Teroristul bulgar Said Kouachi a strigat că Isus a fost răzbunat

369980_76194405_la-politique-de-l-autruche_H101559_L

Ieri  seară, pe TVR1, Mircea Geoană avertiza pe un ton grav: “N-ar trebui să spunem că Islamul este o religie care produce teroriști”!

Pentru a-i asigura imbecilității echilibrul geografic, în celălalt capăt al continentului european, tot ieri, un alt idiot, Alain Juppé, declara pe Europe 1: “Islamofobia este un pericol mortal. Un pericol de război. Această mișcare detestabilă nu trebuie lăsată să se dezvolte.”!

Prin urmare, în ziua în care fundamentalismul islamic mai urca una din treptele pline de sânge ale jihadului, Alain Juppé găsea de cuviință să infiereze pericolul mortal al islamofobiei! În ziua în care trei musulmani francezi, pregătiți pentru terorism în mediul propice creat de sinucigașa societate multiculturală, dădeau proba maturității lor jihadiste, a “dezvoltării” plenare în materie de asasinat în masă, un fost prim ministru francez se considera îndreptățit să ceară ca reacția împotriva unora ca ei să nu mai fie permisă!

În ziua în care 12 francezi erau executați în țara lor, conform Șharia, în numele delictului de blasfemie, unul dintre idioții utili din așa zisa “elită politică” – cea care a adus Franța pe marginea prăpastiei, cerea în realitate sfârșitul libertății de conștiință, sfârșitul libertății de expresie și moartea democrației!

Ce să ne mai mirăm atunci când un retardat, care a fost pentru o noapte președintele României, susține că “islamul nu produce teroriști”. Poate, din cauza asta, Mircea Geoană se declara în 2008, la Cluj, cu ocazia unui simpozion internațional având ca tema imigrația în Europa, un susținător al imigrației musulmane. Atunci, singura lui grijă a fost teama de o posibilă reacție adversă a BOR – care s-ar fi împotrivit construcției de moschei.

Pentru elitele politice europene și mass-media aservită lor, Islamul nu produce terorism, ci pace, toleranță, armonie și înțelegere. În “realitatea” construită de ei – când realitatea te contrazice, faci alta – creștinismul, budismul, confucianismul și “extrema dreaptă” se încaieră zilnic pentru obținerea monopolului în cea ce privește terorismul, iar a acuza islamul că deține de fapt supremația în domeniu este o eroare de proporții, care trebuie sancționată în regim de urgență.

Prin urmare, într-o mobilizare fără precedent, republicanii francezi și mass-media din Hexagon vorbesc, vorbesc, vorbesc. Își marchează teritoriul, mai mic pe zi ce trece, scot la lumina zilei din unghere prăfuite și fetide “marile valori republicane” și își țintuiesc retoric adversarul. Efectul și nu cauza. Terorismul și nu Islamul. Fanatismul și nu credința.

“Islamul este o religie care nu produce teroriști”. Numele celor 3 teroriști au fost comunicate: Said Kouachi, Cherif Kouachi și Hamid Mourad. Așadar, 2 bulgari și un vietnamez. Said și Cherif sunt frați. Născuți la Paris, dar părinții (Mokhtar și Freiha) sunt bulgari creștini din Târnovo. Hamid Mourad, un budist născut în Da Nang. La ieșirea din sediul Charlie Hebdo, Hamid a strigat că Budha este unicul, iar Said că Isus a fost răzbunat.

“Islamofobia este un pericol mortal”. Mohamed Merah omoară la Toulouse 7 oameni și rănește grav alți 6. Trei copiii mici beneficiază din partea lui de un tratament special: sunt împușcați în cap. Mohamed Merah era un chinez originar din Guangzhou. Mehdi Nemouche, un tailandez din Phuket, a executat 4 oameni în incinta Muzeului evreiesc din Bruxelles.

Azi, in sudul Parisului, un terorist a împușcat mortal un polițist municipal și a ranit grav un agent de circulație. Serviciile de informații franceze bănuiesc că autorul este un fundamentalist creștin, cu ultimul domiciliu cunoscut în comuna Cosâmbeni, județul Ialomița. Un alt Mohamed, Omar, Jamal sau Arif.

Lumea civilizată nu mai stă pe picioarele ei, ci în cap. Așa, răsturnată, realitatea este corectă politic. Binele este răul, iar răul aduce cu el momentul salvării. Islamul nu mai are decât un cap de tăiat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: