Împușcat, tăiat, călcat cu mașina, Cocoșul francez apără democrația

B6vs5uPCEAEE1pZ

Un comando terorist a pătruns azi în sediul din Paris al publicației satirice Charlie Hebdo. Odată intrați, islamiștii cu cagule pe cap și înarmați cu arme de asalt de tip Kalașnikov au deschis focul asupra ziariștilor prezenți în redacție – 12 morți și mai mulți răniți grav. Cu doar câteva minute înainte, într-un mesaj trimis pe Twitter, Charlie Hebdo îl satirizase din nou pe șeful Statului Islamic, Abu Bakr- Al Bagdadi. Adică facuse ce face de obicei, fără să-i pese că Șharia interzice lucrul acesta. Și în Franța, Șharia nu mai este ceva peste care poți trece nepăsător.

Autoritățile franceze erau ocupate în timpul atentatului terorist: îi deradicalizau în ședințe terapeutice pe islamiștii francezi întorși din Siria și Irak. Acum, ele vor acționa cu fermitatea care le caracterizează în pemanență. Primul ministru va declara că acest act nu are nici o legătură cu celelalte atentate teroriste, iar procurorul Republicii va vorbi despre un „act izolat”. Bernard Cazeneuve, acest Louis de Funes în luptă cu jihadul, se va deplasa de urgență la locului masacrului, cum a facut-o cu promptitudine și-n celelalte situații.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/25/jandarmul-din-saint-tropez-lupta-cu-jihadul/

Și Hollande? Președintele va declara din nou că „Franța este în stare de șoc” și va convoca de urgență „celula de criză”, pentru analiză și luarea de măsuri privind protecția obiectivelor cu ajutorul „planului Vigipirate”. „Obiectivele” înseamnă în primul rând Parisul, și apoi toate marile orașe franceze, iar „Vigipirate” este atunci când soldații armatei franceze, îmbrăcați în uniforme leopard și înarmați cu niște arme fără gloanțe, se joacă la ordin! Adică patrulează spre descurajarea jihadiștilor sau, cum le spune presa franceză, a „dezechilibraților psihici”. Deși a ajuns un uriaș „obiectiv”, Franța încă n-a aflat că un „dezechilibrat psihic” nu poate fi descurajat.

Și francezii? Francezii se vor înghesui pe rețelele de socializare, unde vor folosi la greu cuvinte ca: solidaritate, compasiune, lacrimi de durere, oripilați, spaimă, stupoare, oroare, șoc, atac barbar etc. Apoi, vor cumpăra flori și lumânări: mii și mii de buchete de flori și mii de candele. Pe care le vor depune îndurerați la locul ultimului măcel. Îl vor astepta apoi disciplinati pe următorul, când vor fi din nou împușcați, tăiați cu cuțitul sau călcați cu mașina. Pentru că, așa cum spunea domnul Jean Marc Ayrault și cum francezii conștientizează: „Democrația trebuie apărată în continuare cu toată forța”!  Allah Akbar!

Anunțuri

4 comentarii

  1. Malhereusement, democraţiile occidentale sunt dependente de iluzia de confort oferită de puterea de cumpărare, pentru care sunt capabile să sacrifice orice, inclusiv democraţia ca atare.

  2. Cat va ma dura permisivitatea asta a occidentalilor? Cand va veni momentul in care musulmanii din Europa vor avea soarta nazistilor?

  3. Cred cu tarie ca „permisivitatea” asta nu mai are leac. Si daca exista ideologia asta nenorocita a Corectitudinii Politice acum ca 70 de ani, nazistii n-ar fi fost infranti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: