Înaintea Crăciunului, spre gloria lui Allah, caldarâmul se spală cu sânge francez

141223121217574649

„Care este diferența între un islamist dezechilibrat și un islamist normal? Jihadistul normal nu și-a comis încă atentatul” – Guy Millière

Vineri, 19 decembrie, într-un video de propagandă al Statului Islamic, un jihadist cagulat se adresa în franceză musulmanilor din Hexagon: „Faceți să explodeze Franța! Faceți-o bucăți! Zburați-le capetele acestor necredincioși. În același mod în care ei le împiedică pe surorile noastre să poarte niqab-ul, zburați-le capetele! Fie cu o piatră, fie cu un cuțit. Urmați exemplul fratelui nostru Mohamed Merah. Omorâți-i acolo unde îi întâlniți, nu-i lăsați să trăiască în pace!”

Sâmbătă, la o zi după apel, Bertrand „Bilal” Nzohabonayo – născut și crescut în cartierul musulman La Rabière din Tours – a intrat în comisariatul din Joué-les-Tours înarmat cu un cuțit. Strigând “Allah Akbar”, a apucat să taie trei politiști înainte de a fi doborât. Până să îndeplinească fatwa dată de Statul Islamic, Bilal putea fi considerat un tânăr normal, ce s-a format într-un mediu normal. În cartierul La Rabière, ca și în cartierul Sanitas din Tours, salafiștii stăpânesc străzile, femeile n-au voie să meargă pe trotuare prin dreptul barurilor, iar predicatorii le explică tinerilor ca musulmanii moderați sunt la fel de răi ca și necredincioșii, așa că trebuie pedepsiți cu moartea, alături de aceștia.

Bilal Nzohabonayo, un tânăr normal, “rodul” unei societăți multiculturale normale, provenit dintr-un cartier normal, este numit acum de presa franceză “dezechilibrat psihic”! Și asta când el este un jihadist normal, cu o pagină facebook pe care figureaza, normal, steagul Statului Islamic, și are un frate în Bujumbura, care a fost la jihad în Siria. Normal! Cu toate acestea s-a ales cu dezonoranta etichetă de “dezechilibrat psihic”. Pentru că a strigat “Allah Akbar” când lua sânge cu cuțitul! Asta-i de acum islamofobie! Uimitor este că dovada asta de islamofobie e dată tocmai de presa socialistă – atât de pornită de obicei contra celor ce susțin că islamul nu este o religie a păcii. Și tocmai ea, acum, când islamiștii merg pe calea lui Allah, îi numește pe aceștia nebuni! I-ar numi oricum, numai să nu le spună pe nume: teroriști.

Duminică, 21 decembrie, la Dijon, Nasser – mamă algeriană, tată marocan – s-a suit la volanul mașinii, și mergând prin centrul orașului a zburat de pe trotuar, conform fatwa Statului Islamic, cât de mulți necredincioși a putut. A strigat tot timpul “Allah Akbar”. Nici el nu este considerat de majoritatea presei franceze și de autorități, un jihadist sau un “lup solitar”. Vremea acestora a trecut. Sunt prea mulți teroriști, ca să mai poată fi numiți “lupi solitari”. Așa că, și Nasser, a fost încadrat la “dezechilibrați”, mai ales că, din fericire, avea antedecente.

Palestinianul care a atacat cu cuțitul un soldat israelian, la punctul de control Tulkarem, n-a fost încadrat nici la “dezechilibrați”, nici la “lupi solitari”. Despre “poporul palestinian” numai de bine, și când este imposibil asta…ciocu’ mic.

Procurorul Dijonului a declarat că evenimentul de duminică seara nu este un act terorist, și că Nasser este doar un biet toxicoman cu grave probleme psihice, pe deasupra și foarte sentimental! El a fost adânc impresionat de soarta copiilor ceceni și palestinieni, așa că s-a hotărât să-i ajute călcând cu mașina 13 francezi.

Luni seara, a venit rândul lui madame Brigitte Lamy – procurorul Republicii – să declare că la Nantes nu a fost un act terorist, ci “un act izolat”! Aflat la volanul unei camionete, Sebastien S. tocmai intrase, strigând “Allah Akbar”, în mulțimea aflată în centrul orașului, la cumpărăturile de Crăciun. Respectând ordinul dat de Statul Islamic, a încercat să-i omoare pe necredincioși acolo unde i-a întâlnit. Rezultatul: 17 răniți, 5 în stare gravă. În Franța, înaintea Crăciunului, islamiștii spală caldarâmul cu sânge francez spre gloria lui Allah.

Un alt “caz izolat”, alăturându-se “cazurilor izolate” de la Joué-les-Tours și Dijon, a fost înregistrat duminică la Toulouse. Doi cagulați, aflați la bordul unui Mini-Cooper furat, au intrat deliberat într-o mașină a poliției; mașina era parcată – 4 polițiști au fost răniți.

Domnul Manuel Valls nu vede nici o legătură între aceste cazuri. El și-a exprimat “preocuparea” în fața “dramelor” și a făcut apel la “calm”, asta după ce a avertizat, nu se știe pe cine, că “justiția va face lumină de o manieră implacabilă”. Cu siguranță, viitorii “dezechibrați” vor începe să ezite în fața neînduplecatului prim ministru francez. Jean-Marc Ayrault, ex prim-ministru, a adresat pe Twitter un avertisment dur jihadiștilor – “În fața violenței oarbe, solidaritate și susținerea victimelor” – președintele Hollande a tăcut cu înțelepciune, iar organul socialiștilor, Le Monde, a scris zilnic despre niște misterioase “accidente de circulație”.

Franța se transformă treptat într-un ospiciu. Prin urmare, doar o minoritate se mai revoltă când psihiatrii iresponsabili ce îl conduc, decid că nu este terorism atunci când pacienții lor preferați atacă civilii strigând “Allah Akbar”. Și dacă nu este terorism, atunci s-ar putea vorbi, așa cum remarca cu ironie fină maestrul Devis Grebu, de misionarism. Așadar, în Franța nu există terorism, nu este jihad. Cum spune Valls, să nu ne pierdem calmul. Franța este doar convertită.

5 comentarii

  1. Rodica Grindea · · Răspunde

    Excelentă analiză, Bogdan! Valul de atentate „în numele lui Allah”, din Franța, doar a luat acum amploare. Dacă stânga franceză, în goană după votanți, a început să-și facă de cap, acum francezii… mănâncă ce-au gătit, adică borhot de multiculturalism! În urmă cu vreo cinci-șase ani, când ceea ce se petrece azi de-abia se anunța, am spus unei persoane importante pt. mine, care azi nu mai este printre noi, că „ai putea să juri că în Franța (și nu numai), au scăpat hățurile din mână, iar acum îi tolerează de frică! Dar risc să mă ia lumea de „Cassandra” nebună, dacă scriu asta”! Ei bine, azi constat cu tristețe că nu eram pe-atunci nici Cassandra, nici… chiar atât de nebună!

    1. Cassandra a transmis blestemul ce a planat asupra ei, tuturor celorlalte „cassandre” care au urmat-o – sa profeteasca adevarul, dar sa nu fie crezute. Pentru multime, adevaratul „profet” este cel care ii spune ce-i place sa auda. Asa ca, Rodica, continua sa spui ceea ce nu place 🙂

  2. Bogdan, e un articol magistral pentru tema asta. Indraznesc ca spun „nec plus ultra”.
    Lumea occidentala arata de parca este decisa sa se anestezieze inaintea executiei.

  3. Super spus „anestezia dinaintea executiei”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: