Germania este amenințată de mâncătorii de cârnați și băutorii de bere

IgFMFGU

Clasa politica germană este neliniștită. Nu pentru că încă două sute de mii de imigranți musulmani s-au alăturat, anul acesta, altor multe milioane mai vechi. Nici pentru că sute de cetățeni germani, aflați sub comanda vestitului calif Abu Bakr Al-Baghdadi, flutură cu mândrie steagul negru al jihadului deasupra uriașelor gropi comune săpate la marginea orașelor cucerite în Orient. Și nici din cauza zecilor de mii de hezbollahi, wahhabiți și salafiști germani, care îi înfricoșează cu ferocitatea lor inumană, pe străzile, altădată, liniștitelor burguri, pe bravii fugăriți – purtători de scuturi, bastoane și uniforme. Și nici măcar pentru că Angela Merkel – fosta adversară a multiculturalismului – a înlăturat, ca arsă, steagul Germaniei oferit de un apropiat în seara ultimei victorii electorale, pentru ca, mai apoi, să declare satisfacută că „Islamul face parte din Germania”.

http://www.islamisme.fr/le-soir-de-sa-victoire-electorale-angela-merkel-rejette-le-drapeau-allemand-devant-les-cameras/

Mai ales că a respectat noile standarde politice! Când sub Poarta Brandenburg, tinerii islamiști arborează steagul Statului Islamic, iar pe străzile și stadioanele germane flutură semiluna turcească, era anormal ca  Angela Merkel să-i provoace, agitând în mână stegulețul țării, al cărei cancelar tocmai redevenise.

Nu, clasa politica germană este neliniștită din cauza PEGIDA – Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes – adică, pe românește, “Patrioții Europeni contra islamizării Occidentului”.

Prin urmare, nu cei din neamul lui Al-Wahhab – care doresc să transforme Vaterland în Khilafah (califat n.a.) – le dau fiori de groază politicienilor germani, ci nemții, adică mâncătorii de cârnați și băutorii de bere! Să recunoaștem că, dacă ar mai fi corect politic, dar nu mai e, nemții ar avea de ce să-și facă cruce!

Da, “monstrul” trebuia sugrumat din leagăn. Când au fost doar câteva sute pe străzi. Așa, luni, la Dresda, au fost 15 000! Nu musulmani, nemți. Și asta este foarte periculos! Trebuia acționat exact atunci când Lutz Bachmann a înregistrat mișcarea PEGIDA, ca reacție la intenția autorităților landului Saxa de a deschide încă un centru de 2000 de locuri, care să-i găzduiască pe azilanții proveniți din țări musulmane.

Lutz Bachmann, 41 de ani, originar din Dresda, neafiliat politic. Un neo-nazist! Cel puțin așa scrie pe eticheta de pe el. I-au lipit-o, imediat, politicienii și presa germană. Lui, și miilor de nemți care merg sub bannerele cu mesaje subversive:

„Contra fanatismului religios”

„Uniți contra războiului religiilor pe pământ german”

„Securitatea țării mai presus decât islamizarea sa”

„Pentru viitorul copiilor noștri”

Șocat, Heiko Maas – ministrul de justiție – a declarat presei: „Există niște limite în lupta politică de idei. Toate partidele politice ar trebui să se distanțeze în mod clar de aceste proteste. Nu putem să rămânem tăcuți, când o atmosferă xenofobă se creează în spatele acestor oameni, care au pierdut totul și vin să ne ceară ajutorul; să fim clari, acești manifestanți nu formează majoritatea.”

Într-o țară în care majoritatea este formată din „elita politică”, în platforma PEGIDA scrie:

„PEGIDA este pentru primirea solicitanților de azil din zonele de război sau victimelor persecuțiilor politice și religioase. Este o datorie umană.”

„PEGIDA este pentru toleranță zero față de solicitanții de azil și imigranții vinovați de crime în Germania.”

„PEGIDA este împotriva înființării de societăți paralele, de jurisdicții paralele, ca legea Șharia, poliția Șharia, tribunale Șharia.”

„PEGIDA este contra radicalimului religios, indiferent de motivele religioase sau politice.”

„PEGIDA este pentru menținerea și protejarea culturii noastre occidentale și iudeo-creștine.”

Să recunoaștem, curat Hitler! Din cauza aceasta, politicianul creștin democrat Wolfgang Bosbach a declarat că manifestările PEGIDA constituie „ancorarea unor opinii extremiste în chiar inima societății germane.” Ce ar fi spus dacă PEGIDA ar fi militat, asemeni islamiștilor, pentru decapitarea unor politicieni care o deranjează? Putem doar bănui.

Ce știu însă sigur, este că Hitler a scris: „Dacă la Poitiers, Charles Martel ar fi fost bătut, lumea ar fi arătat altfel. Deoarece lumea era deja condamnată de influența iudaică (și produsul său, creștinismul, este un lucru atât de searbăd) ar fi fost mult mai bine ca mahomedanismul să triumfe. Această religie recompensează eroismul, ea promite războinicilor bucuriile celui de al șaptelea cer…Animați de un astfel de spirit, germanii ar fi putut cuceri lumea.”

Când recitesc spusele lui Hitler, nu pot să nu mă gândesc uimit că azi, în Germania, „neo-naziștii” sunt contra islamului și pentru civilizația iudeo-creștină, iar creștin-democrații, social-democrații …adică elita germană anti-nazistă, luptă din răsputeri să le inoculeze nemților spiritul clamat de Fuhrer. Spirit care trebuie să cucerească mai întâi Germania, pentru a putea cuceri mai apoi lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: