Eliberați Palestina! Bine, și voi eliberați Europa!

Dijon : un automobiliste renverse 11 piétonss en hurlant «Allah Akbar»

„Coloniștii” evrei s-au obișnuit să fie atacați de către luptătorii pentru eliberarea Palestinei. S-au obișnuit să aștepte autobuzul în stație (femei, copii, bătrâni) și să fie împrăștiați pe asfalt de câte o mașină lansată împotriva lor în plină viteză. În timpul ăsta, la volan, băștinașul palestinian strigă cuprins de adrenalină: „Allah Akbar!”

„Ocupanții” evrei s-au obișnuit să conducă mașina pe șosea și să fie striviți de piatra sau ploaia de pietre aruncate în parbrizul ei, de junii arabi palestinieni. „Allah Akbar!” – strigă bucuroase glasurile tinere, în timp ce, plini de sânge, evreii își dau sfârșitul la marginea drumului.

Da, evreii s-au obișnuit să fie hăcuiți cu cuțitul în mijloacele de transport în comun, pe străzi și terase, sau în propria lor casă. Pentru că pietrele, cuțitele și mașinile sunt arme! Sau, cel puțin așa le numește un conducător al islamiștilor arabi. Și trebuie să-l credem!

Ieri seară, la Dijon, 13 „ocupanți francezi” au fost zdrobiți de o mașină lansată împotriva lor în plină viteză. „Palestina” își mărea teritoriul. A ajuns și în celălalt capăt al Mediteranei. Dar unde nu a ajuns „Palestina”?! Timp de o jumătate de oră, un luptător pentru eliberarea de sub jugul ocupanților francezi, îmbrăcat într-o djellaba, i-a zdrobit pe aceștia cu mașina pe străzile Dijonului. A strigat, cuprins de adrenalină, „Allah Akbar!” și „În numele copiilor Palestinei”. Colonii francezi trebuie să se obișnuiască, iar copiii lor trebuie să învețe să moară sau să fie răniți “în numele copiilor Palestinei”. „Lupta de eliberare”, unii îi spun jihad, a ajuns și la ei.

Ocupanții francezi îl numesc acum pe jihadist „dezechilibrat psihic”! Și asta pentru că le-a venit rândul. Dacă ar fi lovit cu arma sa pe patru roți evrei, n-ar fi fost „dezechilibrat psihic”, ci „luptător pentru libertate.”

Cu o zi înainte, Bilal Nzohabonayo și-a îmbrăcat djellabaua și a atacat trei polițiști francezi. Trei „ocupanți” în uniformă au auzit, înainte de a fi răniți, strigătul care îi vestește, din ce in ce mai des, pe coloniștii francezi că a venit vremea să se care: „Allah Akbar!” Dacă jihadul contra evreilor le-a fixat acestora Mediterana ca loc de găzduire, francezii n-au decât sa caute adăpost în valurile Atlanticului – un adăpost uriaș.

Și în timp ce, Alexandre Dhaussy – convertitul la islam, care „la cererea lui Allah” i-a tăiat gâtul unui soldat francez anul trecut în Place de la Defence – este judecat, Bernard Cazeneuve declară: „Am decretat mobilizare generală contra Jihadului.” Idiotul spunea, nu cu mult timp în urmă: „Nu este un delict să chemi la Jihad”! Oricum, „ocupanții francezi” pot să se apere fără a fi condamnați de ONU și „comunitatea internațională”, si asta pentru că nu sunt evrei; nu va trece mult timp și vor fi! Pentru că, la fel ca aceștia, ocupă un teritoriu care aparține de drept, Dar Al- Islam.

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2014/12/21/97001-20141221FILWWW00193-djihad-nous-avons-decrete-la-mobilisation-generale-cazeneuve.php

În urmă cu o săptămână, la Charleroy, în Belgia, Gregory Aldruide a murit la volanul mașinii sale. La 34 de ani, Gregory – tată a 4 copii – a murit după ce un bolovan aruncat de pe un pod, i-a spart parbrizul mașinii, izbindu-l în piept. Doi „tineri” au fost reținuți. Presa nu le dă numele, asta se întâmplă numai când făptașii nu sunt belgieni. Moartea lui Gregory e un semn! Unul din semnele care au apărut mai întâi la Haifa, Ierusalim și Tel Aviv. Acum ele apar și la Londra, Paris, Dijon, Toulouse, Amsterdam și Bruxelles. Acest semn arată că si „ocupanții belgieni” ar trebui să se pregătească de plecare. După Free Palestine, urmează Free Europe!

http://www.lanouvellegazette.be/1170333/article/2014-12-15/gregory-aldruide-tue-par-deux-ados-qui-ont-jete-un-pave-sur-son-auto-a-marcinell

Un comentariu

  1. Reblogged this on UMAN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: