-au vrut să treacă la islam, sau miile de femei irakiene transformate în sclave sexuale?  Spune mă, dar-ar sfrenția-n ștromeleagul tău de violator refulat ce ești, că amărâții ăia n-au curajul nici să respire în prezența musulmanilor, dar să mai deschidă și gura.

N-ai aflat cum este să fii creștin într-o țară musulmană, că ești ocupat: dai fatwa la televizor împotriva necredincioșilor, a noastră, a europenilor, fi-ți-ar „Gândul” moschee și Casa Scânteii mormânt!

Ce caricaturi au făcut și cât de islamofobi au fost cei 132 de copii omorâți de talibanii tăi chiar în clase și pe băncile școlii ? Răspunde bă și nu mai „judeca” cu mintea ta de imam progresist ce ești, fi-ți-ar Al-Jazeera din cap…de râs și plâns să-ți fie! Zici că le jignim religia? Asta nu-i religie, este ideologie islamo-nazistă, cretinule! Și în fața islamo-nazismului zici tu că trebuie musai să fim primitori și să întindem covorașu’ ? Păi, dacă spui asta, și-ai spus-o, află că nu noi suntem problema pe continentul ăsta, ci ăia ca tine și ăia ca ei.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Multumesc, un articol excellent. M-am saturat sa ii aud pe ‘idiotii utili’ din presa. Oare d-l CTP are acces sa citeasca acest articol?
    Daca nu ne deschidem gura si contracaram si juridic defaimarile aduse, cum ca suntem ‘rasisti’ pt ca dorim sa existam ca si cultura si religie, aceasta nebunie va continua.

  2. Nu, CTP nu are acces la art. , doar el nu se invarte prin „subteranele” blogosferei, ci salasuieste in Olimpul manipulator si propagandistic al mainstream media. Pe noi, adica pe europeni, nu ne-a facut rasisti, ci a spus doar ca suntem „probleme” . Imigrantii sunt insa norocul. A dat „norocul ” peste noi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: